Ωραία.....
Αν ο Α δεν σε καλύπτει και δεν νιώθεις καλά τότε σκέψου ......
Ο Β σου αρέσει ακόμα; Τον θες; Νιωθεις ερωτευμένη; Σε καλύπτει σε όλα; Τον εμπιστεύεσαι; Σε νοιάζεται; Είναι ναι σε όλα;;;;;;
Printable View
Ειναι ναι σε ολα αλλα ρωταω αν εχει πιστευεται οτι εχει σπασει το γυαλι;
Εστάλη από iPhone στο E-Psychology.gr Mobile App
Και αφού όπως λες ....τον Β τον θες και νιώθεις και ερωτευμένη τότε γιατί όταν εμφανίστηκε στη ζωή σου δεν χώρισες τον Α.....? Και γιατί τελικά εφόσον εσύ ενδιαφεροσουν πιο πολύ για τον Β τελικά προτιμησες να τον χωρίσεις και να μείνεις με τον Α?...........
Κάτι μας κρύβεις ή δεν τα λες όλα όπως τα νιώθεις και όπως είναι.....εμείς όπως βλέπεις προσπάθουμε να σε βοηθήσουμε αλλά αν δεν μας εμπιστευτείς και δεν μας αναλύσεις τη σκέψη σου και τους φόβους σου .....δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε ουσιαστικά....οπότε ή θα μιλήσεις ολοκληρωμένα και ειλικρινά για όλα ....ακόμα και αν νιώθεις ότι δεν ήσουν τέλεια και ότι έχεις κάνει λάθη...ή θα μείνεις με την απορία....γτ δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα άλλο
Εγγυήσεις δεν υπάρχουν για κανέναν να σου πούμε μείνε με τον Α ή πήγαινε στον Β γιατί δεν θα σε αφήσει ποτέ......
Αν όπως λες θες τον Β τότε πήγαινε στον Β και χώρισε τον Α.....οριστικά όμως......
Φοβηθηκα να χωρισω τον Α γιατι φοβηθηκα την μοναξια. Πιστεψα οτι ο Β μολις του πω οτι χωρισα θα με χωρισει και εκεινος αλλα εδω και σχεδον ενα χρονο ειναι μονος του και με περιμενει.
Ο Α μπορει να κανει οτι κανει επειδη καταλαβε οτι με χανει. Ισως δεν επρεπε να του δωσω ακομα μια ευκαιρια και να ειμαι μαζι του γιατι ηδη εχει παρει πολλες!
Το ερωτημα μου ειναι με τον Β εχει σπασει το γυαλι; Πιστευεται οτι και οι δυο μπορουμε να αφησουμε την κατασταση που μας εχει διακυσει πισω και να ξεκινησουμε κατι υγιες;
Εγώ έχω καταλάβει, ότι ο Α σε πληρώνει στο σώμα, ενώ ο Β σε πληρώνει στην ψυχή. Ουσιαστικά θα ήθελες το σώμα του Α και την ψυχή του Β, σε ένα άτομο. Αν έχω καταλάβει καλά, χωρίς να είμαι σίγουρος.
Σιγουρευτηκα ότι τρέμεις τη μοναξιά...... κατάλαβαινω ότι έχεις αρκετούς φόβους όμως δυστυχώς οι σχέσεις είναι ρίσκο......κανένας δεν μπορεί να σου υποσχεθεί τίποτα.....κανένας άνθρωπος δεν δένεται με το ζορι...καθένας είναι ελεύθερος να έρθει όποτε θέλει προς εσένα....να σου προσφέρει αυτό που μπορεί και θέλει και να φύγει από τη ζωή σου οπότε το επιθυμησει αυτός.....
Δεν ξέρει κανείς μας τι θα απογινεις με τον Β ......όλα τα σενάρια είναι πιθανά ......
Μπορεί να είστε καλά μαζί...και να ενδιαφέρεται ακομα
Μπορεί να του περάσει και να μη σε θέλει πια......
Μπορεί να θέλει να σε παντρευτεί......
Μπορεί να θέλει να σε εκδικηθεί......
Μπορεί να είστε μαζί και να σε χωρίσει κάποια στιγμή για οποιονδηποτε λόγο......
Μπορεί να σε απατήσει ....
Μπορεί εσύ να τον βαρεθεις γιατί μπορεί να σου τύχει να ερωτευτείς κάποιον άλλο
Όλα είναι αναμενόμενα....
Το θέμα είναι να σταματησεις να ψάχνεις να βρεις τι θέλουν οι άλλοι........και να εστιάσεις σε σένα...αγάπησε τον εαυτό σου και μη φοβάσαι τη μοναχικοτητα......δεν χρειάζεται να είσαι συνεχεια σε σχέση.....μπορείς να κάνεις ένα σωρό άλλα πράγματα ελεύθερη και να περνάς καλά μέχρι να έρθει κάτι αμοιβαιο που θα θες πολύ .............το ότι κανείς τη μια σχεση μετά από την άλλη δεν σου εγγυάται ότι δεν θα μείνεις ποτέ μόνη σου στη ζωή....
Μπορεί πχ μια γυναίκα που πήγαινε από σχέση σε σχέση για να μη μείνει μόνη ....τελικά να μείνει όντως μόνη στη ζωή της...και κάποια άλλη που μπορεί να έχει περάσει και περιοδους μόνη της να γνωρίσει κάτι αμοιβαιο και να κατασταλάξει.....πρέπει να αποκτήσεις μάλλον περισσότερη αυτοπεποίθηση..........να είσαι αισιόδοξη ότι κάτι καλύτερο θα σου τύχει και ότι μετράς και μπορείς να έχεις και άλλους συντρόφους στη ζωή σου
Αν πηγαίνεις με το σκεπτικό " νταξει καλά την έβγαλα με αυτόν ας κάτσω μαζί του και ας μη μου αρέσει πολύ για να μην μείνω μόνη μου ...και γιατί δεν θα βρω κανεναν αλλο να με θέλει " τότε καηκες......
Μα βρε Μιλιβα.......ο Β την αγαπαει και ειναι ερωτευμενος μαζι της......γιατι να τον πληγωσει;;;; Και η Βικυ ειναι ερωτευμενη μαζι του........οπως ολες οι σχεσεις ειναι ρισκο ετσι και αυτη θα ειναι.......γιατι να μην το συνεχισει μαζι του; Που θα βρει καλυτερα;;; Ρε βικυ αμα δεν πας με τον β θα φας το κεφαλι σου μετα......θες να εισαι υπο οπως λεει ο ελις και να εισαι με τον ψευτο-Α; Κοιτα τι θελεις εσυ παιδακι μου και αστα οχι και τα μη και το οτι μπορει να εσπασε το γυαλι και λαλακιες και τρεχα στο Β!!
https://www.youtube.com/watch?v=yXJ7Du_wQYk
Λογια του Β!! Χαχαχα και γαμω τα παιδια
Μου ελεγε οτι να χωρισω για μενα γιατι αυτο οου εχω δεν με γεμιζει και για αυτο το λογο ειχα χωρο και για εκεινον. Οτι με περιμενει να χωρισω να ειμαστε μαζι αλλα αυτος δεν ειναι η αιτια αλλα η αφορμη.
e ok, afoy σου ειπε να χωρισεις να ειστε μαζι, γιατι δεν χωριζες να ειστε μαζι, αφου λες οτι ησουν ερωτευμενη? πως θεωρουσες οτι θα σιγουρευτεις? με συμβολαιο? σε εκανε κατι να πιστευεις οτι σε δουλευει? ηθελες να σου ταξει γαμο??? κια υτο να εκανε, παλι μπορει να σε δουλευε.
Αρα το συμπερασμα μας για μενα;;πως θα με χαρακτηριζατε; Την αληθεια παρακαλω. Μηπως πρεπει να ζητησω βοηθεια απο καποιον ειδικο;
Sent from my iPhone using E-Psychology Forum