Δεν τεθηκε καν τετοιο ζητημα!
Αλλα ευχαριστω.
Printable View
η πρωην του το ζητησε γιατι ψαχνοταν και δεν ηταν ικανοποιημενη απο αυτον και αποδειχτηκε γιατι τον παρατησε για καποιον αλλο απο αυτους που την πηδουσαν...
αν λαβουμε αυτο υποψη, ισως το κανουν οσοι ψαχνουν εκ του ασφαλους εναν αλλο συντροφο.
μα το θεμα ειναι αν τον "εμπνεεεις" εσυ, η αν σε 'εμπνεει" εσενα?
εσυ μια χαρα τον "εμπνεεις", αλλιως δεν θα στο προτεινε. οποτε? εσυ περιμενεις να δεις αν τον εμπνεεις? το οτι δεν το θελεις, δεν ειναι το σημαντικο για σενα?
γιατι αγχωνεσαι αν θα σε πιεσει? στο χερι του ειναι?
κι απορω πως πας και κανεις παιδι και μαλιστα πριν ακομα παντρευτεις, με εναν ανθρωπο που εχεις αποτην αρχη της σχεσης ανησυχιες για το πως θα εξελιχθει η μεταξυ σας σχεση.
χωρις παιδι, αν γινει πιεστικος, σηκωνεσαι και φευγεις. με το παιδι τι θα κανεις? θα το μεγαλωσεις μονη σου, χωρις πατερα η θα κανεις κατι που σε απωθει για να μην χασεις το κελεπουρι?
συμφωνω με μπλακ ειντεζ στο οτι "εξω" δεν ειναι καθολου διαφορετικα τα πραγματα απο αποψη ηθικων αποψεων, μην σου πω και οτι στις περισσοτερες δυτικες χωρες ειναι πιο συντηρητικα στο βαθος τους απο οτι εδω. απλα εχουν μεγαλυτερους πληθυσμους κι ετσι πιο πολλα απο το οτιδηποτε.
μια περιεργη συμπεριφορα, αν ψαξεις να την βρεις, θα βρεις περισσοτερους. και ην βρισκεις γιατι υπαρχουν μερη που μαζευονται.η πλειοψηφια ομως δεν ειναι ετσι.
αυτα τα διαδιδουν γιατι προσπαθουν να βρουν θυματα (το οτι αυτα ειναι απλα πραγματα και "εξω" συνηθιζονται)
καποιος μιλησε για εμπιστοσυνη και ανεση στην σχεση που εξαιτιας αυτων το εκμυστηρευτηκε ο ανδρας της....
εδω η γυναικα λεει οτι της το ειπε πριν γνωρισοτυν καν, και επανερχεται και τωρα που ειναι παντρεμενοι και εγκυος αυτη (!!!!) ενω αρνηθηκε!!!
για μενα, εψαχνε παρτενερ για παρτουζες κι απο την (ισως ηπια) αντιδραση της εκρινε οτι υπαρχει εδαφος να το παρει στο μελλον.
εχουν οι χειριστικοι ανθρωποι τον τροπο να καταλαβαινουν τα θυματα τους.
αν δεν ειναι αυτο σταθερη πιεση, ποιο ειναι?
κατα τη γνωμη μου, αυτος το εχει μονιμα στο μυαλο του και δεν ηταν μια ιδεα για "πειραματισμο", γιατι τον πειραματισμο τον εκανε ηδη στο παρελθον, και καηκε μαλιστα απο αυτον γιατι εχασε την γυναικα του.
για να επανερχεται σταθερα δεν ειναι μια φευγαλεα φαντασιωση που δεν τον πολυνοιαζει, αλλα κατι σημαντικο γι αυτον.
κι αφου ειναι σημαντικο, η θα την πιεζει, η θα ζει ανικανοποιητος.
αυτα τα βλεπουν πριν το παιδι, οχι μετα.
για μενα ειναι πολυ σημαντικο θεμα.
Remedy
Σ ευχαριστω για τα σχολια σου αλλα δεν εχεις καταλαβει και βγαζεις εσφαλμενα συμπερασματα.
1ον ειμαι εγκυος μετα το γαμο και με 1.5 χρονο προσπαθειας στον οποιο με στηριξε οσο κανενας σε ολους τους τομεις και ουδεποτε εθεσε θεμα παρτουζας.
2ον. Δε μου εχει αναφερει τωρα που ειμαξ εγκυος πως θελει να το κανει απλα μια μερα μου ειπε εντελως σαν αστειο μια ατακα που παρεπεμψε σε κατι τετοιο κι απλα κανω την σκεψη αν μπορει να το αναζητησει στο μελλον.
3ον. Καθε φορα που βρισκομαστε ερωτικα μου λεει ποσο ωραια ειναι μαζι μ και πως μ αγαπα κι ειμαστε ηδη 3 χρονια μαζι. 3 με πολλες δυσκολιες που θα μπορουσαμε κι οι δυο χαλαρα να χαμε φυγει απο την σχεση αν ημασταν αλλοι ανθρωποι.
4ον. Δεν εχω "φυγει" εχω ερθει στην Ελλαδα να γεννησω κι εκεινος κανει το παν για να ναι εδω και δειχνει ποσο ενδιαφερεται χωρις αμφιβολια.
5ον. Δεν πιεζομαι για κατι. Σαφως με αφορα τι θελει ο αντρας μου γιατι ειναι πια αντρας κ πατερας των παιδιων μου που με στηριζει σε ολα κι οχι απλως γκομενος πια.
Τελευταιο κ πιο σημαντικο..εξηγησα κι αλλες φορες πως δε με εχει πιεσει ουτε το αναφερει.
Εγω εθεσα το ποστ για την περιπτωση που συμβει στο μελλον και για να ακουσω αντρικες αποψεις πανω στο θεμα.
Κατι πολυ τελευταιο...οι Αθηναιοι να δεις τι παρτουζιαρηδες ειναι .. Απλα εμεις εδω ειμαστε πουριτανοι και το παιζουμε κυριες και κυριοι αλλα αμα κλεινουν οι πορτες γινεται χαμος.
Τιγκα στους swingera η Αθηνα.
Δεν ειμαι αυτης της κουλτουρας αλλα μη λεμε μονο για τους ξενους δλδ.
Επισης εμενα μια χαρα με ικανοποιει κ ο, τι ζητησω θα το κανει. Νομιζω πως το προβλημα το χε η πρωην γιατι ηθελε παιδι αυτος δεν ηθελε τοτε ( και πως να θελει π εκεκεινη ζητουσε τετοια) και τελικα αυτη τα φτοαξε με τον αλλοβ αντρα που ειχε ως τοτε 3 παιδια με 3 γυναικες κ τους ειχε εγκαταλειψει κ εκανε ζωαρα. Ο συζυγος μου μεγαλωσε ενα παιδι μονος του απο τα 20 κ νομιζω κι αυτο λεει πολλα για τον ανθρωπο αυτο.
μα εσυ μας ειπες οτι επειδη ειναι απο γερμανια εκει συνηθιζεται.τωρα τα γυρνας.
εσυ να τα βλεπεις οτι παρτουζες κανουν κι εδω.
το τι ψαχνουν ειναι το θεμα....
το βασικο ειναι αν το θελεις οσον αφορα εσενα κι αν το θελει τοσο πολυ ο ανδρας σου ωστε να σε πιεσει η να γινει δυστυχισμενος,
σε αυτο τι να σου πει καποιος αλλος? τον ανδρα σου πρεπει να ρωτησεις η να καταλαβεις τι εχει στο κεφαλι του
πειτε βρε αγορια κι εσεις.
υπαρχει περιπτωση να ειστε ερωτευμενοι με γυναικα που θελετε να την πηδανε αλλοι ανδρες?
Τιποτα απ'ολα αυτα δεν ειναι απλως για πειραματισμο. Οταν οι αντρες εκφράζουν επιθυμιες στο σεξ, είναι -πώς να το πω και κόσμια;- μεγαααααλη "επιθυμια".
Αργα ή γρηγορα θα το ψάξει μεσα ή εξω απο το σπίτι. Παντως θα το κάνει.
Εχει ριξει τις προτασεις του, οι οποίες αποτελουν οπως ειπε η ρεμεντυ, χειριστικη συμπεριφορα, έχει εγκλωβίσει εσενα να νιωθεις περιεργα/αβολα/γεματη αμφιβολιες/ενταση κλπ, κι εκείνος εξασφαλισε οτι θα κανει αυτο που θελει με ή χωρίς εσενα, με ή χωρις τις ευλογιες σου.
Λες να μην μπορω να ξερω αν ο αντρας μου θα εκανε κατι χωρις εμενα;
Χαιρομαι που το λεω αλλα κανεις λαθος!
Στη θεωρεια κι εγω τα ιδια θα λεγα αλλα ολες οι περπτωσεις δεν ειναι ιδιες.
Κι εγω μπορει να εχω επιθυμιες που μπορει ν μην του αρεσουν πανω στο σεξ.
Το οτι θα μου πει οχι δε σημαινει πως δε με καλυπτει γενικα ή οτι θα τον κερατωνα. Αυτο θα το κανε καποιος που τον νοιαζει μονο το σεξ.
Ο συζυγος μου εξ αρχης κ σ ολα τα προβληματα τκ μονο π μ λεει ειναι πως θελει μια σωστη οικογενεια να κρατησει μαζι μου.
Οπως ειπα θα ηθελα περισσοτερο αντρικες αποψεις επι του θεματος για λογους αυτονοητους.
Δε μπορω τωρα να κατσω ν πεισω τους παντες εδω πως δεν παντρευτηκα εναν αχρηστο. Ουτε εχει νοημα.
Τα καλα του που ειναι πολλα τα ξερω απλα ηθελα την αντρικη οπτικη στο θεμα ανταλλαγης συντροφων εαν θιγει μεσα στη σχεση στο μελλον. Αυτα.