Εμενα προσωπικα με το να μην το βλεπει σαν ενωση νιωθω οτι δεν με τιμα, οταν με βλεπει σαν ενα κομματι κρεας. Γι' αυτο μισω το σεξ!! Το φαι ειναι αλλο, δεν με προσβαλλει σαν γυναικα, δεν με κανει αντικειμενο ηδονης!
Printable View
Το αν σε σεβεται η οχι το καταλαβαινεις απο τις πραξεις του για σενα και τον τροπο που σου φερεται γιατι μπορει να εισαι ενα κομματι κρεας γενικοτερα στην καθημερινοτητα και οχι στο σεξ.Οσο αφορα το σεξ η γυναικα ειναι παντα η ηδονη για τον αντρα και το αντιστροφο.Αλλαξε μυαλα λουλουδακι γιατι στο τελος ουτε αρσενικο κουνουπι δεν θα σε πλησιαζει και θα μεινεις τελειως μονη σου...Και ακομα και αν βρεις καποιον που να σου λεει οτι δεν τον πειραζει θα ειναι ψεμα..
Απολαυσε το και αστο να παει στην ευχη και μη κολας σε τετοια στερεοτυπα και την προστυχια θα ακουσεις στο κρεβατι και το χαστουκακι σου θα φας και οτι αλλο μπορεις να φανταστεις αρκει να χεις φαντασια.Και εννοειτε πως και ερωτα θα κανεις.Μην τα βλεπεις ολα τοσο μονοπλευρα.
Και μην συνεχισεις να μην κανεις σεξ γιατι οι ορμονες σου θα βαρεσουν κοκκινο και θα εισαι ολη μερα μεσα στα νευρα σαν να εχεις περιοδο μονιμα και οσο παει θα χειροτερευει.
Παρε εκει ενα βοηθημα.και δωστου να καταλαβει βρειτε και μια ακρη με το συντροφο σου και ολα καλα παρε και καμια στολη καμια ζατιερα κανα περιεργο και θα δεις οτι θα ανανεωθεις :)
Αυτα απο μενα και χωρις παρεξηγηση. ^^
Α και μη κατηγοριοποιεις ετσι τα προβληματα γιατι και αυτο με το να μην θες να κανεις σεξ ειναι ποιο σοβαρο απο οτι νομιζεις και ελπιζω να το καταλαβεις νωρις.
Καλο απογευμα
Κοιτα δεν με ενδιαφερει τι κανει η μαζα το εχω ξαναπει αυτο. Το οτι ολοι θελουν σεξ ειναι φυσιολογικο γιατι εχουν ορμες. Το οτι εγω δεν θελω ειναι επισης φυσιολογικο γιατι παιρνω φαρμακα και επισης εχω ξενερωσει με τη συμπεριφορα των αντρων. Το να βλεπεις ομως τη γυναικα που εχεις διπλα σου σαν σκευος ηδονης και να μην την σεβεσαι και να εισαι ανωμαλος ε δεν ειναι φυσιολογικο, αλλα ποιος ειπε οτι η κοινωνια μας ειναι φυσιολογικη; Το γραψα και σε αλλο ποστ, κυκλοφορει πολλη τρελα και πολλη ανωμαλια, οποτε δεν ειμαι εγω η παραλογη, αλλα αυτος που θα δωσει χαστουκια στη γυναικα του για να ικανοποιησει τις καυλες του. Αν σου φαινονται ολα αυτα φυσιολογικα τοτε λυπαμαι αλλα εγω δεν σε θεωρω φυσιολογικο και εσενα και τον καθενα που σκεφτεται ετσι. Αλλα ενταξει, ομολογω δεν ειναι μονο αυτο το προβλημα μου με την κοινωνια, υπαρχουν και πολυ χειροτερες συμπεριφορες, απλα αυτο ελλειπεται σεβασμου προς τη γυναικα. Τωρα, αν η γυναικα δεν σεβεται και αυτη τον εαυτο της, ναι, θα δεχτει τετοιες συμπεριφορες η αντε να το δεχτω, μπορει να το κανει για να μην χασει τον αλλον επειδη ειναι ερωτευμενη η επειδη θελει μια συντροφια η και τα δυο. Σε καθε αλλη περιπτωση ειναι μη φυσιολογικο να δεχεται τα χαστουκια και τους δονητες. Καληνυχτα σου.
Τι φαρμακα παιρνεις??????
Λουλουδακι να βαλουμε τα πραγματα σε μια σειρα....
1ον, αφου ξερεις τι θελεις, ολα καλα. Το προβλημα ειναι οταν δεν ξερουμε τι μας γινεται ή οταν αυτο που θελουμε αντιστρατευεται αυτο που κανουμε...
2ον, ολα αυτα που μοιραζεσαι εδω μαζι μας τα εχεις συζητησει με αυτον που υποτιθεται οτι σχετιζεσαι? εγω προσωπικα αν ημουν αντρας και δη συντροφος σου, αν διαβαζα ολα αυτα εδω, τουλαχιστον θα ενιωθα προσβεβλημενος...
Δεν σε κατηγορω, ισα ισα κατανοω οτι κανεις τον αγωνα σου οπως ολοι μας, απλως νομιζω οτι κατι αλλο προσπαθεις να βγαλεις απο μεσα σου, δεν ξερεις τι, και σου βγαινει σαν απεχθεια προς το σεξ...
Ειναι μισος προς τον εαυτο σου? την εικονα σου? αντιπαθεια για το γυναικειο φυλο?
3ον, λες οτι δεν νιωθεις λογω των φαρμακων. Δηλαδη συναισθηματικα εισαι επιπεδη. Το εχεις συζητησει με τογιατρο σου??
Οσα σου ειπε ο Izanami πιο πανω, εννοουσε οτι το σεξ το βλεπουμε σαν παιχνιδι για να περναμε ομορφα και να χαιρομαστε.
Κι εγω δεν γουσταρω χαστουκια, δονητες και λοιπες μακακιες, αλλα επειδη ειμαι αλλος χαρακτηρας, σκεφτομαι διαφορετικα αρα δεν περναω καλα με τετοιου ειδους πρακτικες, so what? επειδη εγω δεν το γουσταρω, αυτο σημαινει οτι ειμαι η ηθικη και σωστη, και οσες αλλες τα γουσταρουν ειναι καταδικαστεες? ο καθενας μας οριζει τον εαυτο του, και το πως γουσταρει να περναει καλα, δικαιωμα του.
Σε ρωτησα τι φαρμακα παιρνεις γιατι εσυ λες οτι δεν νιωθεις...
1ον) Οκ, συμφωνουμε, στην αρχη δεν ηξερα το λογο γιατι δεν ηθελα σεξ γιατι ειναι προσφατο το να αηδιαζω και οχι απο τα φαρμακα απλως, και τον καταλαβα εδω περα
2ον) Δεν τα εχω συζητησει, οχι, και δεν υποτιθεται τιποτα, σχετιζομαι, εσυ με προσβαλλεις αυτη τη στιγμη. Γιατι να προσβληθει επειδη βριζω γενικα τους αντρες η ειδες να πω κατι γι'αυτον συγκεκριμενα; Δεν ειναι μισος προς τον εαυτο μου και την εικονα μου, ουτε αντιπαθεια για το γυναικειο φυλο, ειναι αντιπαθεια για την ανωμαλια που εχουν οι αντρες, να μην μας σεβονται στο θεμα σεξ, δηλαδη να μην κανουν ερωτα, αλλα σεξ με την κοπελα τους που εχουν μονιμα. Να σε ρωτησω κι εσενα, σ' αρεσει ο συντροφος σου να μην κανει ερωτα μαζι σου αλλα σεξ; Δεν νιωθεις σαν να μην σε σεβεται; Αυτο δεν ειναι απεχθεια προς τις γυναικες, ισα ισα νομιζω.
3ον) Δεν υπαρχει λυση για το να μην νιωθω, αλλα και να υπηρχε δεν με ενδιαφερει πλεον. Θα ηθελα να κανω σεξ μονο αν ο συντροφος μου συμφωνησει (δεν ξερω πως το βλεπει ο ιδιος αλλα κατι εχω ψυλλιαστει) να με σεβεται και να με βλεπει ως γυναικα οχι με την εννοια της *******ς που δινει σφαλιαρες οπως θελουν μερικοι μερικοι αλλα με το ρολο της κοπελας του που σεβεται και εκτιμα και απλα του δινει και ψυχικη ευχαριστηση. Αυτα.
με αυτες τις αποψεις που εχεις συμπεραινω οτι θες ενα αντρα σιγανοπαπαδεια που θα το παει σιγα σιγα μεχρι να γυρισει η μανιβελα