ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙΣ;
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΣΗ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΝ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ
Printable View
ΑΝ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΤΙ ΗΛΙΚΙΑ ΕΧΕΙΣ;
ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΣΟ ΕΧΕΙΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΣΧΕΣΗ. ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΜΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΑΝ ΕΣΥ ΤΗΝ ΕΧΕΙΣ ΠΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ
Ειμαι 30. Απλα το θεμα ειναι οτι οι γυναικες ειναι ηλιθιες και αχρηστες, το μονο που τους δινει αξια και παντα εκει στηριζονται ειναι το μ***ι τους. Ξερουν την αναγκη του αντρα και την εκμεταλλευονται στο επακρο. Ο αντρας για να βρει τον ερωτα πρεπει να κανει τρελα ανοιγματα, να σκεφτει τι θα πει και τι θα κανει, να πρωτοτυπησει ενω εκεινες τα εχουν ολα ετοιμα στο πιατο. Επειδη ομως κατα τ\' αλλα ειναι αχρηστες - και η πνευματικη τους κατωτεροτητα ειναι εμφανεστατη τοσο στην ιστορια οσο και σημερα, αφου παντα αυτοι που διαπρεπουν ακομα και στη μαγειρικη και στη μοδα ειναι αντρες - δεν αξιζει να τους δινουμε την παραμικρη αξια φλερταροντας τες. Κανονικα θα επρεπε να ειναι ολες πουτανες οπως στην αρχαια Ρωμη και να μην εχουν το δικαιωμα της αρνησης οταν καποιος τις γουσταρει, αλλα εχουμε ξεπεσει τοσο πολυ εμεις οι αντρες που τις εχουμε αφησει να μας πατανε!
H μεγαλύτερη ικανοποίηση για τον άντρα είναι να βλέπει τη γυναίκα να ικανοποιείται απ αυτόν ?
κατ εσέ.
DE PROFUNDIS :
Ε! ... ας πούμε και καμιά ΑΛΗΘΕΙΑ ... έτσι για να περνάει η ώρα .... :DQuote:
Originally posted by picker
...... αλλα εχουμε ξεπεσει τοσο πολυ εμεις οι αντρες ....
------------------------------
αν και προσωπικά απεχθάνομαι τις ... γενικέυσεις αλλά για να το λές εσυ ... κάτι θα ξέρεις παραπάνω ....
... μη σου χαλάσουμε χατήρι ... :D
ΦΙΛΕ ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ
Οπως έχω ήδη πει , εκεί έχεις εστιάσει (στο μ****) και μάλιστα παραέχεις επικεντρωθεί σε αυτό και συνεπώς αυτό μονο αξιολογείς ως άξιο προσοχής . Σε μια τέτοια περίπτωση , αφού οι γυναίκες δεν έχουν τίποτα παραπάνω να σου δώσουν , οι πουτάνες είναι αυτό που χρειάζεσαι . Χαίρομαι που το βρίσκεις λοιπον και καλύπτεσαι . Μείνε εκεί .
manthes 8α συμφωνήσω... ρε συ πίκερ τι γράφεις τώρα; μήπως σε πετύχουμε αύριο στις ειδήσεις να φωνάζεις: ΔΕΝ ΤΗΝ ΣΚΟΤΩΣΑ ΕΓΩ!!! για χαλάρωσε λίγο. Φυσικά και υπάρχουν γυναίκες που είναι βρώμες αλλά δεν νομίζω ότι υπερβαίνουν τους άνδρες που είναι... \"βρώμοι\". Γενικά υπάρχουν βρωμάνθρωποι ασχέτου φύλλου, γιατί τόση προκατάληψη; και μεις έχουμε φάει τις χιλόπιτες μας αλλά άμα δεν τις φας πως θα μάθεις; 30 χρονών ρε φίλε - με τις πουτάνες θα κάνεις \"οικογένεια\" ή έστω απόγονους; μιλάω τώρα καθαρά για θέματα αναπαραγωγής γιατί πες ότι κάνεις κοριτσάκι τι θα γίνει μετά; θα την βγάλεις στο κλαρί χωρίς να την ρωτήσεις; θα είναι και αυτή χαμηλού πνεύματος;
Βασικα δεν εχεις καταλαβει τιποτα για μενα. Εγω ειμαι ο ΠΛΕΟΝ συναισθηματικος. Θελω κι εγω αυτο που θελουν ολοι. Απλα οι αλλοι σου πουλανε το παραμυθι, σε προσεγγιζουν με τροπο φιλικο καιροσκοπωντας μεχρι να βρεθει η καταλληλη στιγμη, ενω εγω αυτο που θελω το λεω απο την αρχη. Ψιλα γραμματα ομως αυτα στην εποχη μας, αφου ολοι μεγαλωνουν μαθαινοντας οτι χωρις λαμογια δεν κανεις τιποτα, τοσο στη σχεση οσο και στη δουλεια.Quote:
Originally posted by Kleiw
Οπως έχω ήδη πει , εκεί έχεις εστιάσει (στο μ****) και μάλιστα παραέχεις επικεντρωθεί σε αυτό και συνεπώς αυτό μονο αξιολογείς ως άξιο προσοχής . Σε μια τέτοια περίπτωση , αφού οι γυναίκες δεν έχουν τίποτα παραπάνω να σου δώσουν , οι πουτάνες είναι αυτό που χρειάζεσαι . Χαίρομαι που το βρίσκεις λοιπον και καλύπτεσαι . Μείνε εκεί .
Τωρα τελευταια σκεφτομαι να γινω κι εγω λαμογιο, αφου με το σταυρο στο χερι δεν γινεται τιποτα. Ειμαι πιο εξυπνος απο πολλα λαμογια, απλα με τρωει η ειλικρινεια. Το σκεπτικο ειναι απλο: οι γυναικες ειναι ηλιθιες, ξερεις τι τους αρεσει να ακουνε, τους λες καναδυο μαλακιες και πεφτουν.
picker....πρέπει να έχεις φάει πολλές χυλόπιτες,έτσι?
Απ τη μια μ\' εκνευρίζεις, απ την άλλη σε λυπάμαι.
Δεν μας λες καλύτερα τι μ@@@ κάνεις και δεν μπορείς να έχεις σχέση από το να μας βομβαρδίζεις με ηλιθιότητες που πηγάζουν απ την απελπισία σου?
Αλήθεια, για τη μαμά σου τι γνώμη έχεις?
Η μανα μου ειναι καλη γυναικα αλλα... ******* κι αυτη οπως ολες σας :-)
Kοιτα... θα σου πω το εξης: Περισυ καταφερα στα 29 μου να κανω την πρωτη μου σχεση. Χωρισαμε μετα απο 15 μερες επειδη πηγα σε μπουρδελο και της το ειπα γιατι ενιωσα τυψεις. Ποιος αλλος θα το ελεγε?
Και αφού έκανες σχέση γιατί πήγες εκεί?
Μήπως έχεις κανένα απωθημένο με αυτές τις γυναίκες και δεν μπορείς να τις αποχωριστείς?
Μήπως μόνο εκεί νιώθεις ότι αξίζεις κάτι?
Ειχε περιοδο και δεν αντεχα...
Τότε είσαι ανίκανος να κάνεις σχέση. Το μυαλό σου με το @@@ σου επικοινωνούν με το ίδιο σωληνάκι.
Έχεις δυο επιλογές:
Πήγαινε σε κανένα γιατρό να βρεις τι σ\' έχει οδηγήσει εκεί, ή συνέχισε να πληρώνεις για να νιώθεις ότι κάτι αξίζεις.
Εσύ αποφασίζεις....
Μα ολοι το κανουν αυτο αλλα κανεις δεν το λεει. Εχεις περασει καμια μερα απο τη Φυλης να δεις τι γινεται? Τρωτε παρα πολυ κουτοχορτο οι γυναικες! Εχω πετυχει ατομα μεσα σε μπουρδελο να χτυπαει το κινητο τους και να λενε: \"Ελα αγαπη μου, ακομα στη δουλεια ειμαι, εχω μπλεξει\". Αληθεια ζειτε στον κοσμο σας! Μπες λιγο στο forum του www.bourdela.com να δεις τι γινεται. Οι μισοι που πανε εκει ειναι παντρεμενοι. Που ζεις? Το μονο μου προβλημα ειναι οτι λεω παντα την αληθεια, αλλα φυσικα καμια γυναικα δεν θα το παραδεχτει ποτε αυτο.