τι να εννοω? ειναι σαφες. ποιο σημειο δεν καταλαβαινεις?
ρωταω αν εχεις παρατηρησει να ποθεις σεξουαλικα, ανδρες.
Printable View
Μα δεν έχω έρθει σε επαφή με άντρα σεξουαλική..
Ρε παιδιά θα τρελαθώ.. ναι μεν έχει δίκιο δεν λέω, όντως είναι βλακεία να είσαι με κάποια που δεν σου αρέσει μόνο και μόνο για να κάνεις σχέση, σίγουρα δεν θα βγει σε καλό αυτό, μου λέει ότι έγω φταίω που δεν την έχω επειδή δεν κάναμε στο σεξ αυτά που θελει .. και ότι δεν την καταλαβαίνω, μου μιλάει και δεν την καταλαβαίνω., τησ λέω αν δεν μου πεις πως θα ξέρω, λέει ότι ένας άντρας δεν τα ρωτάει αυτά, τα βρησκει μόνος του και καλά.. πράγμα δεν ξέρω ΠΩΣ να το κάνω αυτό , επίσης της λέω αν ήξερα από την αρχή ότι είχες ξενερωσει γιατί δεν κάνουμε αυτά που σου αρέσουν τότε δεν θα το άφηνα να περάσει έτσι θα έκανα πιο πολυ αυτά που της αρέσουν πάρα αυτά που μου αρέσουν εμένα, λέει εγώ το ήθελα τότε να με καταλάβαινες όχι τώρα, και καλά τότε έπρεπε τότε ήθελα να κάνουμε αυτά που μου αρέσουν, της λέω όλα είναι θέμα χρόνου, δεν ήξερα ότι έχεις ξενερώσει .. δεν ξέρω από την μια δίνει ελπίδες γιατί λέει να βγούμε να μιλήσουμε και από την άλλη λέει είναι Χριστούγεννα κάθομαι με την οικογένειά. Που σήμερα βγήκε βόλτα και δεν είπε τίποτα.. όσες φορές την ρωτάω πες μου αν θέλεις να προσπαθήσουμε για αυτή την σχέση πάντα λέει με κουράζεις, πάντα λέμε τα ίδια..απλά είναι συζήτηση που έπρεπε να την κάνουμε από κοντά, πάντα ήμουν αυτής της άποψης, απλά είμαι και εγώ ανυπόμονος.. παρόλαυτα μην ξεχάσω ότι πάντα της μιλάω γλυκά ενώ εκείνη όχι, μιλάει ψυχρά και με νεύρα.. της λέω γιατί έτσι λέει ότι δεν μου βγαίνει ναιλξσω γλυκά. Την νοιάζει μόνο το σεξ, αυτό καταλαβαίνω τελικαζ ενώ δεν φαινόταν πολύ, δεν ντυνόταν πολύ προκλητικά, ήθελε να κάνουμε πράγματα πολλά μαζί, και εγώ ήθελα. Θα μου.πειτε τώρα τα σιγανα πωταμακια να φοβάσαι.. δεν ξέρω όσο περνάει ο καιρός την θέλω.. όταν δεν έχεις κάτι τότε το εκτιμάς :(
Η εγώ είμαι πολύ χαζός η αυτή είναι από άλλη χώρα και δεν ξέρει ελληνικά και δεν το λέει...πολλές φορές μιλάει με περίεργο τρόπο σαν να παίζει μαζί μου, πχ της είπα να βγούμε ένα πρωινό και λέει ότι περιμένει να οραματιστει το πρωινο αυριο να ξερει αν θα ξυπνήσει. Αυτό ακριβώς που γράφω.... Αν την ρωτήσω τι εννοείς θυμώνει, ρίχνει χριστοπαναγιες και μου την λέει, είσαι ο μόνος που δεν με καταλάβενει κλπ.. της λέω απλά μιλά πιο ξεκάθαρα να σε καταλαβω... Μου λέει έτσι μιλάω πάντα... Άντε βγάλε συμπέρασμα................
Χρόνια πολλά σε όλο το φόρουμ παρεπιπτόντως :)
Γεια σου Γιαννη!Πιστευω οτι αμα δεν τα βρισκετε στο κρεβατι απο την αρχη μονο καλητερο δρν γινει στο μελλον γιατι ειναι οντος θεμα χημειας.Μην κολλας ομως απο οτι βλεπω εισαι του 97 εχεις να φας πολλα ψωμια ακομα.Μην την κυνηγας αλλο γιατι θα το παρει σαν αδυναμια και δεν θα σε σεβεται.Υπαρχουν και αλλου πορτοκαλιες :)
Ρε Γιαννη, χωρίς να θέλω να σε προσβάλω, μήπως είσαι και εσύ λίγο θυμα? Η κοπέλα σου μιλάει όπως θελει άλλες καλά αλλες ψυχρά αλλες με νεύρα και σου προσάπτει διαρκώς ευθυνες.. Εσύ αυτό το πράγμα το θεωρείς φυσιολογικό και ανεκτό? Αν η κοπέλα όντως ξενέρωσε τόσο θα μπορούσε είτε να σου πει δεν τραβάει και τέλος ή να σου πει ακριβώς τι θέλει και να κάνετε μια νέα αρχή.. Αυτη η κατάσταση ειναι πρώτον τραβηγμένη απτα μαλλιά και έχει καταντήσει τοξική επαφή.. Χτυπαεί στην χαμηλή σου αυτοπεποίθηση και σου εκφράζει μια παθητική επιθετικότητα.. Αν θέλεις κάτι καλύτερο για σένα πάρε μια απόφαση και γίνε λίγο πιο δυναμικός..!! Πρέπει να βάζις και εσύ όρια ώστε να προστατεύεις εσένα, μην ρίχνεις τον εαυτό σου τόσο χαμηλά ώστε ο άλλος να σε μεταχειρίζεται έτσι!!
Χαίρεται, θα σας πω τι γίνεται, η κοπέλα αυτή πλέον η θέλει να κρατήσουμε επαφές, η απλά θέλει να περιμένει λίγο καιρό μήπως το ξανά σκεφτεί.. γιατί ακόμα νιώθει πιεσμένη λέει.. αν δεν θέλει τίποτα πλέον μαζί μου να γίνει γιατί δεν το λέει όταν την ρωτάω και μου λέει απλά μην ξανά λεμε τα ίδια με κουράζουν.. είναι στο 50-50 η κατάσταση.. ωστόσο αν μου έλεγε δεν θέλω να ξανά γίνει τίποτα μεταξύ μας θα το δέχομουν σαν άντρας και θα πήγαινα παρακάτω, αυτό με ενοχλεί με την συγκεκριμένη και με καίει... Παραολαυτα τόσες φορές έχουμε πει να βγούμε και την μια λέει δεν ξύπνησα το πρωί, την άλλην έχω κανόνισει... Παρασκευή έχω γενέθλια και γίνομαι 20 χρονών... Της είπα να μου βγούμε λέει θα δούμε, θα φανεί ίσως λίγο υπερβολικό αλλά αφότου με πίεσε εγώ είχα μια ιδέα να βγούμε την Παρασκευή και μετά να πηγαίναμε σε ένα ξενοδοχείο στην Αθήνα και της το είχα πει.. είτε για αυτό είτε για κάτι χαλαρό περιμένω να δω τι θα πει, αν δεν θέλει να βγούμε τότε θα καταλάβω ότι έχω τελειώσει οριστικά.....
Το ότι δεν σου λέει το τέλος και κρατάει μια υποτυπώσες επαφή δεν λέει και πολλά στην πραγματικότητα...
Εφόσον σου έχει πει ότι πιέζεται και εφόσον ακυρώνει τις εξόδους και σου δείχνει έμπρακτα ότι δεν ψήνεται και πολύ να βγείτε, εγώ αυτό που σίγουρα θα έκανα στη θέση σου είναι να εξαφανιστώ για κάποιο διάστημα.. Δεν θα έστελνα και άμα μου έστελνε εκείνη θα το παιζα πολύ άνετος και χαλαρός
Είναι ο μόνος τρόπος για να εξισσοροπηθούν τα πράγματα και ο μόνος τρόπος για να πάψει να σε θεωρεί δεδομένο και να σε ψάξει η ίδια..
Επιπλέον με αυτό τον τρόπο θα έχει και το χρόνο να καταλάβει τι θέλει πραγματκά.. Θα τηςς προκαλέσει μια φουστούνα η απότομη αυτή αλλαγή..
Αν θέλεις δοκίμασε το..
Καλημέρα
Αν θέλει να το ξανασκεφτεί όπως λες, αν δεν είναι σίγουρη για το τι νιώθει και θέλει τον χρόνο της, εσύ θες να είσαι εκεί και να περιμένεις όσο σου συμπεριφέρεται με αυτό τον τρόπο; Δεν σε μειώνει αυτό ως άνθρωπο;
Μπορεί να μην στο λέει με λέξεις αλλά οι πράξεις της μιλάνε καθαρά. Τι στο καλό την θες κάποια η οποία δεν είναι σίγουρη για το αν σε θέλει; Κι αυτό είναι το καλό σενάριο. Τα άλλα είναι να μην το λέει με λόγια και να σε έχει στο περίμενε απλά επειδή παίρνει επιβεβαίωση από σένα ή να υπάρχει κάποιος άλλος που την ενδιαφέρει και να θέλει να ξεκαθαρίσει το τοπίο πρώτα με εκείνον.
Σε κάθε περίπτωση το γεγονός οτι δεν σε σέβεται, σου μιλάει με απαξίωση υποτιμητικά, αρνείται να σου εξηγήσει κτλ είναι επειδή εσύ με τον έναν ή τον άλλον τρόπο της το έχεις επιτρέψει.
Κάνε αυτό που σε συμβουλεύει η Magdalinx από πάνω. Αδιαφόρησε! Αστην για ένα διάστημα ήσυχη, μην της ξαναπροτείνεις έξοδο, κόψε τα πολλά τηλέφωνα και τις επαφές, σταμάτα να την ρωτάς συνεχώς τι νιώθει και τι την ενοχλεί και γενικώς δείξε πως δεν ασχολείσαι πια. Είναι ο μόνος τρόπος για να δεις τι θέλει πραγματικά. Αν γουστάρει θα έρθει από μόνη της σε σένα, αυτή την στιγμή έχεις βάλει από μόνος σου τον εαυτό σου στον ρόλο αυτού που την κυνηγάει και την παρακαλάει συνεχώς.
Καλησπέρα καλή χρονιά χρόνια πολλά. Πλέον δεν μιλάμε πολυ.. είχε στείλει μήνυμα τα γενέθλια μου και μετά από 3 μέρες για το καλή χρονιά.. εγώ απάντησα ξενερωτα κ απότομα την δεύτερη φορά και την πείραξε αυτό.. δεν μπορώ να την βγάλω από το μυαλό μουυ
Ναι και πράγματα που δεν τις άρεσαν μερικές φορές !
Δεν αντέχω άλλο.. νιώθω πολύ χάλια.. δεν ξέρω τι συμβαίνει, νιώθω σκαμπανεβάσματα συνέχεια, την μία είμαι καλά την άλλη όχι.. νιώθω ότι κάτι λείπει από μέσα μου ένα μεγάλο κομμάτι.. νιώθω στεναχωρημένος , δεν ξερωωω τι να κανωωω.... Μου δημιουργεί νεύρα αυτό, να είμαι μακριά από φίλους , μόνος μου.κλεισμενος στο εαυτό μου.. ξέρω δεν είναι καλό.. δεν ΜΠΟΡΩ ΝΑ το αντιμετωπίσωωω ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟΟΟΟ.......
Φταιει ο ερωτασ για οτι σου συμβαινει
Πενηντα ευρω