Καλημέρα savatage και στους υπόλοιπους!
Savatage, διάβασα το κείμενο του όποιου του link μου έστειλες αλλά έχω κάποιες απορίες για τις οποίες λογικά θα χρειαστώ βοήθεια δικηγόρου όπως μου είχες πει... Θα το ψάξω το θέμα, μου ήρθε μια ιδέα ποιον μπορώ να ρωτήσω μέσω διαδικτύου που δεν το είχα σκεφτεί νωρίτερα μέσα στον πανικό μου...
Τηλέφωνο ακόμα στην σχετική γραμμή με τη βία δεν έχω πάρει όμως θα το κάνω ή αυτό ή θα στείλω e mail, ότι νιώθω πως μου είναι λιγότερο οδυνηρό ψυχικά...
Επίσης θέλω να σας πω πως χθες πήγα στον ψυχίατρο στο ραντεβού που είχα κλείσει και δεν έμεινα πολύ ευχαριστημένη από τις απόψεις του, μου είπε όταν τον βλέπω ότι νευριάζει να πηγαίνω στο δωμάτιο μου...όμως εγώ δεν αντέχω πια να σιωπώ και να καταπιέζομαι άλλο στις παράλογες πολλές φορές απόψεις των γονιών μου, αρκετά πια τόσα χρόνια καταπίεση! Δεν μιλάω, δεν μιλάω αλλά ως εδώ, δεν έχω άλλη υπομονή! Μου είπε ακόμα ότι εισαγωγή σε ψυχιατρική κλινική πλέον γίνεται μόνο σε ανθρώπους που είναι επικίνδυνοι για τους άλλους, με εισαγγελική παρέμβαση άρα είναι πολύ δύσκολο όπως σας είχα μεταφέρει ότι μου είπε και τις προάλλες...
Σήμερα έχω ραντεβού με την ψυχολόγο μου, θα τα συζητήσω και μαζί της και θα σας πω τι θα μου πει κι αυτή...