must live...με βοηθάς λίγο?τί εννοεις παράλογη επιλεκτικοτητα?
Printable View
Ε? Μα δεν είπε κανείς ότι είναι κατώτερες. Μόνο ότι θα ήταν καλό να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους είπαμε... Όπως και πολλοί από μας σε ένα βαθμό.Quote:
Originally posted by MANTHES
ΜΟΥ ΕΤΑΞΕ ΔΩΡΟ ΜΙΑ ΣΟΚΟΛΑΤΑ.Quote:
Originally posted by must...live...
Ναι αλλά είχε τους λόγους του προφανώς για να πει έτσι. Κι εκτός των άλλως εσύ γιατί την υποστηρίζεις; Γιατί τις γλύφουμε όλες ακόμα και στα forum; Αυτό δεν δείχνει κάτι για τη νοοτροπία μας; Μήπως υποσεινήδητα το κάνεις για να κερδίσεις κάποιο αντάλλαγμα; Μήπως εμείς χαλάμε την κατάσταση τελικά;Quote:
Originally posted by MANTHES
ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ. ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ;
Η Γκόλφω πήρε το όπλο της.(Η γυναίκα κηνυγός)
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΜΙΛΑΣ; ΖΗΤΙΑΝΑ ΚΑΙ ΔΟΥΛΑ ΤΗΝ ΕΙΠΕ
ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ΓΙΑΤΙ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΝΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΤΩΤΕΡΕΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ
Quote:
Originally posted by picker
Χαιρομαι παρα πολυ που βλεπω οτι σε αυτη την κατα τα αλλα στενομυαλη χωρα υπαρχουν ανθρωποι που σκεφτονται διαφορετικα. Εχουμε καταντησει μισογυνηδες εξαιτιας της αχαλινωτης μαλακιας που βαραει τα μυαλα των Ελληνιδων.
Για να κανεις σεξ με Ελληνιδα πρεπει να σου βγει το λαδι, τη στιγμη που οι Ευρωπαιες συμμετεχουν στο ερωτικο παιχνιδι σαν ισες προς ισους, κυριολεκτικα και οχι μονο στα λογια οπως συμβαινει εδω. Ο Ελληνας καταφευγει στο παραμυθιασμα γιατι απλα δεν καθεται καμια αν μιλησεις ανοιχτα για σεξ. Προκειται για καθαρα ελληνικο φαινομενο, στην πραγματικη Ευρωπη τα πραγματα ειναι τελειως μα τελειως διαφορετικα.
Τωρα, το να προσπαθει κανεις να πεισει κολλημενα και προφανως κακογαμημενα ατομα σαν τη Θεοφανια ειναι μαλλον τζαμπα κοπος :-/
picker,
το οτι υπαρχουν κολλημενες ελληνιδες (και ελληνες) το εχω διαπιστωσει αρκετα.
Ομως το να ξορκιζεις τα παντα και τους παντες καλου κακου δεν κανεις κατι της προκοπης.
Επισης οι προσωπικες επιθεσεις τετοιου υφους ειναι ανεπιτρεπτες, και οτι θες καταλαβε απο αυτο.
Η για να στο κανω λιανα, αυτος που μειωνετε ειναι εσυ και κανεις αλλος.
Ότι απορρίπτουν (με κάκιστο τρόπο πολλές φορές) το 90% των περιπτώσεων γιατί περιμένουν τον λεφτά, έξυπνο, πανέμορφο, κλπ που θα βρουν \"σίγουρα\" κάποτε στο μέλλον. Εδώ να βλέπεις ότι υπάρχει φοβερή χημεία μεταξύ κάποιας και κάποιου και να προτιμά να μην έχει σχέση από το να έχει μία με κάποιον χωρίς αυτοκίνητο. Και φυσικά το ίδιο επεκτείνεται και στο sex. Αυτό εννοώ. Δηλαδή τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Αυτό δε μπορούν να καταλάβουν δυστυχώς...Quote:
Originally posted by Sofia
Γίνεται σιγά-σιγά ........ οι κοινωνικές αλλαγές θέλουν χρόνο ........Quote:
Ε? Μα δεν είπε κανείς ότι είναι κατώτερες. Μόνο ότι θα ήταν καλό να αλλάξουν τον τρόπο σκέψης τους είπαμε... Όπως και πολλοί από μας σε ένα βαθμό.
Το σίγουρο είναι οτι αυτή τη στιγμή υπάρχουν διαφορετικοί άνθρωποι που λειτουργούν διαφορετικά ....... και ανάμεσα σε αυτούς βρίσκονται και γυναίκες που θα σου αρέσουν .........
Quote:
Ότι απορρίπτουν (με κάκιστο τρόπο πολλές φορές) το 90% των περιπτώσεων γιατί περιμένουν τον λεφτά, έξυπνο, πανέμορφο, κλπ που θα βρουν \"σίγουρα\" κάποτε στο μέλλον.
για βαστα βρε αδερφε,
στην πλατη σου τις πηρες?
Δικαιωμα τους δεν ειναι να ζητανε οτι θελουν???
Εδώ να βλέπεις ότι υπάρχει φοβερή χημεία μεταξύ κάποιας και κάποιου και να προτιμά να μην έχει σχέση από το να έχει μία με κάποιον χωρίς αυτοκίνητο. Και φυσικά το ίδιο επεκτείνεται και στο sex. Αυτό εννοώ. Δηλαδή τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
μεγαλη,
και μαλλον αυτο που δεν μπορεις εσυ να καταλαβεις.
Αυτό δε μπορούν να καταλάβουν δυστυχώς...
Προσωπικα δεν δικαιολογω, αλλα κατανοω.
Εχω ακούσει για τέτοιες περιπτώσεις , αλλα με βάση την δική μου εμπειρία τα ποσοστά δεν είναι τόσο μεγάλα όσο τα περιγράφεις .....Quote:
Ότι απορρίπτουν (με κάκιστο τρόπο πολλές φορές) το 90% των περιπτώσεων γιατί περιμένουν τον λεφτά, έξυπνο, πανέμορφο, κλπ που θα βρουν \"σίγουρα\" κάποτε στο μέλλον. Εδώ να βλέπεις ότι υπάρχει φοβερή χημεία μεταξύ κάποιας και κάποιου και να προτιμά να μην έχει σχέση από το να έχει μία με κάποιον χωρίς αυτοκίνητο. Και φυσικά το ίδιο επεκτείνεται και στο sex. Αυτό εννοώ. Δηλαδή τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Αυτό δε μπορούν να καταλάβουν δυστυχώς...
Οι περισσότερες γυναίκες εργάζονται σήμερα και δεν έχουν ανάγκη απο τα χρήματα του άλλου ......... αυτά ίσχυαν παλαιότερα ..........
Αυτο που εγω βλέπω είναι οικονομικά ανεξάρτητους ανθρώπους να ψάχνουν ενα ταίρι ........
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Ότι απορρίπτουν (με κάκιστο τρόπο πολλές φορές) το 90% των περιπτώσεων γιατί περιμένουν τον λεφτά, έξυπνο, πανέμορφο, κλπ που θα βρουν \"σίγουρα\" κάποτε στο μέλλον.
για βαστα βρε αδερφε,
στην πλατη σου τις πηρες?
Δικαιωμα τους δεν ειναι να ζητανε οτι θελουν???
Εδώ να βλέπεις ότι υπάρχει φοβερή χημεία μεταξύ κάποιας και κάποιου και να προτιμά να μην έχει σχέση από το να έχει μία με κάποιον χωρίς αυτοκίνητο. Και φυσικά το ίδιο επεκτείνεται και στο sex. Αυτό εννοώ. Δηλαδή τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;
μεγαλη,
και μαλλον αυτο που δεν μπορεις εσυ να καταλαβεις.
Αυτό δε μπορούν να καταλάβουν δυστυχώς...
Προσωπικα δεν δικαιολογω, αλλα κατανοω.
Δικαίωμά τους είναι να ζητάνε ότι θέλουν, αλλά μήπως θα πρεπε να σκέφτονται καμμιά φορά ότι αυτόν τον τέλειο ίσως να μην τον συναντήσουν ποτέ; Δηλαδή η άλλη δεν κάνει σχέσεις μέχρι να βρει το τέλειο, είναι λογικό αυτό; Και δεν είναι λογικό ότι ακόμη κι αν το βρει μπορεί κάτι να συμβεί και να μην το έχει τελικά; Γιατί δε χαίρονται τη ζωή όπως τους έρχεται;
Και το αυτοκίνητο τι ρόλο παίζει ακριβώς, για να καταλάβω; Ότι θα κάνετε σεξ εκεί μέσα που και που; Το θέμα είναι το πως βλέπει η γυναίκα την έλλειψη αυτοκινήτου και όχι η έλλειψη αυτή καθεαυτή... Γι\'αυτό είπαμε ότι σαν άνθρωποι έχουμε τη λογική να μας διαχωρίζει από τα ζώα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις.
μαλιστα...τώρα καταλαβαινω τί εννοεις.ναι το χω δει να συμβαινει οντως πολλες φορές. χωρις να δικαιολογω, πρεπει να σου πω πως εγω προσωπικά πιστεύω πως οι συγκεκριμενες γυναικες (και αντρες) φτιαχνονται με την κοινωνικη προβολή, το στάτους...το φαινεσθαι δλδ. αν εσενα σου κανει μια τετοια γυναικα με βάση του πως φαινεται, πολυ πιθανα να κουβαλαει διαφορετικη κοσμοθεωρια απο τη δικη σου. Δλδ να γινεται ευτυχισμενη ή να νιωθει πιο καλα με πραγματα που εσυ δεν θεωρεις σημαντικα.....Καλο ή κακο, αυτο μαλλον ισχυει.Quote:
Ότι απορρίπτουν (με κάκιστο τρόπο πολλές φορές) το 90% των περιπτώσεων γιατί περιμένουν τον λεφτά, έξυπνο, πανέμορφο, κλπ που θα βρουν \"σίγουρα\" κάποτε στο μέλλον. Εδώ να βλέπεις ότι υπάρχει φοβερή χημεία μεταξύ κάποιας και κάποιου και να προτιμά να μην έχει σχέση από το να έχει μία με κάποιον χωρίς αυτοκίνητο. Και φυσικά το ίδιο επεκτείνεται και στο sex. Αυτό εννοώ. Δηλαδή τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Αυτό δε μπορούν να καταλάβουν δυστυχώς...Quote:
Το σεξ, το διεγερτικο τελος παντων σιγουρα οριζεται διαφορετικα απο τον καθενα, τί μυαλα κουβαλαει....κ τις προτεραιοτητες εχει.
Αυτο που εγω βλέπω είναι οικονομικά ανεξάρτητους ανθρώπους να ψάχνουν ενα ταίρι .......
Μην ξεχνας οτι ανοικουμε στη γενια των 700 euro κ λιγοι αυτοσυντηρουνται χωρις τη βοηθεια των γονεων. Ξερεις πολλους 30ρηδες που εχουν δικο τους σπιτι? Που τους ειδες τους οικονομικα ανεξαρτητους που ψαχνουν ταιρι? Η οικονομικη κριση πιστευω οτι παιζει κ αυτη το ρολο της.
Ναι όντως Κλειώ μου, σε μεγαλύτερες ηλικίες είναι λίγο διαφορετικά. Λίγο όμως. Εγώ αναφέρομαι για την ηλικία μου, και γενικότερα ας πούμε τις ηλικίες 15-27.Quote:
Originally posted by Kleiw
Εχω ακούσει για τέτοιες περιπτώσεις , αλλα με βάση την δική μου εμπειρία τα ποσοστά δεν είναι τόσο μεγάλα όσο τα περιγράφεις .....Quote:
Ότι απορρίπτουν (με κάκιστο τρόπο πολλές φορές) το 90% των περιπτώσεων γιατί περιμένουν τον λεφτά, έξυπνο, πανέμορφο, κλπ που θα βρουν \"σίγουρα\" κάποτε στο μέλλον. Εδώ να βλέπεις ότι υπάρχει φοβερή χημεία μεταξύ κάποιας και κάποιου και να προτιμά να μην έχει σχέση από το να έχει μία με κάποιον χωρίς αυτοκίνητο. Και φυσικά το ίδιο επεκτείνεται και στο sex. Αυτό εννοώ. Δηλαδή τι σχέση έχει το ένα με το άλλο; Αυτό δε μπορούν να καταλάβουν δυστυχώς...
Οι περισσότερες γυναίκες εργάζονται σήμερα και δεν έχουν ανάγκη απο τα χρήματα του άλλου ......... αυτά ίσχυαν παλαιότερα ..........
Αυτο που εγω βλέπω είναι οικονομικά ανεξάρτητους ανθρώπους να ψάχνουν ενα ταίρι ........
Quote:
Originally posted by krino
Quote:
Originally posted by picker
Χαιρομαι παρα πολυ που βλεπω οτι σε αυτη την κατα τα αλλα στενομυαλη χωρα υπαρχουν ανθρωποι που σκεφτονται διαφορετικα. Εχουμε καταντησει μισογυνηδες εξαιτιας της αχαλινωτης μαλακιας που βαραει τα μυαλα των Ελληνιδων.
Για να κανεις σεξ με Ελληνιδα πρεπει να σου βγει το λαδι, τη στιγμη που οι Ευρωπαιες συμμετεχουν στο ερωτικο παιχνιδι σαν ισες προς ισους, κυριολεκτικα και οχι μονο στα λογια οπως συμβαινει εδω. Ο Ελληνας καταφευγει στο παραμυθιασμα γιατι απλα δεν καθεται καμια αν μιλησεις ανοιχτα για σεξ. Προκειται για καθαρα ελληνικο φαινομενο, στην πραγματικη Ευρωπη τα πραγματα ειναι τελειως μα τελειως διαφορετικα.
Τωρα, το να προσπαθει κανεις να πεισει κολλημενα και προφανως κακογαμημενα ατομα σαν τη Θεοφανια ειναι μαλλον τζαμπα κοπος :-/
picker,
το οτι υπαρχουν κολλημενες ελληνιδες (και ελληνες) το εχω διαπιστωσει αρκετα.
Ομως το να ξορκιζεις τα παντα και τους παντες καλου κακου δεν κανεις κατι της προκοπης.
Επισης οι προσωπικες επιθεσεις τετοιου υφους ειναι ανεπιτρεπτες, και οτι θες καταλαβε απο αυτο.
Η για να στο κανω λιανα, αυτος που μειωνετε ειναι εσυ και κανεις αλλος.
Nα σας πω μάγκες, τα προχωρημένα και ανοιχτά μυαλά, είναι εντελώς διαφορετικό, από τα μονίμως ανοιχτά πόδια, γκέγκε ή νάκα γκέγκε ?
Έτσι είναι δυστυχώς... Απλά επειδή στην ηλικία μου αυτό το συναντάς καθημερινά ευελπιστώ ότι αυτή η κατάσταση είναι θα αναστρέψιμη για το μέλλον. Όταν πάω κ εγώ για δουλειά ξέρω ότι θα είναι λίγο διαφορετικά τα πράγματα. Όχι όπως θα έπρεπε ή όπως είναι έξω, αλλά λίγο διαφορετικά...Quote:
μαλιστα...τώρα καταλαβαινω τί εννοεις.ναι το χω δει να συμβαινει οντως πολλες φορές. χωρις να δικαιολογω, πρεπει να σου πω πως εγω προσωπικά πιστεύω πως οι συγκεκριμενες γυναικες (και αντρες) φτιαχνονται με την κοινωνικη προβολή, το στάτους...το φαινεσθαι δλδ. αν εσενα σου κανει μια τετοια γυναικα με βάση του πως φαινεται, πολυ πιθανα να κουβαλαει διαφορετικη κοσμοθεωρια απο τη δικη σου. Δλδ να γινεται ευτυχισμενη ή να νιωθει πιο καλα με πραγματα που εσυ δεν θεωρεις σημαντικα.....Καλο ή κακο, αυτο μαλλον ισχυει.Quote:
Το σεξ, το διεγερτικο τελος παντων σιγουρα οριζεται διαφορετικα απο τον καθενα, τί μυαλα κουβαλαει....κ τις προτεραιοτητες εχει.
Ξέρω πολλούς 30αρηδες που παιρνουν δάνειο ή τους βοηθάνε οι γονείς τους ....... ξέρω 30άρηδες που δεν βγαίνουν έξω συχνά για να κάνουν οικονομία και τέλος ξέρω 30άρηδες που ενω φαίνεται να παίρνουν 700 € , παίρνουν πολύ περισσότερα .......Quote:
Originally posted by Phil_85
Μην ξεχνας οτι ανοικουμε στη γενια των 700 euro κ λιγοι αυτοσυντηρουνται χωρις τη βοηθεια των γονεων. Ξερεις πολλους 30ρηδες που εχουν δικο τους σπιτι? Που τους ειδες τους οικονομικα ανεξαρτητους που ψαχνουν ταιρι? Η οικονομικη κριση πιστευω οτι παιζει κ αυτη το ρολο της.
Ο δικός μου κύκλος δεν με οδηγεί στα δικά σου συμπεράσματα ........... ισως βέβαια να μην έχω τη σωστή εικόνα ........ δεν είμαι και τόσο κοινωνική ...........
Quote:
Δικαίωμά τους είναι να ζητάνε ότι θέλουν, αλλά μήπως θα πρεπε να σκέφτονται καμμιά φορά ότι αυτόν τον τέλειο ίσως να μην τον συναντήσουν ποτέ;
θα επρεπε αλλα προτιμουν το αναποδο.
Δηλαδή η άλλη δεν κάνει σχέσεις μέχρι να βρει το τέλειο, είναι λογικό αυτό; Και δεν είναι λογικό ότι ακόμη κι αν το βρει μπορεί κάτι να συμβεί και να μην το έχει τελικά; Γιατί δε χαίρονται τη ζωή όπως τους έρχεται;
γιατι η ασφαλεια που αποζητουν παιζει κυριαρχο ρολο στην ζωη τους.
Και το αυτοκίνητο τι ρόλο παίζει ακριβώς, για να καταλάβω; Ότι θα κάνετε σεξ εκεί μέσα που και που; Το θέμα είναι το πως βλέπει η γυναίκα την έλλειψη αυτοκινήτου και όχι η έλλειψη αυτή καθεαυτή... Γι\'αυτό είπαμε ότι σαν άνθρωποι έχουμε τη λογική να μας διαχωρίζει από τα ζώα. Ελπίζω να καταλαβαίνεις.
το αυτοκινητο ειναι ενα στανταρ για πολλες γυναικες, το θετουν σαν μινιμουμ.
Καταλαβαινω φυσικα.
Σου ειπα κατανοω αλλα δεν δικαιολογω.