εσυ εισαι θλιβερη.....
τουλαχιστον εχει συνεπεια το νικ σου με τον χαρακτηρα σου¨-))
Printable View
εσυ εισαι θλιβερη.....
τουλαχιστον εχει συνεπεια το νικ σου με τον χαρακτηρα σου¨-))
Ναι ναι, είναι επειδή δεν είχα 65 γκόμενους ποτέ να με επιβεβαιώσουν... Σ'αφηνω τώρα γιατί έχω και δουλειά... :)
Γνωθι σ'αυτον ελαγαν οι αρχαιοι....Ειναι μεγαλο πραγμα να μην κρυβεσαι πισω απο το δαχτυλο σου (Δεν μιλαω για κανεναν συγκεκριμενα. Το τονιζω!!!)
Η κοινωνια μας εχει επιβαλει, με διαφορους τροπους προβολης, καποια συγκεκριμενα προτυπα. Δεν σημαινει φυσικα οτι αν δεν εισαι σαν τα μοντελα (αρσενικα & θηλυκα), δεν εισαι ωραιος. Είθιστε το ωραιο/sexy να ειναι κατι αδυνατο (οχι καχεκτικο, ε!). Δεν σημαινει πως υπαρχουν και εξαιρεσεις ε προτιμησεις.
Δεν μπορω να πιστεψω πως ολοι οι αντρες που ψαχνουν για μονιμη σχεση θελουν καποια παχουλη. Ειναι αδιανόητο! Ακομα κ εγω που ειμαι χοντρος, οραματιζομαι το μελλον μου με καποια αδυνατη κοπελα. Ισωσ να εχει λιγο περιφερεια, αλλα σιγουρα οχι παχουλη. Και για να ειμαι κ ειλικρινεις, δεν εχω δει ΚΑΜΙΑ παχουλη κοπελα με καποιον ομορφο. Ισως να ετυχε...
Το να νιώθεις sexy έχει σχέση με το πόσο πόσο αγαπάς τον εαυτό σου και νιώθεις άνετα με αυτόν.
Εγώ δε νομίζω πως μια γυναίκα ή ένας άντρας με πολλά παραπανίσια κιλά νιώθει καλά με τον εαυτό του. Αλλιώς δε θα έκανε προσπάθεια να τα χάσει....
sonia κανείς δεν είπε πως είμαστε τέρατα. Αλλά η αλήθεια (όσο κι αν δεν είναι αρεστή από όλους) είναι πως τα μοντέλα στην τηλεόραση και στα εξώφυλλα των περιοδικών είναι αδύνατα.........
Γιαννη,
εισαι πολυ μικρος σε ηλικια και για αυτο δεν περνω ως κακοβουλο το σχολιο σου.
Πραγματι τα τελευται χρονια το αισθητικο προτυπο ειναι να ειναι κανεις αδυνατος, αλλα αυτο δεν εχει να κανει καθολου με την σεξουαλικοτητα, πιστεψε με!!!
Ξερεις πως στους πιο σεξυ πολιτικους συγκαταλεγεται ο Παγκαλος?
Ειναι νοητικο ολο το τριπακι....
Δεν ειπα πως για μονιμη σχεση διαλεγει κανεις παχουλη...παρανοησες...δεν πειραζει...
Ειπα πως αλλα πραγματα εκτος απο το κορμι ψαχνει καποιος σε μια σταθερη σχεση, και ελπιζω να συμφωνεις μαζι μου.
Τωρα...για το αν εχεις δει καμια παχουλη με ομορφο...τι να πω???
Δεν εχεις δει εμενα...χαχαχαχαχα
Γιάννη συμφωνώ μαζί σου!!!!
Δε νομίζω πως κανείς από εμάς όταν ονειρεύεται τον τέλειο σύντροφο βλέπει κάποιον σαν τον Παβαρότι!!!!Μάλλον κάτι σαν τον Μπράντ Πιτ σκέφτεται!!!!
Και στην τελική αν το πάρουμε ανθρωπολογικά κάθε άνθρωπος ψάχνει τον κατάλληλο υγιή (και το τονίζω!) σύντροφο για να κάνει απογόνους... Πόσο πιθανό είναι να επιλεχθεί μια χοντρή γυναίκα έναντι μιας αδύνατης? Αυτά που λέω έχουν επιβεβαιωθεί από πολλές έρευνες και ισχύουν κατά κανόνα από το ξεκίνημα του ανθρώπινου γένους...Σαφέστατα παίζουν ρόλο και οι προσωπικές προτιμήσεις και ακόμη μεγαλύτερο ο συναισθηματικός παράγοντας, όμως σε κάποιες φάσεις της ζωής μας λειτουργούμε και βάση προπατορικού ενστίκτου..........
Τωρα...για το αν εχεις δει καμια παχουλη με ομορφο...τι να πω???Quote:
Originally posted by ΜΑΡΙΑ_Κ
Γιαννη,
εισαι πολυ μικρος σε ηλικια και για αυτο δεν περνω ως κακοβουλο το σχολιο σου.
Πραγματι τα τελευται χρονια το αισθητικο προτυπο ειναι να ειναι κανεις αδυνατος, αλλα αυτο δεν εχει να κανει καθολου με την σεξουαλικοτητα, πιστεψε με!!!
Ξερεις πως στους πιο σεξυ πολιτικους συγκαταλεγεται ο Παγκαλος?
Ειναι νοητικο ολο το τριπακι....
Δεν ειπα πως για μονιμη σχεση διαλεγει κανεις παχουλη...παρανοησες...δεν πειραζει...
Ειπα πως αλλα πραγματα εκτος απο το κορμι ψαχνει καποιος σε μια σταθερη σχεση, και ελπιζω να συμφωνεις μαζι μου.
Τωρα...για το αν εχεις δει καμια παχουλη με ομορφο...τι να πω???
Ntoink!!!
sad τη κανεις.? βλεπω πολη φαντασμενα προσοπα στην παρεα μας εμεις τοσο καιρο δεν ειμασταν ετσι.
Τι να κάνω ρε Βέρα μου. Μαζέυω τα μαλλιά που μου χουνε απομείνει... Λέω να πάω να βγάλω το δακτύλιο να πάρω και καμιά 30αρια κιλά μπας και μου γυαλίσει και μένα και με κοιτάξει κανας γκόμενος... :PQuote:
Originally posted by bera
sad τη κανεις.? βλεπω πολη φαντασμενα προσοπα στην παρεα μας εμεις τοσο καιρο δεν ειμασταν ετσι.
και εγω αφτο λεω να κανο. εφτιαχνα τα γλυκα στο μαγαζι μας και εφυγα τωρα να μην τα βλεπω σινεχια και κολαζομε. εσυ χτες που σου εστειλα δεν μου απαντησες?
Πότε μου έστειλες; Στο κινητό μου δεν ήρθε τίποτα...
οχι στο msn το βραδυ.
Μάλλον θα μου το έστειλες όταν θα έβγαινα γιατί δεν πήρα τίποτα κούκλα μου... :D Θα σε πάρω τηλεφωνάκι μετά που θα πάω σπίτι να τα πούμε...
οκ περιμενο φιλακια.
θα συμφωνήσω επίσης με την Sad και με την Βέρα..Quote:
Originally posted by YiannisD
Θα συμφωνησω με την sad...
και θα τις παρακαλέσω να μην ταίζουν άλλο τα troll :D