Quote:
Originally posted by Ava
Ναταλία μου γλυκειά,
τα γαστρικά υγρά εμφανίζονται όταν βιάζομαι να καταπιώ, κάτι που γίνεται πάντα, μιας και τρώω μόνο δύο φορές την ημέρα. Δε μπορώ πιο συχνά, με αποτέλεσμα τις ώρες των γευμάτων να πεινάω σα λύκος. Το φαινόμενο εντείνεται μετά τις ρυθμίσεις (όπως τώρα, καλή ώρα) και έτσι τρώω λίγες μπουκιές και φτύνω, ξανά τρώω και πάλι τα ίδια κοκ, μέχρι να τελειώσει το πιάτο. Αν μου αρέσει και το φαγητό ιδιαίτερα... φασκελοκουκούλωστα. Το είπα στο γιατρό και μου είπε πως αυτό δεν πρέπει να συμβαίνει. Να τρώω αργά, να μασάω καλά, να ακολουθώ με δυο λόγια τους κανόνες του δακτυλίου. Αυτή τη φορά πάντως ο γιατρούλης μου "με τακτοποίησε". Έφαγα χθες βράδυ μία καροτοσαλάτα και μισή φέτα ψωμί και έσκασα. Πού οι παλιές, χρυσές εποχές... Είμαι λαίμαργη γενικά και αυτό δε μπορώ να το αλλάξω. Προσπαθώ πολύ, όμως, δεδομένων των συνθηκών. Πώς να είμαι κυρία, να τρώω κομψές μπουκίτσες, τη στιγμή που θέλω να καταβροχθίσω τα πάντα? Όταν οριζοντιώνομαι δεν υπάρχει θέμα, ούτε μετά το πέρας του γεύματος.
Με τα δεδομένα αυτά, άντε να βρούμε άντρα... Θα πάμε σε κανένα εστιατόριο και θα του πω, μισό λεπτό αγάπη, πάω να φτύσω, μη χαλιέσαι εσύ :regan:
Εσείς οι μανικοφορεμένοι έχετε τέτοια θεματάκια ή όλα καλά? Μπορείτε, δηλαδή, να καταπιείτε αμάσητες μπουκιές (αλά παλαιά) ή χρειάζεται και εκεί προσοχή? Εξυπακούεται πως σου εύχομαι αυτή η προσπάθεια να είναι η τελευταία, η οριστική και η τελεσίδικη! Και γιατί να μην είναι? Δε νομίζω πως είσαι αδύναμος χαρακτήρας, θέλει κότσια για να κάνει κανείς όσα έκανες. :love:
Χαχαχα και ξαναχαχαχα βρε Αβα μου!!! Μου έχει τύχει ραντεβού να είμαι εγώ σουσού κυρία γιατί δεν μπορούσα να φάω (είχα κάνει μολις ρύθμιση) και ο καημενούλης μου λέει...."φάε γιατί δεν τρως, δε σου άρεσε το φαγητο, μήπως να παραγγείλουμε κατι άλλο"....άντε τώρα να του εξηγήσεις του ανθρώπου!!