-
Eλα ρε ελπιδακι ,και τι εγινε μηπως που κυλισες για λιγο παλι??
Ξερεις κανεναν που με την μια τα εφερε βολτα??
Αντε ρε μανα μου ,παρε μια βαθια ανασα και σηκω ,και ελα να τσιριζουμε μαζι.
Δεν εχεις κανενας να ''χεσεις ''που του τα ειχες μαζεμενα απο καιρο??
Ευκαιρια ειναι!!!
Ελα να κανουμε μια τρελλα!!!εχεις καμερα?Εαν δεν εχεις να βαλεις και να βλεπομαστε και να τα λεμε .
ΕΛΑ ΕΛΠΙΔΑ!!!ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΕΚΕΙΝΟ......
Θυμασαι τι τελεια περασες φετος το καλοκαιρι????
Ετσι θα τον κανουμε και τον χειμωνα τον φετινο ΤΕΛΕΙΟΟΟΟ!!!!!!!
Γι'αυτο σου λεω ελπιδακι μου ,μην το βαζεις κατω.
Και αν σου πεφτει βαρυ το πραγμα θα το σηκωσουμε ολοι μαζι!!!Τωρα μετα απο τοσους μηνες εμεις εχουμε γινει εδω σαν σταυρεδερφια που ελεγε και ο κουρκουλος σε μια ελληνικη ταινια!!(που το θυμηθηκα η γυναικα !!!ο αντρας μου φταιει που δεν αφηνει ελληνικη δραματικη ταινια ουτε για αστειο!!!)
Περιμενω νεααα!!!
ΦΙΛΙΑΑΑΑ!!!!!!ΦΙΛΗ ΜΟΥΟΥΟΥ!!!!!
-
xaxaxaxa
Και αφού γύρισα έιπα να γράψω πάλι και στο πρώτο (?) μου post
Ax κορίτσια και αγόρια
2 χρόνια κράτησε ο αγώνας με τα κιλά
Αδυνάτισα, πήρα ξανααδυνάτισα
άρχισα κ τις υπερβολές
τις άφησα στο παρελθόν
και τώρα να ' μαι πάλι εκεί ακριβώς που ξεκίνησα σε βάρος
έτοιμη για μια ακόμα βλακεία (μια χημική για να ξεπρηστώ κ μετά με διατροφή τα υπόλοιπα)
αλλά με τελείως άλλη ψυχολογία
είμαι στρογγυλή ολλοστρόγγυλη
δν χωράω στα ρούχα μου
τίποτα δν μου κουμπώνει
αλλά είμαι καλά
μετά από πολύ καιρό είμαι καλά
πολύ καλά
ούτε εμετούς ούτε διουρητικά ούτε υπερβολες΄με φαί κ γυμναστική
ακόμα έρχονται φορές που με πιάνει η κρίση κ τρώω τρώω τρώω
κ τα αποτελέσματα φαίνονται φαίνονται φαινοντα
αλλα είμαι καλά
κ ελπίχω σύντομα να είμαι κ λίγο πιο αδύνατη
κ μετά λίγο ακομα κ λίγο ακόμα
αχ αυτάάαα
btw που χαθήκαν οι παλιές μου φιλενάδες??? αδυνατίσαμε και την κάναμε όλες?
-
μπραβο ελπιδα για την αισιοδοξια σου...αντε καλη επιτυχια σε ολους και ολες μας!!!
-
μπραβο ρε elpida κ να σου πω στο κατω κατω κατι?εγω εχω γνωρισει αντρα πολυ εμφανισιμο (κουκλο) που τρελενετε για χοντρουλες πραγματικα.ειναι πολοι αντρες που 8ελουν τισ χοντρουλες σαν εμας.εμεις δεν αδυνατηζουμε γιαυτους αλλα για τον εαυτο μας και πολυ λιγο για εναν αντρα.κουραγιο και σου συνυστω τα reductil που περνω μια εβδομαδα και χανεις σιγουρα κιλα αλλα διαβασε τα σχολια μου σχετικα πριν τα παρεις.ειναι σιμαντικο.εγω ειμουν πριν μια εβδομαδα 84 κιλα τορα ειμαι 81.πρωτη φορα εδω κ 4 χρονια με απειρες διαιτες ειδα την ζηγρια να πηγενε 3 κιλα κατω.εμεις οι χοντρουλες εστω εχουμε ομορφο προσωπακι σαν μωρου οχι σαν γριας οπως οι κοκαλιαρες.χεχεχεχ.κουραγι ο κοπελα μου.
-
Και ξαναγύρισα
Και αφού ξαναγύρισα και συνάμα οι πιο πολλοί απο τους παλιούς δεν ειναι εδω έιπα να ξανα-ματα-γράψω πάλι και στο πρώτο (?) μου post
και για ψυχολογικούτς λόγους αλλα και για να μην ξανασυστήνομαι απο την αρχή
Εδώ λοιπόν πρωην βουλιμική, πρωην αδύνατη, πρωην αφράτη, πρωην ΑδυναΜη
Πέρασα έναν δύσκολο χρόνο
αλλα να ναι καλά η ψυχολόγος μου
είμαι πιο καλα κ πιο αισιόδοξη απο ποτε
αλλα και πιο χοντή απο ποτέ χαχαχαχαχα
Βλέπετε πρώτα εκοψα τα ακυρωτικά επισόδεια αλλα τα υπερφαγικά πολυ πολυ μετα
και τσουπ χωρίς να το καταλάβω εγινα αλλη....
αλλα για πρωτη φορά μετα απο καιρό το αντιμετοπίζω ασιόδοξα
Δεν με ρίχνει κ έτσι δεν κυλάω στον φαύλο αυτο κύκλο της υπερφαγίας
Ξαναξεκίνησα δίαιτα
θέλω να χασω 20 κιλα με υγιές τρόπο και ας μου πάρει και 1 χρόνο
Τέλος του μήνα έρχεται η διαιτολόγος μου και μεχρι τοτε προσέχω μόνη
αυτα
-
Ελπίδα,
τώρα διάβασα το πρώτο post σου. Και τα δικά μου προβλήματα κάπως έτσι ξεκίνησαν. Είπαμε με το φίλο μου να χάσω κάποια κιλά (παρόλο που εκείνος είναι παχουλούτσικος). Ξεκίνησα δίαιτα με διαιτολόγο και τέννις. Με στήριζε κι ο φίλος σε αυτή μου την προσπάθεια. Μετά απο 4-5 μήνες όμως άρχισα τις υπερβολές. Πολλές ώρες τέννις-γυμναστική, συνεχής απώλεια βάρους ακόμα κι όταν όλοι και η διαιτολόγος έλεγαν να σταματήσω.
Τότε άρχισε κι ο φίλος μου να ανησυχεί και να μου τη λέει για το τόσο αδύνατο σώμα μου. Έφτασε σε σημείο να με χωρίσει κιόλας για κάποιες μέρες για να με ταρακουνήσει. Μετά βέβαια τα ξαναβρήκαμε και μάλιστα αρραβωνιαστήκαμε. Ποτέ όμως δε σταμάτησε να μου δείχνει ότι δεν του αρέσω εμφανισιακά.
Παλεύω ακόμα με την εμμονή μου με το φαγητό και τη βουλιμία μου αλλά έχω πλέον αποφασίσει ότι εγώ ζω στο σώμα μου και θα είμαι όπως μου αρέσει εμένα κι όχι όπως μου λένε οι άλλοι. Είναι πολύ δύσκολο βέβαια γιατί συγκρούομαι καθημερινά σχεδόν με τους κοντινούς μου ανθρώπους.
-
ΑΠΟ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ. ΜΑΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΕΚΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΑΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΜΕ ΝΑ ΤΙΣ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΠΑΚΡΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΒΟΛΗ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ ΧΑΣΙΜΟ ΤΗΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ, ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΟΤΙ ''ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΙΚΙΟ ΜΕ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΝΑ ΧΑΣΩ ΚΙΛΑ'' ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΙΣΩΣ ΝΑ ΒΑΣΙΖΟΜΑΣΤΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΛΕΟΝ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΘΕΩΡΙΕΣ. ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΙ ΕΓΩ..ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ? ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΔΙΝΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΣΕ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΧΑΝΕΤΕ Η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΦΩΝΗ ΠΟΥ ΟΛΟΕΝΑ ΤΗΝ ΠΝΙΓΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ? ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΠΩΣ ΑΦΗΣΑΜΕ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΜΑΣ ΑΦΡΟΥΡΗΤΟΥΣ? ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΑΣΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ? ΤΟΥΣ ΑΝΑΚΑΛΛΩ ΠΙΣΩ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΗΣΟΥΝ ΦΡΟΝΙΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΛΛΑΓΕΣ ΤΟΥΣ ΣΩΜΑΤΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΤΙΣ ΑΠΟΛΑΥΣΟΥΜΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!