-
Dexa!!!!ΥΠΟΚΛΙΝΟΜΑΙ!!!!!Εισαι ηρωας!!
Σ'ευχαριστω για τα καλα σου λογια!Ειμαι καλα!Ειμαι σε μια φαση που η ζυγαρια παιζει μεταξυ 78-80 και περιμενω να τελειωσει αυτη η εξεταστικη να στεθεροποιηθω και γω .Περιμενω να γυρισω στη πολη μου,να ξεκουραστω ,να γυμναστω,να κανω τις διακοπουλες μου και να γεμισω μπαταριες!
Καλη καθοδο ,τα πας περιφημα!!!!!:D
-
Βρε μαρουλακι αλλαξε το τικερακι!!!
Αγκυλωση θα παθει!!
Εδω υπαρχουν νεα και δεν μας τα δειχνεις !
ΦΙΛΙΑ!!!!
-
ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ ΜΠΡΑΒΟ άντε να παίρνουμε κι εμείς σειρά και κουράγιο
-
Βουλιτσα ευχαριστω!!
Και στα δικα σου τωρα!!
Θα δεις και εσυ πως θα κατεβαινεις με στιλ και φαντασια!!
Δεν ειναι ευκολο αλλα μπορουμε τωρα με το δαχτυλιδακι να το παλαιψουμε καλυτερα.
ΦΙΛΙΑ!!!
-
ανυπομονώ πότε επιτέλους θα έρθει αυτή η μέρα
-
σιουρα δεν ειναι ευκολο...τιποτα δεν ειναι ευκολο αν δεν προσπαθησουμε και εμεις..σημασια ομως εχει πως εχεις εναν συμμαχο!...ετσι δεν ειναι?..πρεπει να τα αγαπησεις το δαχτυλιδακι σου!..φιλακια!
-
Ευχαριστω free!!!
Εισαι πανττα με τον καλο λογο ετοιμο ,και μ'αρεσεις γι'αυτο παρα πολυ!!!
ΦΙΛΙΑ!!!
-
Φιλάκια πολλά και απο μένα.
Μαρινάκι είσαι Θεά και σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.Σε περιμένω να πάμε για βουτιές έ? μη το ξεχνάς!
-
ΑNETOULA FILH MOYOYOY!!!!!!!!!!
Βουτια θα κανω το κυμα δεν ξερω σε τι υψος θα ειναι...Μην πνιξω κανεναν αγαθο και αφηρημενο και κατακαημενο ανθρωπο που ηρθε απλα να δροσιστει??
Ελπιζω το σαββατοκυριακο να μιλησουμε!!
Εχω προβλημα και δεν μπορω να στειλω μυνημα ,ελπιζω να το διορθωσω γρηγορα!!
ΦΙΛΙΑ!!
-
Έχω μια φίλη που την γνωρίζω από 6 χρονών ,ανέκαθεν χοντρούλα ?
Πέρυσι τέτοια εποχή ήταν 117 κιλά με ύψος 1,78 , έκανε εγχείρηση κ πρόσθεσε το λεγόμενο δαχτυλίδι, θέλετε να δείτε προχτεσινές φωτογραφίες τις?
Απολαύστε.
http://img517.imageshack.us/img517/2893/54560964um7.jpg
http://img517.imageshack.us/img517/9521/74745692nx0.jpg
-
-
ουαου!!!!!!!!!!!κουκλα εγινε!!!!!!!!αντε και στα δικα μας!!!!!!!τετοια να βλεπουμε να παιρνουμε κουραγιο.Μπραβο envy που τις εστειλες!!!!!!!!!
-
βουλιτσα που χαθηκες;;;;;;;;;;;Ελπιζω να ειναι ολα καλα!!!πολλα φιλια!!!!!!!!!
-
κορίτσια της μίλησα για το φόρουμ κ θα γραφτεί,θα σας διηγηθεί καλύτερα απο μένα την ιστορία της.Μόλις πρίν 1 χρόνο ηταν 117κιλά κ σήμερα 75 κ συνεχίζει.
πραγματικά μόνο να βλέπατε πως είναι τώρα!
καλή δύναμη σε όλες σας!
-
ποπο 75??και φαινεται 60...ωραια, ωραι!..αντε να μας ερθει να την καλοδεχτουμε!