Καλησπέρα κι απο μένα! Έχετε καθόλου ακουστά τα χάπια αδυνατίσματος acaixtra? Τα έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι αποτελεσματικά;
Printable View
Καλησπέρα κι απο μένα! Έχετε καθόλου ακουστά τα χάπια αδυνατίσματος acaixtra? Τα έχει δοκιμάσει κανείς; Είναι αποτελεσματικά;
leki8inh?ti einai auto? =/
Καλησπερα. Μια που λετε για λεκιθινη ειδα κι εγω ενα καινουριο προμο της λεκιθυνης. go thin lecithine. Δεν ξερω τι ειναι απλα το παραθετω οποιος το εχει δοκιμασει ας μας πει!!!
ap oti eida de exei k polla apotelesmata :/
tania ap oco 3erw ta lipotox einai ta kalutera.egw auta exw ckopo na parw.ap tn allh vdomada elpizw na ta 3ekichcw.
kalispera eimai kainouria edo..tha ithela na se rotiso esu pou dokimases ta xapia acaixtra an akomi xaneis kila+einai sigoura kalo proion;;kata kairous exo akousei diafora gia xapia adunatismatos polla ugra+tetoia....endiaferomai na ta agoraso...se euxaristo prokatavolika
Κορίτσια κι αγόρια γειά σας! Έχω δοκιμάσει πολλά χάπια (xenical, lipotropic factors, xs, carboslim και άλλα που δεν τα θυμάμαι καν πλέον) κατά καιρούς αλλά δεν έφυγε τίποτα ιδιαίτερο, εκτός φυσικά από τα καημένα τα λεφτάκια μου! Αν και συχνά δελεάζομαι και κοιτάζω για καινούρια που κυκλοφορούν, θυμάμαι πάντα την απογοήτευσή μου και ευτυχώς κρατιέμαι!
Και εγώ πιστεύω ότι χρειάζεται πολύ προσωπική προσπάθεια για να χάσεις κιλά. Και εγώ έχω μια όχι και τόσο καλή εμπειρία, (lipotox, fullfast) αλλά έχω ακούσει και δει με τα μάτια μου (από τον κολλητό μου) ότι το Nuratrim έχει αποτελέσματα. Είναι μια νέα φόρμουλα λέει , έχει γλυκομανάνη κτλπ. Δείτε εδώ http://slimmingpills.gr/nuratrim-greece/ . Θα το δοκιμάσω και θα επανέλθω...Nuratrim
Ειδα στο youtube οτι με αυτα τα χαπακια εχασε κιλα η kardasian.
ΧΑΠΙΑ ΑΔΥΝΑΤΙΣΜΑΤΟΣ - phen375.com
Αυτό είναι δημοφιλές Phen375
γνωμη κανεις για garcinia cambogia? ειχε αποτελεσμα?
Παιδια συγγνωμη που επεμβαινω, αλλα ολα αυτα, και καποιος να πει "ναι εχω χασει με το ταδε" δεν πρεπει να αποτελουν εγγυησεις για θαυματα γιατι μετα αν δεν εχετε μαθει να τρεφεστε σωστα κανετε μια τρυπα στο νερο, δεν εχει νοημα. Ο υγιεινος τροπος ζωής και υγειας δεν συναδει με την καταναλωση οποιουδηποτε τετοιου σκευάσματος. Αφηστε που ειναι επικινδυνα και απο οσο ξερω μπορουν να πληξουν με πιθανοτητες πολυ μεγαλες ζωτικα οργανα(πχ συκωτι, νεφρα) και λειτουργιες του οργανισμου (γαστρεντερικο). Με την κατάλληλη διατροφή απο καποιον ΕΙΔΙΚΟ και άσκηση σε οποια μορφη, δεν γινεται να μην χαθουν κιλα φυσιολογικα κ υγιεινα. Μην εγκληματειτε εις βαρος της υγειας σας.
Να μην ξεχνάμε πως επίσης κάνουν μεγάλο κακό στην τσέπη μας!
Καλα, αυτο ειναι το λιγοτερο. Το μεγιστο κακο ειναι υγεια. Γιατι αν το πάρουμε ετσι, και η υγιεινη διατροφη κοστιζει μακροπροθεσμα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ σε σχεση με το φαγητο του βολεματος. Με αυτο το σκεπτικο κανεις δε θα εκανε υγιεινη διατροφη. Αλλα η διαφορα ειναι πως εδω τα λεφτα αξιζουν να πεταχτουν, ενω στο χαπι ειναι επιπλέον τζαμπα τα λεφτα.