θεμα οπτικης του καθενος :)
παντως θα εχουμε διακοπες και πριν το καλοκαιρι. διαφορετικου ειδους αλλα παραμενουν διακοπες (χριστουγεννα, πασχα)
και προς θεου μην περιμενετε τις διακοπες για να περασετε καλα...
Printable View
θεμα οπτικης του καθενος :)
παντως θα εχουμε διακοπες και πριν το καλοκαιρι. διαφορετικου ειδους αλλα παραμενουν διακοπες (χριστουγεννα, πασχα)
και προς θεου μην περιμενετε τις διακοπες για να περασετε καλα...
Για κάποιους διακοπές είναι κι ένα απλό σαββατοκύριακο...
Το κακό είναι ότι αυτό που διακόπτουν είναι συνήθως δυσάρεστο,δυσβάσταχτο,δυστ υχώς δυσ-...
Θα συμφωνήσω παραδόξως με τον προλαλήσαντα και θα μας ευχηθώ
οι διακοπές να είναι μια φυσική συνέχεια της υπέροχης καθημερινότητας μας κατά την οποία περνάμε υπέροχα!
Και τώρα με συγχωρείτε,πάω ν'αλλάξω πλευρό γιατί πιάστηκα!Φιλάκια! :)
Χμμμμμμμμμ, πολύ διακοποανάλυση έχει πέσει.............. Εγώ φεύγω αύριο, δεν διακόπτω κάτι δυσάρεστο, μου αρέσει όπως ζω, χωρίς να σημαίνει ότι είναι και όλα τέλεια, μου αρέσουν όμως πιο πολύ οι διακοπές.... Μου αρέσει που ξεφούσκωσα λίγο αν και θα ήθελα να δω και αυτό το πολυπόθητο 7!!! Μάλλον ψιλοhappy είμαι, μπικίνι δεν έβαλα δεν πειράζει του χρόνου..... Και διακοπές σίγουρα θα έρθουν κι άλλες, κανένα μικρό ταξιδάκι κάπου κοντά στο εξωτερικό, καμία μίνι εκδρομή, Χριστούγεννα, Πάσχα... Ελπίζω να γυρίσω τα ίδια κιλά ή γιατί όχι πιο κάτω..... Δεν θα ήθελα με τίποτα πιο πάνω όμως. Θα προσέχω... χωρίς να σημαίνει ότι δεν θα χαρώ και διάφορες λιχουδιές. Για να δούμε πως θα συνδυαστούν όλα αυτά, γιατί όταν ανεβαίνει η ζυγαριά πέφτει η διάθεση μου, όταν κατεβαίνει, ανεβαίνει και η διάθεση.
Ραντεβού τον Σεπτέμβριο λοιπόν !!! Να περνάτε καλά, αισιόδοξα, αγαπημένα καμία ζωή δεν είναι τέλεια, να σκέφτεστε ότι υπάρχουν πάντα και χειρότερα, όπως και καλύτερα που τα αναμένουμε όλοι, η ελπίδα και το όνειρο είναι δωρεάν.... Καλές βουτιές, και όχι βούτες!!!!!!!!!!!
alalumaki μου,χαζοφέρνω αρκετά,ξέρω...Ελπίζω να είναι παροδικό...
Εσύ κοίτα να περάσεις υπέροχα ΚΑΙ στις διακοπές σου!
Ραντεβού το Σεπτέμβρη λοιπόν,μαζί με τους χειμερινούς κινηματογράφους!
Kαλησπέρα σας!
Δε γράφω συχνά, αλλά σας διαβάζω καθημερινά.
Παρατηρώ ότι μας απασχολεί πολύ η περίοδος των διακοπών...Μη γυρίσουμε με επιπλέον κιλά, να χάσουμε και κανά δυο, αλλά χωρίς και να στερηθούμε τις λιχουδιές μας...
Η αλήθεια ειναι ότι διακοπές και στέρηση δε συμβαδίζουν, αλλά και ζωή με στέρηση, αταίριαστα είναι.
Για ΄μενα το μυστικό ειναι το εξής!
Για όσους ακολουθούν κάποιο πρόγραμμα, είναι προτιμότερο στις διακοπές τους να γυρίσουν με μισό κιλό χαμένο, παρά με 3 κιλά χαμένα αλλά στερημένοι και κουρασμένοι. Διότι μας περιμένει ο χειμώνας, που θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας ευατό, καθώς ενδείκνυται για "πίστη" και "αφοσίωση" στο πρόγραμμα.
Το πρωι ένα τοστ ή 2 φέτες ψωμί με μαργαρίνη είναι σούπερ.
Μια - δυο φορές την εβδομάδα, όμως, μπορούμε να φάμε και μια τυρόπιτα, αντ΄αυτών.
Στη παραλία πολύ νερό και κανα φρούτο.
Το μεσημέρι, αν όχι συνέχεια ψητά με σαλάτα, μια μερίδα μακαρόνια με σάλτσα και σαλάτα δεν ειναι άσχημα, ακόμα και ένα κομμάτι μουσακάς με σαλάτα μπορει να μπει στο πρόγραμμά μας, μια φορά την εβδομάδα.
Μας "αξίζει" και ένα γεύμα με αρκετό υδατάνθρακα, αρκεί το βραδυνό μας να ειναι ελαφρύ.
Μια δροσερη σαλάτα ή ένα ελαφρύ γιαρουρτάκι.
Προσωπικά αυτό ακολουθώ και δεν έχω παράπονο.
Επίσης μια φορά την εβδομάδα κάνω μια "μικρή" αποτοξίνωση, κρατώντας το πρωινό και τα ενδιάμεσα φρούτα και τρώω μεσημέρι - βράδυ σαλάτα.
Στις διακοπές δε πάμε για το φαγητό, αλλά για ξεκουραστούμε, να κάνουμε τα μπάνια μας, να περάσουμε όμορφα...
Δεν ειναι προτεραιότητά το φαγητό! Απλά μπορει να συνοδεύσει μια όμορφη στιγμή
μας.
Νομίζω πως με καλή διάθεση, λογική και όχι συναισθηματική διαχείρηση του φαγητού, όλα θα πάνε καλά. Χωρίς ιδιαίτερες στερήσεις. Μπορει και οι απώλεια να μην είναι ιδιαίτερη, αλλά μόνο και μόνο που θα γυρίσουμε έχοντας καταφέρει να περάσουμε καλά χωρίς να έχουμε επιβαρύνει τον οργανισμό μας με επιπλέον άχρηστα κιλά, αρκεί και περισσεύει.
Έχουμε όλον τον χειμώνα να ακολουθήσουμε πιο.."αυστηρό" πρόγραμμα που θα μας χαρίσει καλύτερο αποτέλεσμα. Γιατι να μπούμε στον Σεπτέμβρη πεινασμένες;
Ναντινάκι να σε προσέχεις !!!!!!!!!
Καλά να περάσεις στις διακοπές σου alalumaki!!! :)
Πραγματικά δηλαδή, τι σκεφτόμουν;;
2 βήματα μπροστά 3 πίσω.
+3 κιλα σουβενιρ απο τις διακοπες. Αυτά παθαίνει όποιος ξεσαλώνει.
Και το κυριότερο του πέφτει το ηθικό. Επίσης αυτά παθαίνει όποιος έχει χοντρούλη σύζυγο.
Θέλω να φτάσω στα 55 μέχρι τα γενέθλιά μου 26/10 τόσα πολλά ζητάω;;;;
μπουουοουουουουουο!!!!!!!!
Mη μασας vivianoula και μη στενοχωριεσαι!!!
Ξεκινα παλι προγραμμα και θα δεις για ποτε θα φυγουν τα κιλά! :)
Γεια σε ολους και απο μενα..Γυρισα και απο τις δευτερες διακοπες μου περιπου 300 γραμμαρια πιο κατω!
Δυστυχως αυτες οι 4 μερες ηταν πολυ πιο δυσκολες απο τις προηγουμενες..Το βουνο μου ανοιξε την ορεξη.Στη θαλασσα περνουσες τη μιση μερα και παραπανω εκει-περνουσαν οι ωρες..
Οποτε τωρα επρεπε να προσεχω πολυ περισσοτερο απο οτι πριν..
Το καλο ειναι οτι ειχαν μονο κρεατα ψητα εκει,οποτε τρεφομουν μονο με πρωτεινη-σαλατα..
Αλλα μου εμειναν απωθημενο κατι τεραστια παγωτα που ετρωγαν ολοι σε μια υπεροχη καφετερια,ενω εγω μιζεριαζα με σουρωτη με στυμμενο λεμονι-εε μην την πιω και σκετη!
Βεβαια με ανησυχει κατι..Τελευταια,αν κι εχω την ταση να φαω πολυυυυ,ολο και πιο πολυ πεισμωνω και τρωω ολο και λιγοτερο.
Ισως ειναι μια φαση..Θα δειξει..
Γύρισα απο 20 μέρες διακοπές φέρνοντας πίσω 2,600 κιλά (σνίφ)... αναμενόμενο αλλά για ένα εικοσαήμερο είχα τσακίσει τους μεζέδες, τα ουζάκια και τα γλυκά (4 γλυκά / παγωτά) την ημέρα.
Παιδιά δεν άντεχα να τα βλέπω και να μην τα δοκιμάζω.
Βέβαια, προσπάθησα να τα "καίω" κατά τη διάρκεια των διακοπών αυτά που έτρωγα, έτσι εκμεταλεύτηκα την ομορφιά του νησιού.
Ξύπναγα κάθε μέρα χαράματα και περπατούσα 6-7 χλμ κάθε πρωί, δίπλα στη θάλασσα, χαζεύοντας την ανατολή κι άλλα 6-7 χλμ κάθε απόγευμα, χαζεύοντας το ηλιοβασίλεμα. (περίπου 1,5 ώρα μου έτρωγε η κάθε βόλτα μαζί με τις στάσεις για υπέροχες φωτογραφίες).
Ισως αυτό βοήθησε να πάρω μόνο 2,5 κιλά... γιατί οι ποσότητες των γλυκών που έτρωγα ήταν απίστευτες!!! Αν δεν περπάταγα, φοβόμουν ότι θα έπαιρνα καμμια 10ριά κιλά!!!
Πάντως μόλις ξαναγύρισα σπίτι, ξαναμπήκα στο ρυθμό μου και έχω ήδη χάσει το 1,200 μέσα στην πρώτη βδομάδα που έχω επιστρέψει. Λίγο ακόμα θέλω για να ξαναβρεθώ εκεί που ήμουν πρίν φύγω και να συνεχίσω για το παρακάτω.
Τελικά, αυτό που λένε ότι αν πάρεις είδηση μόλις βάλεις τα πρώτα κιλά και προσέξεις φεύγουν εύκολα, νομίζω ότι είναι αλήθεια. Επίσης βοηθάνε πολύ τα στενά ρούχα. Κατάλαβα αμέσως το πρώτο κιλό, απο τα παντελόνια και τις μπλούζες μου, αλλά συνέχισα ακάθεκτη γιατί τώρα έχω μάθει πιά το κόλπο... χι χι χι
Καλή δύναμη σε όλες / όλους.
Γύρισα και εγώ μετά από σχεδόν ένα μήνα διακοπές με -200 γρ. Μια χαρά γιατί έτρωγα και γλυκά και παγωτά και φοβόμουν ότι θα είχα πάρει. Βέβαια την πρώτη εβδ. των διακοπών είχα χάσει ένα κιλό επιπλέον το οποίο ξαναπήρα.
Οταν επέστρεψα στο γραφείο μου είπαν όλοι ότι έχω αδυνατίσει για πρώτη φορά. Επιτέλους έπρεπε να χάσω 13 κιλά για τα φανεί κάτι.
Ξαναξεκινάμε λοιπόν............ Καλή δύναμη σε όλους, μου λείψατε !!!!!!!!!!!!