noucca μηπως θα επρεπε να δωσουμε τα τηλεφωνα στις μαμαδες μας να τα λενε;;;;;;εχουν πολλα κοινα .........καρμπον σου λεω!!!!!Τουλαχιστον παρηγοριεμαι ,βλεποντας οτι δεν εμαι η μοναδικη...
sougar.......δυστυχως μασαω και οχι μονο με τη μανα μου.......Σημερα που τα εχω παρει με τον αντρα μου.....κι εγω δεν ξερω τι εχω φαει!!!!!!!!!Νοιωθω το στομαχι μου ετοιμο να εκραγει κι ακομη μια φορα να πινω coca μπας και συνελθω!!!!Τι την θελω εγω τη διαιτα;;;;Προσπαθησα για μια εβδομαδα και μετα θυμηθηκανε (αντρας κι αδερφος που ηρθε για διακοπες)να επισκεφτουμε οτι ταβερνα δεν προλαβαμε την τελευταια 5τια!!!!Στην αρχη εγω βραχος........κοψιδια αυτοι;;χορταρακια και σαλατουλες εγω....παγωτα και λοιπα γλυκα αυτοι;φυσικο χυμο εγω.....αλλα ποσο να αντεξω;;;;;
Επιδης μεσα σε ολα διαφωνω μαζι του για καποιες επαγγελματικες αποφασεις που αφορουν και τους δυο κι εκεινος δεν ακουει.......ΗΕLLO!!!!!!Ειμαι κι εγω εδω!!!!!πως αποφασιζει για μενα την στιγμη που διαφωνω;;;;;τρελενεσαι ήδεν τρελένεσαι;;;
Το ξερω οτι στη τελικη ,η διαιτα εναι θεμα δικο μου αλλα λιγη συμπαρασταση ποτε δεν εβλαψε κανεναν,κι εγω την εχω πολυ αναγκη!!!!!!ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΕΙΝΕΙ ΠΟΥ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΓΩ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΩ ΕΝΩ ΑΥΤΟΣ ΟΧΙ!!!!!ΜΟΥ ΤΗΝ ΔΕΙΝΕΙ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΛΩ Ή ΠΡΕΠΕΙ ΕΝΑΙ ΣΟΒΑΡΑ ΕΝΩ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ......"ΕΛΑΦΡΙΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ"!!!!!!!!!!ΓΚΡΡΡΡΡΡ� �ΡΡΡΡΡΡΡ!!!!!!!!!ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΕΙΜΑΙ ΣΗΜΕΡΑ .....ΑΦΟΥ ΠΡΙΝ ΜΙΣΗ ΩΡΑ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΥΡΑ ΟΤΙ ΑΠΟΘΗΜΕΝΑ ΕΙΧΑ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΞΕΘΥΜΑΝΑ ΑΚΟΜΗ.........ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΔΕΙΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΩ;;;;;;ΧΑ!ΧΑ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΗ ΙΔΕΑ!!!!!!!!!