-
Xαιρετώ την συντροφιά.
Η βουλιμία είναι πολύ σοβαρό πρόβλημα πιστεύω γιατί παρουσιάζει κάποια περίεργα συμβάντα.
Π.χ. εγώ τα γλυκά τα σιχαίνομαι αλλά σε βουλιμικά επεισόδια μπορεί να φάω και γλυκά και πράγματα που δεν είναι καν στη γεύση μου. Μου αρέσουν γενικά τα φαγητά της σωστής διατροφής, αλλά σε βουλιμικό επεισόδιο πάει περίπατο η αυτοπειθαρχία.
ʼσε που ποτέ δεν βγαίνουν όλα, και παχαίνεις.
Όσο για τις ανορεξικές, αυτές πουλάνε γιατί συμπεριλαμβάνουν και μοντέλες.
-
Η Τζέιν Φόντα λέει έπασχε από βουλιμία και την ξεπέρασε μετά από 30 χρόνια ψυχοθεραπείας ΛΟΟΟΟΟΛΛΛΛΛ καήκαμε!!!!
-
gretel το χαπι που λες δεν συνηστατε σε βουλιμικες το γραφει μεσα...........
-
-
Gretel, γεια σου! Εγω κανω ψυχοθεραπεια και χαιρομαι πολυ που σκεφτεσαι αυτο το ενδεχομενο για να βγεις απο την κατασταση της βουλιμιας. Πιστευω οτι αυτος ειναι ο μονος τροπος γαι να βγεις απο τον φαυλο κυκλο που ζεις.
Οτι κι αν σου πω για την βοηθεια που εχω παρει καταφευγοντας σε αυτη ειναι πολυ λιγο. Καταρχην, πλεον, αρχιζω και ζω! Πραγμα που δεν το ειχα φανταστει παλαιοτερα. Εχω βρει ανθρωπους που με αποδεχονται και με υποστηριζουν, οπως κι αν ειμαι (μιας και κανω και ομαδικη ψυχοθεραπεια) ,ακομη σιγα σιγα δυναμωνω, ακουω το σωμα μου, επιλεγω. Φαντασου δηλαδη οτι εισαι χαμενη και η ψυχοθεραπεια σε βοηθαει να βρεις τον δρομο σου, λειτουργει σαν ενας φαρος που σου δειχνει που ειναι τα βραχια να μην πεσεις πανω (οπως το παρομοιαζε μια γνωστη μου, πρωην βουλιμικη!).
Οσο για τα 30 χρονια της Τζειν Φοντα, ο χρονος θεραπειας ενος ανθρωπου εξαρταται απο την θεληση και απο την προσπαθεια του. Εχω γνωρισει κοπελες που με μεγαλο προβλημα βουλιμιας την ξεπερασαν σε 5 με 7 χρονια και εχουν φτασει πολυ μακρια!