Quote:
Γεια σας παιδια με λενε Γιωργο και εχω προβληματα αγχους συγκεκριμενα...
\"Είμαι πεσμένος, χώμα, λιώμα κλπ. . . Δεν έχω τη δύναμη να το αντιμετωπίσω. . . Πιάνεται η αναπνοή μου, δεν μου φτάνει ο αέρας, έχω έναν κόμπο στο λαιμό, στεγνώνει το στόμα μου . . . πονάνε τα χέρια μου, ζαλίζομαι, τα αυτιά μου βουίζουν, η καρδιά μου φτερουγίζει . . . ιδρώνουν τα χέρια μου. . . Έχω συνέχεια τη διάθεση να βάλω τα κλάματα ή να φωνάξω . . . όλα μου φταίνε . . . Μετά κοροϊδεύω τον εαυτό μου για όλα αυτά τα αισθήματα. . . Έχω αϋπνίες, τρεμούλες, πόνους στο στομάχι, συνεχόμενες διάρροιες . . . Ούτε τη συντροφιά των γνωστών μου αντέχω, ούτε να μένω μόνος. . . τρώγομαι με τα ρούχα μου . . . κάνω συνέχεια αρνητικές σκέψεις. . . νομίζω ότι όλα θα πάνε τραβά . . . Αισθάνομαι ένα βάρος στο στήθος και το κεφάλι. . . Κάτι μου πλακώνει το στήθος και δεν μπορώ να αναπνεύσω . . είμαι συνέχεια τεντωμένος . . . Το μυαλό μου δεν είναι καθαρό. . . δεν μπορώ να συγκεντρωθώ στη δουλειά μου. . . Δεν έχω ούτε όρεξη ούτε δύναμη για τίποτα. . . Νιώθω εξάντληση. . . Μου κόβεται η αναπνοή. . . Η διάθεσή μου αλλάζει συνέχεια. . . Φοβάμαι μήπως κάτι μου τύχει και δεν μπορέσω να αντιδράσω. . . Ανησυχώ πολύ για το μέλλον.\"
Τι μπορω να κανω....εχω δοκιμασει τα παντα αλλα τιποτα δεν φαινεται να δουλευει...μηπως θα επρεπε να στραφω στα φαρμακα?
Αν ναι εχετε τιποτα χρησιμες πληροφοριες για ενα ηρεμιστικο φαρμακο που χορηγηται πολλες φορες σε τετοιες περιπτωσεις το Hipnostedon?
Παιρνει κανενας αυτο το φαρμακο απο εσας?
Πιστευετε οτι η φαρμακευτικη αγωγη θα μπορουσε να με βοηθησει...εσας σας βοηθησε?
Αν παω στο γιατρο ξερω οτι υπαρχει μια ευρεια γκαμα ηρεμιστικων για την περιπτωση μου...θα μπορουσα κατα καποιο τροπο να δηλωσω προτιμηση στο συγκεκριμενο φαρμακο?
Ευχαριστω για το χρονο σας.