Μαναρι κοιτα το u2u σου!!!
Και να μου απαντησεις ...
ΦΙΛΙΑ!!!!
Printable View
Μαναρι κοιτα το u2u σου!!!
Και να μου απαντησεις ...
ΦΙΛΙΑ!!!!
ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ!!!!!!!!!
ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΤΟΝ ΠΑΛΙΟ ΚΑΜΜΕΝΟ,ΟΧΙ ΤΑ ΑΠΟΚΑΙΔΙΑ ΤΟΥ!!!!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!
@kammenos:
ώπα, τι διαβάζω;;; Θεός και σε μελαγχολία;;; Τς τς τς τς τς.... χαλάς την πιάτσα βρε καμμένε!! Αναγεννήσου απ' τις στάχτες σου!! Αναμένουμε, ε!
Φιλιά!! :) :)
Τσουπρες επεστρεψα αναδασωμενος και σε καλυτερη εκδοση!! Τι κανουμε?
TO AΠOΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ .....................
Ο Αδης είχε και μια Περσεφονη και την περνούσε ζάχαρη , να υπενθυμίσουμε.... (Ένα θεματάκι με την πεθερά, να παραβλέψουμε, σύνηθες φαινόμενο, αλλωστε..)
Αλί στους κολασμένους, όταν η Πέρσα είχε νεύρα:-P
Αλλά όπως έχει πει και ο Χρηστάκης, (ο Θηβαίος, ντε)
είναι παράδεισος , αγάπη μου μικρή, να σεργιανίζουμε τούτη την κόλαση μαζί...
Όλοι είμαστε μικροί λατρεμένοι θεοί για αυτούς που μας αγαπούν. Και πάντα θα υπάρχει κάποιος να μας το θυμίζει, ακόμη και όταν χανόμαστε στα σκοτάδια της Στυγός.
Παρεπιπτόντως, για πίστα, (επειδή κάποιος έριξε την ιδέα αλλα πολύ κακώς δεν το προωθήσαμε) μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε τα χειμερινά σχήματα πια. Ψάχνω μανιωδώς το αθηνόραμα. Αλλά κοριτσάκια-και αγοράκια, όχι Πλούταρχο, η πίστα δεν είναι για κλάμματα... Βέρτης, ναι, να το κάψουμε το μαγαζί. (ο καμμένος να φέρει πυροσβεστήρα μαζί, σίγουρα θα του βρίσκεται ένας)
Και κάθε θεά-εν ενεργεία ή εν δυνάμει- ξέρει ότι η φυσική της θέση είναι ψηλά, πάνω από τους κοινούς θνητούς...
...Πάνω στο τραπέζι σε ψηλοτάκουνα κατά βάση:-P
Σημερα σιγουρα δεν αισθανομαι μια θεα!!!
Μια ιωση αισθανομαι να με γυριζει ,και κατι γνωστο και μη εξαιρετεο να υπαρχει στην μυτουλα μου!!!
Καssan σε βρισκω φοβεριστικη καλη μου!!!
Μην εισαι μια απο τα κοριτσια του τσαρλυ??
Δεν εξηγηται αλλιως το γεγονος του ποσο ριψοκυνδινη και αφοβη εισαι με τα ψιλοτακουνα!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
και γω μεσα στα μικροβια ειμαι..ιωση-ιωση και δινω μαθημα κιολας αυριο..δεν με θελει!
Βρε λετε να ειναι κολλητικο και μεσω ιντερνετ???
Ρωταω τωρα εγω.!?
ΛΕΤΕ???
ΦΙΛΙΑ!!!!
ΜΙΑ ΘΕΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΓΡΙΠΙΑΣΜΕΝΗ,ΘΕΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ!!!!!!!!!
ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΘΕΕΣ,DEXA & FREE!!!!!!!!!!!!!
εγω ειμαι μια κρυωμενη θεα σημερα..χιχι
σευχαριστουμε σοφη μου!
ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!!!!!!!!!
To κακο το ματι σας εφαγε... Ο κοσμος ζηλεύει και σας ματιασε..!! Περαστικα σε ολους
Ευχαριστουμε πατριωτες συμπορευομενοι σε αυτον τον αγωνα....!!!
Οι αντιβιοση ειναι μην παρεξηγητε χικ..χικ...!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!