κατω αποτο ονομα σου βλεπεις αν καποιος ειναι ον- line..............το γραφει!
Printable View
κατω αποτο ονομα σου βλεπεις αν καποιος ειναι ον- line..............το γραφει!
Ωραία! σιγά - σιγά λοιπόν θα το μάθω και εγώ και θα τα λέμε, προς το παρόν θέλει το pc ο γιός μου!! Απο αύριο λοιπόν θα τα λέμε. Νάστε όλοι καλά και καλές προσπάθειες!!
ΚΑΛΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΣΕΣΕΝΑ ΦΑΙΗ ..........ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΒΡΕΙΣ ΧΡΟΝΟ ΓΡΑΨΕ ΜΑΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.........ΘΑ ΧΑΡΟΥΜΕΠΟΛΥ !
καλησπέρα Φαίη...καλο ξεκινημα!! Κανε μια βόλτα στο Φορουμ και γραψε μας τις εμπειριες και το ιστορικο σου...δεν ειμαστε ειδικοι αλλα τα χουμε περασει και τα περναμε και αν μη τι αλλο σε καταλαβαινουμε!!
βαλε στοχους και μη ξεχνας να μπαινεις εδω καθε φορα που νιωθεις να λιγιζεις... βρες το αναλογο θεμα και γραψε μας γιατι θες να αδυνατισεις!! διαβασε και τα δικα μας...ειναι καλες ιδεες για να παρεις το θαρρος που λειπει σε ολους μας!!
καλη αρχή!
Αναζειτειται μεσω του ερυθρου σταυρου...........η λινα ............ακομα ξεσαλωνει ?
κι αλλες αναζητουνται αλλα ονοματα δεν λεμε .......................
Γεια!!! Η αλήθεια είναι ότι ψιλοξεσάλωσα πράγματι ; )
Αλλά έλειψα κιόλας μια δυο μέρες και επίσης δεν ξέρω αν είχαν και άλλοι πρόβλημα να μπουν στο φόρουμ, προσπαθούσα δυο μέρες και μου έβγαζε μήνυμα λάθους.
Μόλις έφαγα τη σαλατούλα μου.
Έχω επίσης 4 μέρες να καπνίσω - μεγάλο τόλμημα αυτό , μια και όντας περιστασιακή καπνίστρια (2-3 τη μέρα και αν) δεν ήταν και τόσο απαραίτητο. Είπα όμως να το δοκιμάσω και μέχρι στιγμής καλά πάω. Κι αν μου ξανάρθει να ανάψω και κανένα δεν θα σκάσω κιόλας ....
Νέα μέλη βλέπω, καλωσήρθατε στην παρεούλα μας.
Φιλιά σε όλους!
Λινακι ,καλως ορισες και παλι!
ναι απο οτι διαβσα και αλλα παιδια ειχαν προβλημα συνδεσης!
Λινα ,δεν καπνιζω ..........παρα τις φιλοτιμες προσπαθειες που κατα καιρους εκανα!( ΕΔΩ ΓΕΛΑΝΕ)..........αλλα θα ελεγα εφοσον δεν εισαι και μανιωδη καπνιστρια μη ξεκινας ταυτοχρονα δυο τοσο δυσκολα πραγματα μαζι ...........
καλως΄΄η κακως και αυτα τα τρια τσιγαρα ειναι εθισμος ..........μπορει να σου προκαλεσουν νευρικοτητα και να ξεσπασεις στο ψυγειο .............
δεν ειμαι ξαναλεω καπνιστρια αλλα εχω εξερτηση απο τηνκαφεινη ..................ολη μερα νηστικη αλλα δεν πιω καφε τρελλαινομαι .................
οταν λοιπον πηγα στο διατροφολογο το πρωτοπου ρωτησα καφε (πινω φιλτρου ) μπορω να πινω ?
μου απαντησε ελευθερα οσους θες ..............τοτε λεω συνεχιζουμε.............
Γιατι τα λαεω ολα αυτα περσι εκανα μια προσπαθεια με ομοιοπαθητικη ..................καφες φυσικα παγορευεται δια ροπαλου!
οτι γλυκο ΄μπηκε στο σπιτι σε χρονο ντε ντε εξαφανιζολ!!!!!!!!!
Τωρα αν εσυ λινα μου αισθανεσαι δυνατη να τα κανεις και τα δυο .........τοτε καντο απλα μην πιεστεις !!! η πιεση φαιρνει δυστυχως αντιθετα αποτελεσματα!
καλη συνεχεια ..........και επονται και αλλα ξεσαλωματα!!!!!!!!!!! ηταν να μην κανουμε την αρχη !
Λινακι πως παει ο θερμιδομετρητης?
Παιρνεις ακομα τα xenikal?
Σε βοηθησαν?
Και εγω τετοια καπνιστρια σαν εσενα ειμαι για πολλα χρινια,αλλα τωρα μετα τον δακτυλιο μπορω να πω πως εγινα ελαφρως πιο φανατικη!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
Μια καλημέρα σε όλες και ιδιαίτερα σε dexa, aggelaki, tricky spider μια και τα είπαμε στο chat χθες το βράδυ πιο άμεσα.
Δείτε: ξου ξου ένα κιλάκι ακόμη!
Ναι τα συνεχίζω τα ξενικάλ αλλά παίρνω μόνο όταν τρώω κανονικό φαγητό, με τις σαλατούλες και τα υπόλοιπα δεν παίρνω. Αργά αλλά σταθερά. Φιλάκια πολλά!
ΛΙΝΑΚΙ ΜΠΡΑΒΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ ΟΟΟ!!!
ΣΕΠΡΩΤΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΚΕΡΑΚΙ .................ΕΧΩ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΑΛΛΑ...........ΑΚΑΤΟΙΚΗΤΟ ..........ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !
kalhmera agaphth filh. Den einai mono oi thermides pou prepei na kratas se ena epipedo sygkekrimeno, alla paizei shmantiko rolo h rythmish toy metabolismou soy h opoia ginetai me thn taktikh proslhpsh geymatwn me threptika systatika apo oles tis omades trofwn. Einai aparaithto na trws ena mini snak h ena kyriws geuma ana 2 me 3 wres. Tha htan kalo na sxediastei ena diaitologio eidika prosarmosmeno stis diatrofikes sou anagkes prokeimenou na mporeseis na xaseis swsta kai issorophmena to baros pou theleis.
Kallia Giannitsopoulou
klinikh diaitologos diatrofologos, MSc, MBA, SRD
www.somaygies.gr
ʼλλος ψαράς σαν τον jvani μας βρήκε; Γκρρρρρρρρρρ
Life! Για να φτιάξεις κι εσύ ένα τίκερ, πήγαινε στη σελίδα www.tickerfactory.com
Διάλεγε την κατηγορία Weight Loss και διάλεξε (για αρχή) το φόντο - έχει πάααααρα πολλά. Μετά πάτα στο Next για να διαλέξεις και το ζωάκι σου και ξανά Next για να το.. κατοχυρώσεις.
Στο Password/Pin βάλε έναν κωδικό που θα θυμάσαι εύκολα (άλλωστε ποιος να μπει να σου κλέψει το τίκερ σου :))
και μετά γράψει τα κιλά στόχος, τα αρχικά σου κιλά και πόσα είσαι τώρα (Πρόσεξε στο Weight Units να γράφει Kilograms).
Αν θέλεις να φαίνεται και ο ΒΜΙ σου, βάλει το ύψος σου και πρόσεχε να είναι επιλεγμένο το "Metric/si" και είσαι έτοιμη!
Πάτα ένα τελευταίο Next για να σου δώσει και τον κώδικα που θα βάλεις στην υπογραφή σου για να φαίνεται.
Στην επόμενη σελίδα, στο πρώτο κουτί θα σου βγάλει ένα μακρυνάρι που θα είναι της μορφής:
[img.]http://tickers.TickerFactory.com/................png[/img.]
Εσένα σε ενδιαφέρει το κομμάτι ανάμεσα στα [img][/img].
Τώρα πήγαινε στο Control Panel εδώ στο Forum, πατάς στο Edit Profile και στο Signature βάζεις το μακρυνάρι εκείνο ανάμεσα στα [img][/img] Πάτα κι ένα Edit Profile και είσαι COOL!!!!!!!!!!
Περιμένω να δω το δικό σου σχέδιο, καλή επιτυχία!
noucca soy exv steilei ε-μαιλ!
Λινακι μπραβο!!!
Το τικερακι σου δουλευει και ειναι αυτο καλο ,πολυ καλο!!!
NOUCCA ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ!!!
Ακομα και διατροφικη διαταραχη να μην ημουν θατην αποκτουσα......
Τα νευρα κροσσια!!!
Πρωτη φορα κουραστηκα τοσο πολυ απο εναν επιδοξο επαγγελματια που μας εχει ανακαλυψει....
ΦΙΛΙΑ!!!!
Καλως ηρθες Λινα. Γερα με τσαμπουκα...Και αν οι αγαπημενοι μας ανθρωποι δεν μπορουν να μας καταλαβουν και να μας πιστεψουν καποιες φορες, δεν ειναι τρομερο. Απλα μας οδηγει στο να καταλαβουμε πως σε καποιες προσπαθιες χρειαζομαστε καποιον που να ξερει τι περναμε, που να μας νιωθει, ασχετα με το αν τον γνωριζουμε καιρο η οχι. Και οσο για την πιτσα αν την γουσταρεις φαε ενα κομματακι, αν οχι μην το κανεις μονο κ μονο για να μην καταλαβει κανεις την προσπαθεια σου, (αν νομιζεις οτι ειναι καλυτερα να το κρατας μυστικο καλα κανεις - δεν θελουμε αρνητισμο), μπορεις να πεις οτι σε ποναει το στομαχι, οτι καποιο απο τα συστατικα σου μυριζει ασχημα η ακομα οτι θατην φας μετα και πετα την απο το μπαλκονι. Ειδες κολπα που ξερω? Το εχω βιωσει αυτο οταν ζουσα με τους δικους μου και ολοι (υπερβαροι ωντες) μου ελεγαν οτι ειμαι "μια χαρα", αλλα που και που εκαναν κ πλακα. Γιαυτο σου λεω σε οτι κανουμε για τον εαυτο μας ειμαστε μονοι - καλοι οι συμμαχοι αν υπαρχουν-αλλα σε ξενες μαχες ολοι κουραζονται γρηγορα να πολεμουν. Βουρ λοιπον, για τη Λινα, για την υγεια και για την εικονα που ονειρευεται.