Αντε κοπελιες και ενα εγω τρια!!!
ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
Printable View
Αντε κοπελιες και ενα εγω τρια!!!
ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΦΕΓΓΑΡΙΟΥ!!!!
ΦΙΛΙΑ!!!!
ΚΙ ΕΝΑ ΚΙ ΕΓΩ ...........ΤΕΣΣΕΡΑ!!!!!ΧΑ!ΧΑ!ΧΑ!
μετρη΄στε και το δικό μου....μόλις το τελείωσα....5!!!!!!!
@dexa + gilie:
Τι βλέπω βρε κορίτσια;;; Κατέβηκαν οι μπαρούλες σας;;;
3 ΖΗΤΩ για την κάθεμια (ξεχωριστά!!) ;)
Συνεχίστε έτσι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Φιλάκια :)
ευχαριστωωωωωωωωω ... αχ πότε θα μου μείνουν και μένα μόνο 11 xoreutarou μας? καλή συνέχεια και σε σένα :)
κοριτσια μπραβο για το κατρακυλισμα των κιλων ..........ελπιζω μεχρι τα Χριστουγεννα να λαμψουν πραγματικα οι ΘΕΕΣ που κρυβουμε μεσα μας!!!!!!!
Αγγελακι ,που εισαι? Ηelp!!! πρεπει να σου μιλησω!!!!!!
Πωπω κοριτσια σας ευχαριστω παρα πολυ που με νοιαζεστε !!!!! Με συγκινησατε !
Ημουν αρρωστη γι αυτο κι χαθηκα ! Δεν εχω συνελθει τελειως ακομα αλλα ενιωσα καπως καλυτερα κι σκεφτηκα να μπω λιγο εδω !
Life !!! ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΙ ΚΑΛΑ !!!!!! ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΚΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ !!!! ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΠΟΝΟ !
Life μου εδω ειμαι για οτι με χρειαζεσαι !! Στειλε μου u2u
Dexa οχι γμτ δεν τα πεταξα ! Τελειωνουν ομως οι μερες αυτες κι θα βρω την δυνατη μερα που θα την αρπαξω κι θα ξεκινησω τον αγωνα μου κι γω μαζι με σας !
Ελπιζω να ειμαι καλυτερα αυριο κι να μπορεσω να μεινω περισσοτερο !
Φιλια !
κοριτσακια μπραβο για τις απωλειες...δυναμικα για την συνεχεια του αγωνα μας!
Kαλημερα σε ολα τα κοριτσια και αγορακια της παρεας!
Μολισ ανοιξα το υπολογιστη μεχρι να πιω ενα καφε και ενω εχω να γραψω πολλα (το βραδυ ομως) ξαφνικα ειδα το μηνυμα απο το Αγγελακι και πηρα μια χαρα που δεν μπορειται ισως να το πιστεψετε ..........και θελω να το γραψω γιατι πραγματικα συνειδητοποιησα και εγω ποσο αληθινα ειναι τα συαισθηματα που μας βγαινουν !
ΚΑΙ ΕΝΙΩΣΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΤΟ ΜΟΙΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΣΑΣ !!!!!!!!
ΑΓΓΕΛΑΚΙ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ!!!!!
Kalimera, molis anoiksa ypologisti gia na piw syntrofia ena kafedaki apo ti douleia.
perastika aggelaki ola tha pane kalytera :)
xthes to vrady eixa tosi peina ki eniwtha toso aksiolypita peinasmeni poy ithela na faw akoma kai toys toixous.... me epiasan ta klamata ki eniwsa poly meionektika pou afisa ton eayto mou na ftasei tosa kila kai twra ypoferw... alla sigoura oloi mas tha to exoume niwsei ayto kapoia stigmi..
eytyxws ksimerwse kainourgia mera kai ksypnisa me kalyteri diathesi.
kalo savvatokyriako se olous me poly diaskedasi kai ligo fagito ki alkool :)
filakia!
elsa73 MOY , KALHMERA ΠΙΣΤΕΨΕΜΕ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΛΟΓΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ !
ΟΙ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ...............ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΗΚΩΘΗΚΕΣ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ .........ΕΞΑΛΟΥ Η ΖΩΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΤΟΝΗ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΑΜΠΑΝΕΒΑΣΜΑΤΑ !
ΚΡΑΤΑ ΜΕ ΓΕΡΑ ..........ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΘΕΤΙΚΑ ..........ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ............ΚΑΙ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΜΗ ΝΟΙΩΘΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ............ΑΝ ΧΤΕΣ ΕΛΣΑΚΙ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΦΑΣ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ............ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΤΥΨΕΙΣ ΤΟ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..........ΕΙΧΕΣ ΕΝΑ ΑΣΧΗΜΟ ΒΡΑΔΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΦΑΣ Ή ΝΑ ΠΙΕΙΣ .........ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ...........ΑΥΡΙΟ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΕΡΑ.....................ΑΝ ΔΕ ΜΠΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ.............ΚΑΛΟ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ........ΚΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΗ!!!
Σας ευχαριστω πολυ για τα περαστικα !! Σημερα ειμαι πολυ καλυτερα !!! Κι ξερετε κατι ? Σαν κατι να αλλαξε σημερα..σηκωθηκα με διαθεση για δουλειες !!!! Μαζεψα το σπιτι μου,ξεσκονησα,εβαλα πλυντηριο,σκουπισα ,σφουγγαρισα!
Σε καποιες-ους ισως σας φαινεται δεδομενο αυτο να γινεται κι προφανως θα με θεωρειται τεμπελα...ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ !!!!! :)
Μου φτανει που το εκανα !!! Μετα απο πολυ καιρο σηκωθηκα απο το ρημαδοκανεπε κι ΕΚΑΝΑ ΔΟΥΛΕΙΕΣ !!!!!!!!!!!
Μαρεσε κι ειχα πολυ καιρο να νιωσω ετσι !!!
Λετε να ξυπναει επιτελους ο εαυτος μου ?????
Life σε ευχαριστω που με σκεφτεσαι !! Ελπιζω να εισαι καλα ! ;)
Aγγελακι , ειλικρινα χαιρομαι ..........οσο για τις δουλειες εδω θα τσακωθουμε !!!!!!
Εχω τα πρωτια! πλυντηριο , σφουγγαρισμα , σκουπισμα , τι ειναι αυτα? (πανικος οταν περιμενω κοσμο.......χαχαχα)
Ενα φαγητο και αυτο γιατι εχω παιδια πρεπει να τρωνε που που και που και μαγειρεμενο φαγητο .........(χρυσες δουλειες οι ντελιβεραδες! .............).......μαμαδες μη βαρατε μαγειρευω .......αλλα καπου καπου ..........το βαριεμαι! ε και καπου καπου κανω και καμμια δουλεια !
Οσο για τις δουλειες μην φανταστειτε οτι λεφτα τρεχουν απο τα μπατζακια μου ........αλλα ασκησα ΒΕΤΟ....ο αντρας μου καπνιζει....δεν καπνιζω ομως εγω, αν ομως καπνιζα δεν θα θελα χρηματα?
απαντω εγω: θα ηθελα!
Οποτε τα χρηματα μπορω να τα διαθεσω σε μια κοπελλα μια φορα την εβδομαδα για δουλειες του σπιτιου!
ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΙΚΑ λοιπον στεφομαι ΤΕΜΠΕΛΑ !!!!!! ΑΚΟΥ ΤΕΜΠΕΛΑ ? ΑΝΤΕ ΚΑΛΕ ? απλα ρε αγγελακι εχουμε γεννηθει για αλλα πραγματα με σφουγγαριστρες θα ασχοληθουμε τωρα!
Παντως μεταξυ μας Αγγγελακι ανεξαρτητα απο οσα εγραψα , χαιρομαι ειλικρινα για αυτο που εκανες σημερα ..........δειχνει οτι εχεις παλι ορεξη για ζωη ........και να σου πω κατι ?
Μακαρι που να ερθει η μερα που να γραψω και εγω οτι σηκωνομαι επι καθημερινης βασης και κανω απλα καθημερινα πραγματα και να τα απολαμβανω .................θα σημαινει πολλα..............
Αγγελάκι,
να'μαι κι εγώ... αυτό με τις δουλειές που είπες μην το υποτιμάς καθόλου. Είναι το πρώτο βήμα για αλλαγές. Σημαίνει ότι αρχίζεις να τακτοποιείς τον κ ό σ μ ο σου...αρχίζεις από τα εύκολα, από τα έξω, τα καταφέρνεις και αλλάζει η διάθεσή σου σιγά σιγά...μετά θα τολμήσεις κάτι πιο δύσκολο, να ξεκαθαρίσεις ντουλάπια, να πετάξεις παλιά πράγματα...μετά θα αρχίσεις να "συγυρίζεις" εσένα την ίδια, θα πετάξεις την κακή διάθεση και θα αρχίσεις να φροντίζεις τον εαυτό σου πιο πολύ...
Κ Α Λ Η Α Ρ Χ Η !!!
"ARXIZEIS ΑΠΟ ΤΑ ΕΥΚΟΛΑ" η μαγικη προταση ειναι αυτη που σου ειπε η Λινα, Αγγελακι.................
το ιδιο ειπε σε μενα ο ψυχιατρος!
α ρε Λινα εγω γιατι πληρωνω ψυχιατρο ...........μηπωσ πιανομαι κοροιδο?