καλα
Printable View
καλα
και που ακριβως θες να περασεις gourounitsa? να σου πω, βρε συ, ποιο ειναι το κανονικο σου ονομα γιατι δεν μ' αρεσει να σε λεω ετσι....
8elw na paw noshleytria se sxolh nosokompn oxi sta tei h sta aei giati einai pola xronia k asta8hs programma k exw paidi klp k den 8elw apla to skeutomia giati ebgala tetramhno sxedon 17.me lene maria
γεια σου μαρια, μαιρουλα, μαράκι (λαλαλαλα)
σου ευχομαι καλη επιτυχία σε ότι κάνεις, σημασια εχει η θέληση και η προσπάθεια και θα πετυχεις ανεξάρτητα σχολής.
πάντως και το γουρουνιτσα δεν ειναι κακο, το βρίσκω χαριτωμένο....
ixixiixiix tralllalallalalllalallilooooooooo
http://www.ketoforum.de/diet-ticker/...oss/30551/.png
έτσι μπράβο, πάντα με καλή διάθεσηQuote:
Originally posted by gourounitsa
ixixiixiix tralllalallalalllalallilooooooooo
θα το κάψουμε..
ναι μωρε, μια χαρα ειναι τα γουρουνακια, αλλα νομιζω οτι εχουμε συνηθισει (ειδικα εμεις οι γυανικες) σε καποιους χαρακτηρισμους που δεν μας κολακευουν, για παραδειγμα αγελαδιτσα, φοραδα κλπ, σε αντιθεση με τους αντρες που δεν υπαρχει κατι αντιστοιχο. απο αυτη την αποψη το ειπα, αlice123.....αλλα πραγματικα εγω θα σε φωναζω μαρια, το βρισκω υποβιβαστικο το αλλο.
αν ηταν γουρουνα 8α ηταν σαν προσβολη αλλα τελειωνει σε ιτσα κ ακουγετε χαριτομενο.εξαλου παραδεχομαι οτι ειμαι ψιλογουρονιτσα λογο κιλων.
να ειδες, γιατι ψιλογουρουνιτσα και οχι ψιλοθεα η οτιδηποτε αλλο.....!πλακα κανω, το ξερω οτι το λες για αστειο μαρια μου, αλλα εκεινη την ημερα ειχα διαβασει κατι αρθρα προσπαθωντας να βρω την σημασια του κοινωνικου φυλου, και οπως καταλαβαινεις ειχα επηρρεαστει.
αφου βρε νικη δεν ειμαι ψιλο8εα γιατι να το παιζω κατι π δεν ειμαι.αλλα εχω βαλει στοχο να γινω 8εα κ τοτε ευχαρηστως να το παιζω και 8εογγομενα.:)
http://www.ketoforum.de/diet-ticker/...oss/30551/.png
ετσι, ετσι!
δεν χρειαζεται κοπελαρα μου να το παιζεις Θεα,Quote:
Originally posted by gourounitsa
αφου βρε νικη δεν ειμαι ψιλο8εα γιατι να το παιζω κατι π δεν ειμαι.αλλα εχω βαλει στοχο να γινω 8εα κ τοτε ευχαρηστως να το παιζω και 8εογγομενα.:)
σημασια εχει πως νοιωθεις, μπορει να μπαινεις σε ενα χωρο και η ατμοσφαιρα να ανεβαινει
Τι να το κανω εγω να εισαι μοντελακι και οταν ανοιγεις το στομα σου να τρεχουν να κρυφτουν ?
μαρακι πανω τους .........
επι8εσηηηηη!!!στα οπλα χοντρουλες μουυυυυ(οχι ολες ).παντος παντα μετα π παχυνα ενιο8α ερωτικη και σεξι ελα που δεν μου πιγενε ομως να το βγαζω προς τα εξω.(χιχιιχιχιχιχ)
για να το αναλυσουμε λιγο αυτο. γιατι ενοιωθες/νοιωθεις ετσι οταν παχυνες?
οχι ενιο8α παντα ετσι αλλα παχυνα κ δεν το εβγαζα προς τα εξω.