Αλήθεια τη γυναίκα του Πιρς Πρόσναν την έχετε δει ?
Γιατί αν ναι είναι μία πανέμορφη, αρκετά παχούλη κοπέλα........
Αλήθεια τη γυναίκα του Πιρς Πρόσναν την έχετε δει ?
Γιατί αν ναι είναι μία πανέμορφη, αρκετά παχούλη κοπέλα........
ο αντρας της λολας πρεπει να κλωνοποιηθει αμεσα!
Το βάρος και μόνο...εκτός πάλι αν είναι από αυτά που γίνονται για το καλό μας κι ας αδυνατούμε να το αντιληφθούμε βραχυπρόθεσμα...Quote:
Originally posted by alalumaki
Φταίει το βάρος για αυτά τα σημάδια, ή αυτό που έβγαινε προς τα έξω λόγω του βάρους ?
Και εγώ πάντως όταν παντρεύτηκα τον άντρα μου ήμουν 63 κιλά και έφτασα μέσα σε 4 χρόνια 95..... Ούτε εμένα μου έχει δείξει ότι έχει αλλάξει κάτι, ούτε στην αγάπη του, ούτε στο σεξ, εγώ είναι που έχω μερικές φορές πρόβλημα. Αλλά μου λέει ότι θέλει να αδυνατίσω και να φοράω τα ρούχα που φόραγα παλιά......και σίγουρα ας μην γελιόμαστε του άρεσα πιο πολύ αδύνατη. Οταν όμως αγαπάς κάποιον πραγματικά δεν τον παρατάς επειδή πάχυνε.... αλλά σίγουρα δεν παύεις να αναπολείς το αδύνατο κορμί που παντρεύτηκες..... Εδώ το αναπολώ εγώ.....
Τότε Ναντίν μου, νομίζω ότι δεν σε αγαπούσε πραγματικά......
Οπότε καλά έκανε και έφυγε...... Δεν ξέρω αλλά νομίζω ότι είσαι από τα άτομα που ο άλλος αξίζει να σε αγαπήσει για τη Ναντίν..... και όχι για τις 90-60-90 διαστάσεις σου !!!!!!!!!!!!
:) Μεγάλη κουβέντα,χαρά μου...
Όχι,υπάρχει πολύ δυνατή αγάπη ανάμεσα μας...
Είναι ίσως που..."...που δυο ψυχές δεν βρήκαν καταφύγιο
κι ήρθαν στον κόσμο ξένοι και καταδικασμένοι
να ζήσουν έναν έρωτα επίγειο..."
Αλαλουμένια μου,σ'ευχαριστώ πολύ για άλλη μια φορά!
Όλοι αξίζουμε αγάπης γι'αυτό που είμαστε,
αλλά προφανώς δεν έχει ο καθένας ό,τι αξίζει στη ζωή του,
παρά ίσως ό,τι ο ίδιος θεωρεί πως του αξίζει κι επιδιώκει...
Δεν ξέρω αν έκανε καλά που έφυγε...εξάλλου ουσιαστικά είναι πάντα εδώ...
Ηθελα να ήταν εδώ και να γύριζε τον κόσμο ανάποδα μέχρι να τα καταφέρναμε...
"Δε μας συγχωρώ...από φόβο χάσαμε..."
Αν υπάρχει μεγάλη αγάπη αναμεσά σας, τότε ή μπήκε κάποιο τρίτο κακό σύννεφο στη σχέση σας ή όλα είναι θέμα εγωισμού. Οταν όμως υπάρχει πραγματική αγάπη, πάντα βρίσκεται ένα μικρό καταφύγιο έστω και την τελευταία στιγμή, αρκεί κάποιος από τους δύο να ξυπνήσει και να προσπαθήσει πολύ για αυτή την αγάπη, να κάνει τα πάντα, ακόμα και αυτά που νομίζει ότι δεν μπορεί να κάνει.........
Μπορεί οι παλιές αγάπες να πηγαίνουν στον παράδεισο, αλλά εγώ προτιμώ να τις έχω δίπλα μου.... δεν μου φαίνεσαι ηττοπαθείς, αν νομίζεις ότι υπάρχει χρόνος, κάνε τα πάντα, σίγουρα έχεις τη δύναμη και το ξέρεις......και αν το βάρος είναι και αυτός ένας λόγος, ξύπνα και κάνε ότι μπορείς....
Οι προσπάθειες αυτές συνέβαιναν για δέκα χρόνια μέχρι,που αδειάσαμε ολότελα...
Τώρα παρεμβάλλονται τρίτα πρόσωπα...μάλλον τώρα τρίτα πρόσωπα γίναμε ο ένας για τον άλλον...
Δε με αφορά κι ούτε πρόκειται να χάσω βάρος για να είμαι μαζί του
κι ούτε μπορώ να προσπεράσω όσα μεσολάβησαν και μεσολαβούν...
Θα είναι πάντα η λατρεία της καρδιάς μου,θα είμαι η δική του...το ξέρω και το ξέρει...
ένας κόμπος στο λυγμό,ένα δάκρυ βροχής από τον παράδεισο εκεί ψηλά που την στείλαμε...
Δεν ήταν για τα γήινα άλλωστε η αγάπη μας...ήταν αερικό...και σαν αερικό θα ζήσει...
Μία συνάδελφος του άντρα μου, και φίλη είναι παντρεμένη 15 χρόνια με δύο παιδιά, όταν ξαφνικά ο άντρας της, της λέει να χωρίσουν. Υπήρχε άλλη. Η φίλη αυτή εγώ δεν την ήξερα παλιά, την γνώρισα με αρκετά κιλά και ατημέλητη. Την είδα μετά από ένα χρόνο περίπου σε ένα γάμο ενός άλλου συναδέλφου, να μιλάει στον άντρα μου και να χαιρετάει και εμένα, κοντοστάθηκα λίγο και μετά την γνώρισα. Είχε χάσει 35 κιλά, είχε αλλάξει μαλλί και ντύσιμο, ήταν γεμάτο ζωή και αυτοπεποίθηση, ρώτησα τον άντρα μου γιατί εγώ την είχα χάσει, τι γίνεται με το διαζύγιο, και μου είπε ότι βγαίνουν κρυφά από τα παιδιά αυτόν τον καιρό, και αυτός είναι τρελός μαζί της, θέλει να γυρίσει σπίτι αλλά αυτή τον παιδεύει λίγο.... Πιστεύω στις μεγάλες αγάπες γιατί τέτοια είναι και η δική μου, ξέρω ότι ο άντρας μου με αγαπάει αλλά δεν σταματώ ποτέ να σκέφτομαι ότι σίγουρα θα με ήθελε όπως με παντρεύτηκε.....
Τότε σίγουρα θα πάει στον παράδεισο......
Η Ναντίν όμως πρέπει να το ξεπεράσει και δεν φαίνεται να τα έχει καταφέρει.....ακόμα τουλάχιστον!
Αυτό όμως ίσως είναι δική σου προβολή(αν βέβαια δεν το έχει εκφράσει και ο ίδιος παρά μόνο στροβιλίζει τη σκέψη σου)
Είσαι σίγουρη πως θα ήθελε την Αλαλουμένια,που παντρεύτηκε,όταν η σημερινή είναι εκείνη που τον αγαπά πιο ώριμα και βαθειά,
εκείνη που του στάθηκε στα δύσκολα,που του χάρισε τα παιδιά του,που ευθύνεται για την υπέροχη εξέλιξη τους...
Είναι αυτή που από επιθυμία να τον έχει απόλυτα ικανοποιημένο διαρκώς προσπαθεί για το καλύτερο κι ας της κοστίζει...
Για βάλε τα λίγα παραπάνω κιλάκια στη μια πλευρά της ζυγαριάς και στην άλλη όσα βλέπεις στα μάτια του και πες μου πού γέρνει;