τοσο απλο? perfect...
Printable View
τοσο απλο? perfect...
Να ήταν όλα στη ζωή τόσο απλά και τόσο γρήγορα πραγματοποιήσιμα,ε Μπάρμπυ μου;
Μπα...θα βαριόμασταν αφόρητα!Το παίρνω πίσω!Να'χει κι ένα ενδιαφέρον,μια πρόκληση,κάτι,βρε παιδί μου!
Θα μου πεις "πρόσεχε τι εύχεσαι γιατί μπορεί να σου συμβεί"ΟΚ.Επανατοποθετούμα ι και απαιτώ από το σύμπαν:
Πρόκληση αρχική για ν'ανέβει η αδρεναλίνη και δεδομένη επιτυχή κατάκτηση της για ν'ανέβει ακόμα περισσότερο!
Να μη γεράσουμε όμως μέχρι να...σε λογικά πλαίσια.Καλύτερα έτσι,νομίζω...Ναι,οκ!Αυτό κρατώ!Ακούς,σύμπαν;Χάϊντε!
ρε κοριτσια
ειναι αληθεια αυτα που λενε για τους μαυρους?
απο οτι εχω δει, ναι.
ειχα και μια φιλη που φοιτητρια στην αμερικη τα ειχε με μαυρο και μου το εχει επιβεβαιωσει.
Που ομως να μας τυχει κανενας να δοκιμασουμε κιολας....
Κι εσύ,βρε Τζενάκι μου,κάτι απορίες που έχεις...Μενεγάκη style!Quote:
Originally posted by τζενη
ρε κοριτσια
ειναι αληθεια αυτα που λενε για τους μαυρους?
ʼλα της η Μπάρμπαρα!Ένα ένα μας τα βγάζεις...Quote:
Originally posted by BARB
απο οτι εχω δει, ναι.
Δείχνεις σιωπηλή,γλυκιά και χαμηλοβλεπούσα,αλλά...
Καλά λένε "τα σιγανά ποταμάκια να φοβάσαι!"...
Βρε τη Μπάρμπυ!Τςςςςςςςς
Quote:
Originally posted by Nefeli-
συμφορουμήτες η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη!
έχετε εξαφανιστεί όλοι και δεν υπάρχει κανένα ίχνος συμμετοχής και συλλογικότητας! ποιά βοήθεια ; ποιά στήριξη; ποιά συμπαράσταση;
ανασύνταξη παρακαλώ!!!!!!
Kι εγω εδω που τα λεμε χθες ηρθα στο φορουμ και εχω δει ελαχιστους μεσα γενικα ....
αλλα δεν πειραζει , απ το να μη μιλαω σε κανεναν για το προβλημα μου ακομη και αυτο ειναι καλυτερο !
Α,καλά!Καμία σχέση λέμε!Τώρα το φόρουμ μας ζει μεγάλες στιγμές,πολλή κινητικότητα και σ'επισκεψιμότητα και σε ποστάρισμα!Quote:
Originally posted by stellou1989
Quote:
συμφορουμήτες η κατάσταση είναι πολύ κρίσιμη!
έχετε εξαφανιστεί όλοι και δεν υπάρχει κανένα ίχνος συμμετοχής και συλλογικότητας! ποιά βοήθεια ; ποιά στήριξη; ποιά συμπαράσταση;
ανασύνταξη παρακαλώ!!!!!!
Kι εγω εδω που τα λεμε χθες ηρθα στο φορουμ και εχω δει ελαχιστους μεσα γενικα ....
αλλα δεν πειραζει , απ το να μη μιλαω σε κανεναν για το προβλημα μου ακομη και αυτο ειναι καλυτερο !
Έπρεπε να ήσουν από μια μεριά τότε να έβλεπες τι γινόταν...ΤΙΠΟΤΑ!Ούτε φύλο δεν κινούταν και τα πήραμε κι αρχίσαμε την καταμέτρηση...
Να μην έχεις παράπονο κανένα και να εύχεσαι έτσι να είμαστε και στη συνέχεια!Ούτε του παπά να μην το πεις!Σσσσσσσςς!!!
δεν προσεξες στο τελος που εγραψα "Που ομως να μας τυχει κανενας να δοκιμασουμε κιολας...."Quote:
Originally posted by NADINE
ʼλα της η Μπάρμπαρα!Ένα ένα μας τα βγάζεις...
ειδαμε ειπαμε. δεν καναμε τιποτε...κλαψ κλαψ....
Το πρόσεξα όπως προσέχω και το "κλαψ κλαψ..."σου! Κι η θέα κι η δοκιμή,διαφορετικά σκαλιά της ίδιας ενοχής είναι...
Το ότι δεν κάνατε τίποτα δεν αίρει τον καταλογισμό,καθώς ο λόγος δεν έγκειται στη βούληση σας,αλλά στη μη πλήρωση της αίρεσης.
Στον δικό μου κώδικα ακόμα και το φρόνημα ποινικοποιέιται!Όχι μόνο πράξεις και παραλείψεις,όσων όφειλαν να πράξουν...
Πωπω..ξύπνησαν τα νομικίστικα μέσα μου...Το θέμα είναι πως απλά δεν είχες την ευκαιρία κι αυτό δεν αναιρεί τον χαρακτηρισμό
"σιγανό ποταμάκι",όσο κι αν προσπαθείς να το σώσεις,κατάπτυστη κατηγορούμενη!Η απόφαση του δικαστηρίου ελήφθη! ΈΝΟΧΗ!
http://www.cosmo.gr/images/hammer_of_justice.jpg
α, μαλιστα. πρεπει να βρω συνηγορο δηλαδη. καλα, καλυτερα να δηλωσω ενοχη παρα να μπαινω σε εξοδα....
και ας μου πει ποια δεν θελει να δοκιμασει...
ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΕΣ, ετσι κοριτσια?
δεν πιανει αυτο στο δικαστηριο?
Μα τι σχέση έχει ο ρατσισμός;Ποιός ενοχοποίησε το χρώμα δέρματος;Quote:
Originally posted by BARB
α, ΒΥ ΤΗΕ WAY, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΡΑΤΣΙΣΤΡΙΑ...
ʼλλο είναι το θέμα μας στην περίπτωση σου που σε καθιστά ένοχη στην κρίση του δικαστηρίου.
--->Θα σου δώσω μια βοήθεια...αν σου θυμίζουν κάτι οι εικόνες αυτές...
αχ, τι μου θυμησες....
οκ, το παραδεχομαι, ειμαι ενοχη...να εχω και τυψεις?
Επαναφέρω το τόπικ καταμέτρησης παρουσιών,
όχι πως έχω παράπονο από την κινητικότητα στο φόρουμ μας αυτή τη φορά,(ίσα ίσα τα νέα μέλη μας είναι αστέρια)
αλλά από τις σημαντικότατες απουσίες παλιότερων μελών,μερικών μάλιστα για μακρύ χρονικό διάστημα!
Για να μην τρέχω λοιπόν και πάλι στα τόπικς της καθεμίας σας,(χωρίς μάλιστα ανταπόκριση,δε ντρέπεστε)
κάνω κοινή έκκληση για επιστροφή,γιατί δε γίνεται να δενόμαστε μαζί σας και μετά να μας εγκαταλείπετε!
Στερούμαστε που στερούμαστε λιχουδιές,μην έχουμε κι άλλες απεξαρτήσεις να μας ζορίζουν συναισθηματικά!
Χάϊντε! Κι όπως είπε και η εδώ αρχισυντάκτρια:
Quote:
έλα τώρα που γυρίζειιιιιιιι πάμεεεεεε!!!!!!
έχουμε και τσάτ ρούμ! κι έχουμε και μσν!