για το πως αισθάνεσαι αυτόν τον καιρό το έχεις συζητήσει με τους δικούς σου?
Printable View
για το πως αισθάνεσαι αυτόν τον καιρό το έχεις συζητήσει με τους δικούς σου?
ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ..ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΣΠΟΥΔΕΣ..ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΗΡΑΜΗ ΖΩΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ......ΟΤΝ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ, ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ, ΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΡΝΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ..
ΕΓΩ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΞΕΧΝΑΩ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..
ΔΥΣΚΟΛΟ ΒΡΑΔΥ ΣΗΜΕΡΑ...ΟΥΤΕ Η ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟΣΑ ΔΑΚΡΥΑ... :)
Θα σου έρθει η όρεξη προσεχώς και για περάτωση σπουδών αλλά και για καριέρα.Απλά σε αυτή τη φάση βρίσκεσαι μέσα σε έναν \"κυκλώνα\" ο οποίος βέβαια και θα περάσει αλλά και θα δείς ότι θα σε αφήσει σχεδόν ανέπαφη μιας και δείχνεις να έχεις πολύ καλά θεμέλια.Πάρε τον χρόνο σου,προσπάθησε να στηρίξεις τον εαυτό σου είτε μόνη σου είτε με φίλους είτε κυρίως με κάποιον ειδικό.Ήδη ο γυναικολόγος σου θα σου πάρει ένα σοβαρό κομμάτι αυτού του \"κυκλώνα\".........ακριβώς επειδή είναι ειδικός σε ένα απ τα σοβαρότερα θέματα που σε απασχολούν...(Σοβαρότερο πάντα με την ειδική βαρύτητα που εσύ του δίνεις...).Quote:
Originally posted by CHRPAP
ΣΕ ΓΕΝΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟ ΕΧΩ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ..ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΜΟ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΟ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΜΩΣ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕ ΘΕΛΩ ΑΛΛΟ ΣΠΟΥΔΕΣ..ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΗΡΑΜΗ ΖΩΗ, ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΟΔΟΞΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΑ, ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΑΓΑΠΗ......ΟΤΝ ΕΧΩ ΑΓΑΠΗ ΝΙΩΘΩ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΗ, ΠΙΟ ΑΣΦΑΛΗΣ, ΣΑΝ ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΚΟΥΡΝΙΑΖΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΓΙΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑ..
ΕΓΩ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΜΟΥ, ΟΤΑΝ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΧΕΔΟΝ ΞΕΧΝΑΩ ΟΛΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ..
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..ΟΥΤΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!ΒΟΥΝΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
Κάνε μια βολτίτσα...συνάντησε τον φίλο σου.....και όλα θα πάνε καλά......Quote:
ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΠΩΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ Η ΣΩΜΑΤΙΚΗ ΕΞΑΝΤΛΗΣΗ ΔΕ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ..ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΥΝΑΜΕΙΣ..ΟΥΤΕ ΟΡΕΞΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ...ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ!!!!!!!ΒΟΥΝΟ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ...
ΑΝ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ) ΚΑΙ ΔΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΙΖΕΡ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΤΟ ΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙΑ... :) ΘΑ ΤΣΙΡΙΞΩ.......
:o
ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ, ΑΓΧΟΣ, ΚΑΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..
ΕΝΩ Η ΖΩΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ, ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ, ΖΩΝΤΑΝΗ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ Η ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ..
Quote:
Αχ μικρή μου, κι εγώ έτσι νιώθω και σκέφτομαι ακριβώς... κι όταν το λέω στον σύντροφό μου αυτό τσακωνόμαστε... τρελός καριερίστας αυτός, τρελή νοικοκυρούλα εγώ! Θέλει απο μένα να κάνω καριέρα, να βγάλω λεφτά, έχω τις δυνατότητες λέει... το ίδιο και οι γονείς μου λένε... αλλά εγώ δε θέλω! Θέλω μια απλή δουλίτσα, χωρίς πολλά πολλά, να βγάζω τα απαραίτητα και να έχω χρόνο για το σπίτι μου, τους δικούς μου ανθρώπους, την οικογένεια μου... μπορεί να φανεί χαζό, αλλά ονειρεύομαι ένα όμορφο σπίτι, με πολλή αγάπη, εγώ παραδοσιακή νοικοκυρά, να ετοιμάζω πρωινό για όλους κλπ κλπ... κι όχι να έχουμε κάνει σύμβαση με ντελίβερι και να τρώει ο καθένας ότι ώρα επιστρέφει σπίτι... δε με νοιάζουν οι πολυτέλειες, τα απαραίτητα τα έχω, δε θέλω να είμαι πλούσια... θέλω αγάπη και ηρεμία και ομορφιά... και κανείς δε λέει να το καταλάβει!!!
Αφού τα ξαναείπαμε φίλη μου.....Όλο το πλαίσιο αντιμετώπισης είναι προοληπτικό απ τον γιατρό σου.Επομένως σε όσες περισσότερες ενέργειες προβεί τόσο πιο καλή θωράκιση θα σου παρέχει.....Δεν νοσείς απο κάτι σοβαρό και ότι γίνεται γίνεται για να μηδενισθεί το ενδεχόμενο να νοσήσεις......Quote:
ΑΝ Ο ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΜΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΠΑΡΕΙ ΟΜΩΣ ΤΟ ΒΑΡΟΣ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ) ΚΑΙ ΔΕ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΑΛΙ ΛΕΙΖΕΡ ΚΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΕΣ, ΤΟ ΤΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΓΛΕΝΤΙΑ... :) ΘΑ ΤΣΙΡΙΞΩ.......
:o
ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΝΤΩΣ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΕΛΑΓΧΟΛΙΑ, ΑΓΧΟΣ, ΚΑΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ, ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ..ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ..
ΕΝΩ Η ΖΩΗ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΟΜΟΡΦΗ, ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΙΑ, ΖΩΝΤΑΝΗ...ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ Η ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΝ..
ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΛΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΜΕΡΑ ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΙ ΩΡΕΣ ΒΟΥΛΙΑΖΩ..
ΕΝΑΣ ΚΟΜΠΟΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ...ΠΩΣ ΠΕΡΝΑΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ???ΚΑΜΙΑ ΙΔΕΑ ΠΕΡΑ ΤΟΥ ΝΑ ΒΓΩ ΕΞΩ, ΠΟΥ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΥΝΑΤΟ ΣΤΑ ΧΑΛΙΑ ΠΟΥ ΕΧΩ?
CHRPAP.....η μονη ιδέα για να φτιάξεις τη μέρα σου, είναι να σκεφτείς πως υπάρχουν άνθρωποι που παλεύουν με φρικτές αρρώστιες και έχουν ελάχιστες πιθανότητες να τις νικήσουν.
Οι προηγούμενοι σου εξήγησαν πως αυτό δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό, οπότε όπως και να έχει θα το πολεμήσεις και με την κατάλληλη θεραπεία θα το νικήσεις.
Εγώ διακρίνω ότι έχεις έντονη την ανάγκη συναισθηματικής περίθαλψης και χρησιμοποιείς λίγο αυτή την περιπέτεια για να τραβήξεις την προσοχή στους δικούς σου και στον φίλο σου.
Μήπως λοιπόν να συζητούσαμε το πραγματικό πρόβλημα?
Αν θες φυσικά....
ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΤΡΑΒΑΩ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ, ΟΥΤΕ ΠΟΤΕ ΥΠΕΡΕΒΑΛΛΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΩ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΚΕΝΑ..ΔΟΞΑ ΤΩ ΘΕΩ ΑΓΑΠΗ ΕΧΩ ΑΦΘΟΝΗ, ΟΣΗ ΤΟΥΛ ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ...
ΑΠΛΑ ΕΠΕΙΔΗ Η ΦΕΤΙΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΗΤΑΝ ΓΕΜΑΤΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣ ΕΦΑΓΑ ΕΝΑ ΓΕΡΟ ΧΑΣΤΟΥΚΙ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ, ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΑ ΝΑ ΣΗΛΩΣΩ ΚΕΦΑΛΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΤΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ..ΤΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ ΜΟΥ ΚΑΗΚΕ ΣΕ ΤΡΟΧΑΙΟ, ΜΕΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΕΝΑ ΣΥΓΓΕΝΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΗΛΙΚΙΑΣ 13 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑ, ΜΕΤΑ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΠ ΤΕΣΤ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΤΗΣ ΜΗΤΕΡΑΣ ΜΟΥ..ΝΑΤΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ!ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ..ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ, ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΜΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΟ, ΕΤΣΙ ΟΜΩΣ ΝΙΩΘΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΝΑ ΜΕ ΤΡΑΒΗΞΩ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ...
Σκέψου τότε ότι η ζωή σε προκαλεί να την αντιμετωπίσεις....Δες το σαν ένα στοίχημα.
Σου είπα τα παραπάνω γιατί δεν εστιάζεις σε όλα αυτά που περνάς αυτή τη χρονιά, αλλά στην περιπέτεια που περνάς με την υγεία σου και ενώ όλοι σου λένε πως είναι περαστική, επιμένεις πάνω σε αυτό.
Σίγουρα όλα αυτά μαζί είναι μεγάλο σοκ, αλλά σκέψου τι μπορείς να κάνεις εκτος από το να στεναχωριέσαι που έτυχαν μαζεμένα....
Η ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ..ΠΟΛΛΕΣ ΑΡΝΗΤΙΚΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΛΟΓΩ ΣΤΡΕΣ ΚΑΙ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΑΣ..ΑΠΛΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕΣΑ ΜΟΥ ΚΑΙ \"ΑΝΑΒΑΛΛΩ\" (ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙΣ ΕΤΣΙ) ΤΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ, ΠΕΡΙΜΟΝΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΕΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟ ΝΕΟ, Η ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟ ΝΑ ΜΕ \"ΒΓΑΛΕΙ\" ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΥΠΟΘΕΣΗ..ΤΟ ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΙΛΕΣ, ΚΟΛΛΗΤΗ ΕΙΧΑ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΑΥΤΗ ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΠΟΛΥ, ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΝΙΩΘΩ ΑΠΕΡΑΝΤΗ ΜΟΝΑΞΙΑ...
ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΛΗ ΜΕΣΑΜΟΥ, ΑΠΟ ΤΗ ΜΙΑ ΞΕΡΩ ΠΟΣΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΛΕΩ ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΕΙΜΑΙ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΒΡΩ ΔΥΝΑΜΗ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΑΤΙ ΜΕ ΤΡΑΒΑΕΙ ΚΑΤΩ, ΚΑΙ ΟΣΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΚΑΤΩ...
Φίλη με το δύσκολο νικ.....
Έτσι είμαστε λίγο-πολύ όλοι οι άνθρωποι και φυσικά δεν εξαιρώ τον εαυτό μου.
Όταν βουλιάζουμε στις δυσκολίες μας, περιμένουμε ένα θαύμα που είναι ευπρόσδεκτο απ\' όπουδήποτε.
Δυστυχώς οι ελπίδες να συμβει κάτι τέτοιο είναι μηδαμινές.
Οπότε τι κάνουμε? Παλεύουμε με θάρρος αυτό μας συμβαίνει και αν τα καταφέρουμε, τόσο να προσπαθήσουμε, όσο και να το νικήσουμε, κερδίζουμε .....εμάς.....Αυτή είναι η πιο σημαντική νίκη.
Το να φορτώσουμε κάπου αλλού το πρόβλημα, είναι σα να πιούμε ένα ποτό και να ξεφύγουμε για λίγο απ την πραγματικότητα μας.....
CHRPAP, υποθέτω το νικ σου είναι τα αρχικά του ονοματεπώνυμου σου;
Λοιπόν εγώ θα συμφωνήσω με τον PSYCHOANS αν και το είπα και πριν. Είναι πολύ κοινή πάθηση ο HPV και γιαυτό σε παρακαλώ μην αγχώνεσαι. Δεν υπάρχει λόγος διότι όπως είδες τον έπιασες πολύ πολύ γρήγορα. Προληπτικά και μόνο γίνονται οι εξετάσεις ώστε να μην έχεις προβλήματα...