-
Κοριτσαρες μου εδω ειμαι κι εγω!!Καλε τι χαρα πηρα χθες οταν ειδα οτι ειμαι 84!!Υπολογιζω οτι ημουν γυρω στα 88 οταν ξεκινησα,τωρα ειμαι στην 4 εβδομαδα με τα Reductil.Μακαρι να συνεχισω ετσι.Ειναι η πρωτη φορα που εχω χασει πραγματικα βαρος,απιστευτο συναισθημα,και ευχομαι σε ολες μας να το νιωθουμε συνεχεια!!Αν δεν τα ειχα τσουγκρισει γερα με τον δικο μου κιολας θα ημουν καλυτερα,αλλα τεσπα...Αυτη τη φορα ειμαι αφοσιωμενη σε μενα.Παντως αυτο που λετε για τα ρουχα,ειναι οντως απαισια φαση.Κι εγω ντυνομαι αρκετα ιδιαιτερα (εχω μια φοβερη αγαπη για τη Gothic rock μουσικη),αφηστε που ειχα συνηθισει να κυκλοφορω με τα ρουχα του μπαλετου.(Τωρα ειναι ολα φυλαγμενα σε μια βαλιτσα-που θα παει ομως θα ανοιξει συντομα).Παμε δυναμικα λοιπον!!Φιλια σε ολες!!!!!
Προς Nadine Αν ημουν Θεσσ/κη καθε μερα σπιτι σου θα ημουνα,ηθελες δεν ηθελες!!!!!!!!
-
Ενταξει αυτο πια με ξετρελανε εντελως!!!!!!!Ανεβηκα σημερα το πρωι στη ζυγαρια,ετσι για να τσεκαρω,και δειχνει 83!!!Σκετο 83,ολοστρογγυλο.Εχω τρελαθει απο τη χαρα μου,και φυσικα το μοιραζομαι με εσας γιατι μονο εσεις νιωθετε 100% τι σημαινει αυτο!!!Περιμενω νεα σας,φιλακια!!!!!!!!
-
Bρε κοριτσια προσπαθω να βαλω τικερακι και τιποτα..δεν μου το βγαζει.Γιατι?
-
-
Nadine?Σου εστειλα u2u,αντε ελα!!Ειμαι και στο msn.Φιλακια sweetie!!!
-
Καλημερίζω την ομάδα R! Έχουμε πλέον απαρτία!Ωραιότατα!
Βλέπω,το μικρό μας φεύγει σφαίρα!Μπράβο,Hanelle μου!Πετάει η ομάδα λέμε!
Τ'άλλα τα κοριτσάκια τι κάνουνε;Αύριο έχουμε μέρα ζυγίσματος!Μην ξεχνιόμαστε,εεεεε !
Λοιπόν,εγώ έχω να δηλώσω πως τις τελευταίες μέρες έχω ξεπαρταλιαστεί στις βόλτες και τα ψώνια...
Δεν είπαμε να ασκούμαστε καθημερινά για την καλή έκβαση της προσπάθειας μας;Όλα για τον αγώνα!
Πάντως,τι κακό αυτό μ'εμένα...Μπαίνω σε μαγαζιά και μου φωνάζουν αντικείμενα να τα πάρω σπίτι!
Με κοιτούν εκεί στα ράφια μαραζωμένα,στον περιορισμένο χώρο τους ανάμεσα σε τόσα άλλα
και μου ζητούν να τα υιοθετήσω,να τα κάνω να νιώσουν ξεχωριστά...Είμαι πονόψυχη,τι να κάνω;
ʼσε που η απόρριψη είναι το λεπτό μου σημείο(το μόνο ίσως που έχω!χαχαχα)...
Δε λέμε εξάλλου "μην κάνεις στους άλλους ό,τι δε θέλεις να σου κάνουν";
Ελπίζω στους "άλλους" να συγκαταλέγονται και οι τσάντες...
-
Χαλόοοοοοοοου!!!!!!
Hanelle μπράβο σου τα πας περίφημα..... έχεις πάρει φόρα, φόρα κατηφόρα.....
Εγώ είμαι bad girl, πολύ bad girl όμως, αύριο δεν πρόκειται να δηλώσω παρουσία, ζητώ από την πρόεδρο Ναντίν να μου δώσει άδεια μη ζυγίσματος για αύριο, γιατί δεν θα το αντέξω...............
-
Επ!Πού πας να ξεφύγεις,μικρό Αλαλουμίδιο;Πώς θα τσακίσουμε την ομάδα W.W. άμα δεν είμαστε ενωμένες;
Χρησιμοποιείς την τσαχπινιά σου και την αδυναμία,που σου έχει η πρόεδρος να την σκαπουλάρεις;
Δε θέλω τέτοια...Εδώ δεν κρατούμε απουσιολόγιο,ώστε να μη γίνονται δεκτές απουσίες...
Κι η παρουσία σου,ακόμα κι αν έρθεις αδιάβαστη στο μάθημα,είναι πολύτιμη!
Και μόνο που θα παραβρίσκεσαι στην τάξη έχεις να κερδίζεις...Το ξέρεις καλά...
Ας μη μας στοιχειώνουν τα νούμερα και γιγαντώνεται η αρνητική τους επίδραση πάνω μας...
Έχω την αίσθηση πως πιο βαρέως θα φέρεις το φόβο του ν'αντιμετωπίσεις τη ζυγαριά σου
από το να μηδενίσεις αύριο το κοντέρ και να το πάμε άλλη μία όλοι μαζί!Έλααααααα!Σε παρακαλώ!
Να δεις πως θα σκιαχτεί αύριο το τρομερό σου-κατά τα άλλα-νούμερο μόλις δει το δικό μου κάπου στα 140...
Τι λες; Εγώ πάντως θα σε περιμένω...Όλες θα σας περιμένω,εεεε! Είπαμε "ομάδα"!Όχι "μονάδα"!
-
Αχ,Alalumaki μακαρι να συνεχισει ετσι!Σκεφτομαι πως 28 κιλα εινα πολλα, ωρες ωρες μου φαινεται βουνο.Καλα γινεται χθες να ημουν 83 και σημερα το πρωι 83.600?Μονο χορτα και ψωμακι εφαγα για βραδυ,καμια παρασπονδια μεσα στην ημερα,γιατι?Περπατησα κιολας με τη σκυλιτσα μας 3 τεταρτα.Παντως ειναι μθηματικως αδυνατο να πηρα βαρος,αφου 1 κιλο=7.000και κατι θερμιδες.Και σημερα εχω ενα φουσκωμα,χαλια.Alalumaki καλα λεει η Nadine μας, να δωσεις το παρον και με το παραπανω!!Λοιπον περιμενω να τα πουμε αυριο!Καληνυχτα ομορφες,φιλακια!!!!
-
Hanelle μου,
μου φαίνεται πως η δική σου εβδομάδα έχει εφτά Παρασκευές για να ζυγίζεσαι κάθε μέρα...
Σου γνωστοποιώ λοιπόν πως σε λίγο ξημερώνει Παρασκευή και θα ξαναέρθει σε μία ολόκληρη εβδομάδα! ;)
-
Καλημερα σε ολους και ολες.
Θελω να σας πω κι εγω την εμπειρια μου με τα reductil
Τον μαιο ημουν 103,8 κιλα. ΒΜΙ πανω απο 40. αποφασισα να ξεκινησω διαιτα και ταυτοχρονα μου συνταγογραφησε ο γιατρος τα Reductil. Ευτυχως για εμενα, δεν μου εφεραν καμια παρενεργεια κι ετσι τα συνεχισα. Μεχρι σημερα, με διαφορα σκαμπανεβασματα συνεχιζω. υπηρξαν διαστηματα που τα σταματησα, που τα επαιρνα κι ετρωγα απροσεχτα, που εκανα διαιτα χωρις χαπια και διαφορες παρομοιες καταστασεις.
το βασικο ειναι οτι τωρα ειμαι 94 κιλα.
το δικο μου συμπερασμα ειναι οτι τα χαπια με βοηθησαν αλλά και η διαιτα ειναι απαραιτητη.
αυτο που κανουν τα χαπια σε εμενα (και το τονιζω αυτο) ειναι οτι μου κοβουν την λαιμαργια, την ταση που εχω να αρπαζω οτι βρω μπροστα μου απο το αλμυρο στο γλυκο κι αντιστροφα.
απλα βοηθουν στην αυτοσυγκρατηση. μπορω να πω αυτο που μου ηταν ανυποφορο: οτι θα κρατηθω κι δεν θα φαω. Μαλιστα, εχω ποαρατηρησει οτι ημερες που επιανα τον εαυτο μου να τρωει ασυγκρατητα ενω επαιρνα υποτιθεται το χαπι, ειχα ξεχασει να το παρω!!!
το τελευταιο παραδειγμα: εδω κι εναν μηνα εχω παρει αποφαση να ξεκινησω και παλι στα σοβαρα την προσπαθεια μου και παιρνω τακτικοτατα τα χαπια, με διαιτα μαζι. πριν 4-5 ημερες, με ειχε πιασει ενα απογευμα η γνωστη μου βουλιμια και επειδη ειχα περιοδο νομιζα οτι εφταιγε αυτο. ομως, κοιταξα τα χαπια και ειδα οτι δεν ειχα παρει το χαπι εκεινη την ημερα!!!!
Παντως, οφειλω να τονισω οτι υπαρχουν περιπτωσεις και περιπτωσεις ατομων που δεν τους "εκατσε" το χαπι αυτο και γι'αυτο μην νομιζετε οτι προσπαθω να πεισω καποιον να το παρει.
ευχαριστω που με ακουσατε (διαβασατε δηλαδη)
Θα τα λεμε συχνα πυκνα απο εδω και περα. μολις ανακαλυψα τι θα πει αλληλουποστηριξη στο φορουμ σας. μεχρι τωρα ημουν μονη και προσπαθουσα μονη. Δαβαζοντας καποια πραγματα στο φορουμ καταλαβα ποσο και ποσους βοηθαει.
αυτα προς το παρον απο εμενα
Καλη δυναμη και καλη συνεχεια σε ολους
-
Κολλήσαμε.
Αlalumaki,Nadine,Hanelle,η συναγωνιστρια σας θελει να παει ενα ταξιδι στο εξωτερικο,παρα να γραψει αυριο την εβδομαδιαια της απωλεια...Αστε το προγραμμα σωματικης διαστηριοτητας,εκτος αν θεωρησετε την οδηγηση καθε πρωι για τη δουλεια γυμναστικη(ξερετε τι κοπο απαιτει το πατημα του συμπλεκτη)...αισχος και ταπεινωση...
-
Καλημερα κοριτσια!!Sabe,μηπως να προσπαθησεις πολυ σταδιακα για να μπορεσεις να φας?Πχ λεω,να βρασεις μερικα λαχανικα (και λιγο κρεας η κοτοπουλο αν θες) και μετα να τα αλεσεις να γινουν ενας πηχτος (οχι πολυ)ζωμος και να φας κουταλιτσα κουταλιτσα,σιγα σιγα μεσα στη μερα.Μη στεναχωριεσαι!!
Ενταξει ομολογω,το εκανα καθημερινο αμαρτημα το ζυγισμα...Μονο Παρασκευη Ναταλακι μου,υποσχομαι!!Σημερα λοιπον ειμαι 83.200.
Barb καλωσορισες!!
Φιλακια σε ολη την φοβερη ομαδα R!!!
-
Λοιπόν με το χέρι που μου έβαλε η πρόεδρος, δηλώνω παρούσα.... δεν δηλώνω κιλά γιατί δεν ζυγίστηκα, καθώς δεν κάνω προσπάθεια και δεν παίρνω και τα χάπια.... Αλλα επειδή το Ναντινάκι μου με επηρέασε θετικά, θα επιστρέψω τη Δευτέρα με ζύγισμα και την Παρασκευή ξανά.....
Εξάλλου τι ομάδα R είμαστε..... Μέχρι το Πάσχα πρέπει να έχουμε αποτέλεσμα όλες, μικρό ή μεγάλο δεν έχει σημασία, ότι κι αν είναι κέρδος θα είναι.... αν υπολογίσεις και αυτά που θα παίρναμε αν δεν κάναμε τίποτα.
Δεν βλέπω όμως την Πρόεδρο σήμερα, που είναι ??????
-
ʼκουσ'εκεί..."σου έβαλε χέρι η πρόεδρος"!
Μήπως να περιμένω κι επίδοση αγωγής για σεξουαλική παρενόχληση;
Να με συγχωρέσουν οι συμμαθήτριες μου που άργησα να δηλώσω το παρόν,
αλλά έτσι είχα την ευχάριστη έκπληξη να σας δω όλες ενεργά συμμετέχουσες!
Να καλωσορίσω και τη BARB στην παρέα μας,την οποία ελπίζουμε να έχουμε κοντά μας συχνά!
sabe μου,
εσύ,σε αντίθεση με όλες εμάς τις υπόλοιπες,αρχίζεις να τρώς!
Κι επειδή το φρένο δε χρησιμοποιείται όσο συχνά ο συμπλέκτης
για να μην καταντήσει το ένα σου πόδι δυσανάλογα πιο γυμνασμένο από το άλλο
(σαν το ένα χέρι της Martina Navratilova,αν θυμάσαι...)αλλάζεις άθλημα!
Όσο για το ζύγισμα,δε νομίζω να υπάρχει σώφρων άνθρωπος,που να μην προτιμά το ταξιδάκι,
αλλά επειδή ο προϋπολογισμός δε μας επιτρέπει (όχι ακόμα τουλάχιστον)
να μοιράζουμε δωρεάν εβδομαδιαία ταξίδια στο εξωτερικό
θα συμβιβαστούμε με το εβδομαδιαίο ζύγισμα της Παρασκευής!
Δεσμεύομαι όμως,να εισηγηθώ στο Δ.Σ. να εκτυπώσουμε ταξιδιωτικά κουπόνια,
που θα μοιράζονται με την κάθοδο από τη ζυγαριά
(Hanelle,μη χαίρεσαι τώρα κι ανεβαίνεις κάθε μέρα,να τα μαζέψεις όλα αμέσως!)
κι όταν συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός θα πάμε το επιβραβευτικό μας ταξιδάκι!
Μετά το πάρτι βέβαια του αλαλουμακίου...Πώς οι νεόνυμφοι φεύγουν ταξίδι μέλιτος μετά τη δεξίωση...'Ετσι!
Αν θέλετε δηλώνετε επιθυμητούς προορισμούς!Α,ναι..και παίξτε και κανένα λόττο εντωμεταξύ...δε βλάπτει!
Hanelle μου,
μπράβο για την προσπάθεια,την απώλεια και τη δέσμευση του εβδομαδιαίου ζυγίσματος!
Μην τρελαινόμαστε με τα γραμμάρια κάθε πρωί και ξεκινάμε τη μέρα μας αισθανόμενες
χοιρομέρια,που έπεσαν λίγο παραπάνω... "1kg.και 200gr. να τ'αφήσω;"
alalumaki μου,
συγχαρητήρια,παιδί μου,για τη μεταστροφή σου και την αισιόδοξη οπτική!
Περιμένουμε να παραδώσεις την εργασία σου τη Δευτέρα κι αναλαμβάνεις να πείσεις
και τη συμμαθήτρια σου sabe να παραδώσει κι εκείνη τη δική της μαζί σου!
Και τώρα στο δια ταύτα της υποφαινόμενης...
Κάποιοι με χαρά αναφέρουν πως η ζυγαριά τους τους δείχνει κατά κάτι ελαφρύτερους!
Κάποιοι άλλοι χαίρονται που επιτέλους η ζυγαριά τους τους δείχνει . (τελεία)
Είμαι στο ανώτατο της ζυγαριάς μου,δηλαδή είμαι 140 κιλά(139,9 για την ακρίβεια)
Λίγο ακόμα και θα καιγόμουν πάλι...Δεν ξέρω πόσα κιλά ακριβώς
έχω χάσει εδώ και 5 περίπου εβδομάδες,που προσπαθώ...
Η ζυγαριά μιας φίλης μου με είχε δείξει στις γιορτές 150,
αλλά δεν τις έχω συγκρίνει για να υπολογίσω πιθανή απόκλιση...
Δεν έχει καμία σημασία...όσα κι αν είναι,
είναι πάντως λιγότερα από πριν και περισσότερα από μετά...
Στο εξής θα ξέρω ακριβώς εξάλλου...
Να έχουμε ένα υπέροχο Σαββατοκύριακο
και να επιστρέψουμε στις τάξεις μας τη Δευτέρα ξεκούραστες κι ορεξάτες!
Φιλάκια πολλά πολλά!