γιατι ετσι κι αλλιως στα αλλα εισαι συμφωνα με τα δικα σου δεδομενα
ετσι ειναι?
Printable View
γιατι ετσι κι αλλιως στα αλλα εισαι συμφωνα με τα δικα σου δεδομενα
ετσι ειναι?
γιατι να πρεπει να καταβροχθισω το ψυγειο για να ηρεμησω?γιατι να με πονανε τα ποδια μου και αλλα πολλα..τα ξερεις,να μην τα λεμε παλι...ναι να εχουμε αδυναμιες αλλα να μην ειναι καταστροφικες!
οχι δεν ειμαι τελεια..και ουτε πιστευω στην τελειοτητα,δεν θα με πειραζει ακομα και λιγα κιλα παραπανω να εχω..αλλα οχι τοσα που να επηρεαζουν την καθημερινοτητα μου και την υγεια μου.πιστεψε με δεν ειμαι τελειομανης
καλα σε πιστευω
μπορει να προβαλω τα δικα μου προβληματα πανω σε αλλους
σορρυ
δεν πειραζει...εισαι καλα σημερα?
καλουτσικα
εχω μια ατονια σχετικα
μαλλον απο κουραση
εφαγα και την απιστευτη ποσοτητα φαγητου( 2 κουπες αλεσμενη σουπα) ολη μερα
πηγα εβγαλα και τα ραματα
μαλλον δεν θα φαινεται τιποτα σε λιγο καιρο
δεν ηξερα οτι εκανες επεμβαση!περαστικα!
α ναι..................
πρωτοπορος στη γαστρικη πτυχωση
στις19 -1
ANAIS-ANAIS,Quote:
Originally posted by ANAIS-ANAIS
καλησπερα σε ολη την ωραια παρεα!!! Σημερα μπαινω για πρωτη φορα κι εγω στην παρεα σας ... Ειμαι βουλιμικη εδω και τεσσερα χρονια. Δεν χρειαζεται να σας αναφερω τον ημερησιο αριθμο εμετων μου για να συγκλονιστειτε.... θα σας αναφερω ομως τα επακολουθα αυτου του καθημερινου μαρτυριου κατ΄ εμε". Καταστρεψα το στομαχι μου.Δεν μπορω να φαω,με πιανουν καουρες, ο λαιμος μου εβγαλε αιμα, πιθανως να εσπασαν καποια αγγεια στον οισοφαγο μου.... εχω προβληματα με την καρδια μου, εχω προωρη εμμηνοπαυση κοριτσια!!!!! καταστρεψα τον εαυτο μου εν ολιγοις, και τωρα μαζευω τα κομματια μου ..... εκανα τρεις γαστροσκοπησεις και βιοψια οισοφαγου..... και αλλα πολλα..... Τωρα καταλαβα ποσο πολυτιμη ειναι η ζωημου!! Τωρα..... που κοντευω να την χασω................. Σκοπος μου σημερα ειναι να σας ξυπνησω απο την αυτοκαταστροφη που εχετε και να σωθειτε οσο ειναι καιρος!!!!!
δυστυχώς καμιά φορά χρειάζεται ένα δυνατό ταρακούνημα για να συνειδητοποιήσουμε τις συνέπειες των επιλογών μας
και πόσο πολύτιμη και καθόλου δεδομένη είναι η υγεία μας!Ελπίζω να σε φροντίζεις καλύτερα εντωμεταξύ και ν'αποφευχθούν τα χειρότερα!
Μακάρι να ταρακουνηθούν όσοι επιδίδονται σε παρόμοιες τακτικές,αν και συνήθως μόνο η άμεση εμπειρία διδάσκει...Καλώς σε βρίσκουμε και περιμένουμε νέα σου!
Anais Anais,καλωσηρθες,Xenia κι εσυ,τζενη,μπραβο σου και σιδερενια,το καλοκαιρι ευχομαι να σε βρει αλλον ανθρωπο απο αποψη κιλων,αλλα και διαθεσης.Δυστυχως,οσο και να ακουγεται σκληρο,τα ταρακουνηματα ειναι που μας κανουν συνηθως να παιρνουμε δραστικες αποφασεις και μας βαζουν στο δρομο της αλλαγης.Ομολογω οτι κι εγω,πρωτα τρωω το σκαμπιλι και μετα αρχιζω να παιρνω σβαρνα ο,τι με ενοχλει.Κλασικη περιπτωση παιδι μου,χαχα!Αnais,γερα και δυνατα,με πιστη και θεληση,θα τα πας μια χαρα,εμεις ειμαστε εδω για στηριξη,ειδικοι δεν ειμαστε,αλλα και η επικοινωνια κανει θαυματα στην καθαρση της ψυχης,ε;Μαλλον εδω μεσα λεμε πολυ περισσοτερα απ'ο,τι εχουμε πει ακομη και στους πιο οικειους μας,δειχνει κατι αυτο,αποδεικνυει οτι μας βοηθαει και το εχουμε αναγκη να τα βγαλουμε απο μεσα μας αυτα που μας βασανιζουν.Αν τα σκατα που εχουμε περασει μας βγουνε σε καλο,χαλαλι τους,να το βλεπουμε ετσι,γιατι αν κολλαμε στο ιδια τα σκατα,πεφτουμε ψυχολογικα,τι να γινει,ειπαμε,ουδεν κακον αμιγες καλου.Μπραβο,αντε κοριτσαροι,για παμε ανεβαστικα:)
Anais Anais περαστικά σου !
τοσα πολλά πράγματα σε 4 χρονια ! ! μακαρι απο εδω και περα μονο θετικα να βλεπεις !
ποσο χρονων εισαι; σε ρωτω οχι απο αδιακρισια αλλα για το θεμα της περιοδου που αναφερεις..
το εχεις ψαξει με γυναικολογο και σου εχει πει οτι οφειλεται σε αυτο; σου εδωσε καποια θεραπεια; με ενδιαφερει γιατι εχω και εγω τετοιο προβλημα αλλα δεν τολμω να ρωτησω τον γυναικολογο μου...
ʼσχετο,αλλά κόλλησα τώρα...
Μια εικόνα - χίλιες λέξεις!
Σας θυμίζει τίποτα ο GARFIELD ;
Είμαι σίγουρη πως απέναντι του έχει τηλεόραση και βλέπει...
Και θα συνεχίζει μέχρι να...
Ποιά η δική μας επιλογή;
Εμένα δεν μου θυμίζει τίποτα απολύτως...... Δεν έχω ζήσει ποτέ αυτή τη σκηνή....... Εγώ πάχυνα πίνοντας πολύ νερό !!!!!
Φούσκωμα είναι, περιμένω να περάσει?.
και οπως λεει η γιαγια μου, μα καλα βρε πουλακι μου με τον αερα παχαινεις? και η απαντηση ειναι ναι!!
κατα τ'αλλα ειμαι στις 21 μερες, 3 εβδομαδες, πολυ καλα δλδ... με την διαιτα το παλευω αλλα χαλαρα