Όχι, δεν έχω φάει, αλλά τους καταλαβαίνω.........Αν με πείσεις να φάω αχινό θα το γράψει η ιστορία.....
Printable View
Όχι, δεν έχω φάει, αλλά τους καταλαβαίνω.........Αν με πείσεις να φάω αχινό θα το γράψει η ιστορία.....
Ευκαιρία Θεοφανία, να σε γράψει η ιστορία..
...τοση προσπαθεια για να παω για μπάνιο κ εσύ θα δοκιμάσεις αχινο, κοιτα μην με παίρνεις κάθε σαββατοκύριακο για να σου μαζευω αχινούς μετα...
:D:D:D
Ο ΑΧΙΝΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΠΑΝΣΕΛΗΝΟ. ΑΛΛΙΩΣ ΤΖΑΜΠΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΕΤΕ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΟΛΟΙ.
ΑΥΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΤΟ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ ΑΠΟ ΨΑΡΑΔΕΣ. ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΕ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΥΣ. ΚΑΙ ΗΞΕΡΑΝ ΠΩΣ ΣΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΜΕΡΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ Η ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΨΑΡΙΑ.
ΦΥΣΙΚΑ ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΛΑΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΕΦΑΛΟΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΙΟ ΒΡΩΜΙΚΑ ΨΑΡΙΑ
Παιδιά σταματήστε να μιλάτε για θάλασσες και νερά γιατί είμαι Aθήνα και έχω πήξει στη δουλειά! Άντε να ξημερώσει η αυριανή μέρα να πάω να κάνω τις βουτιές μου, γιατί δε τη βγάζω καθαρή.....
ΚΑΙ ΕΓΩ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΡΕΣ.
ΘΑ ΦΥΓΩ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΓΙΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΩ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΤΟ ΠΡΩΙ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ.
Και εγω περιμενω να ρθει πρωτη του μηνα να παρω τον επομενο μισθο...και μετα βλεπουμε:(
αχ επρεπε να σε ακουσω για τα μικροβια...την πατησα....αλλα δεν πτοουμαι ακομα συνεχιζω κ κανω μπανιο οποτε μου δινεται η ευκαιριαααα
όλα στο πρόγραμμα είναι, δεν γίνεται πόνος δίχως γέλιο κ χαρά δίχως δάκρυ..
βρηκα ενα ιντερνετ καφε απο την παραλια που ειμαι και εψαχνα να βρω ενα θρεντ απλα να πω μια καλησπερα, μιας και απο εδω που ειμαι ειναι σαφες οτι δεν εχω μυαλο για οτιδηποτε αλλο...
χεχεχε...
μου εχουν παρει τα μυαλα οι παραλιες, ο ηλιος (στον οποιο αφηνω να μου χαιδευει την κορμαρα μου :D ) και για να ειμαι ον τοπικ, μουλιαζω ολη μερα στην θαλασσα μολις ανοιξω τα ματια μου.
Ειμαι σε ενα απιστευτο νησακι και ξυπναω μεσα στα πευκα και τα πουλακια που με ενοχλουν το πρωι.
Ανοιγω την σκηνη μου και βλεπω μπροστα μου το πευκοδασος να κολυμπαει στην θαλασσα....
Μαγεια λεμε ε?
Τωρα πινω ενα φρεντοτσινο στο μπαρακι που γραφω και σε λιγο ετοιμαζομαι να παω για κρασους μεχρι τελικης πτωσης!
Για οσους ψηνονται στην αθηνα, σας χαριζω λιγο απο την θαλασσινη αυρα απο εδω που εχουμε μπολικη!!
Σας ευχομαι καλα να περνατε και εγω καλυτερα.... :P
O krino απο τις θαλασσες σας χαιρετα!
:cool:
Αγκρρρρ
αλλοι κανουν μπανιο στη θαλασσα κι αλλοι τρεχουν στα βουνα!!! Σνιφ. ΑΚΟΜΑ δεν εχω κανει το πρωτο μου μπανιο! (ετρεχα στα βουνα)Ερχεται ομως, ερχεται. Θα σας γραψω εντυπωσεις.
Κοριτσια, Μαρια και Θεοφανια, εμεις θα παμε για εκεινο το μπανακι που λεγαμε??
:)
ΑΠΟ ΤΙΣ 25 ΙΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΙΣ :D
Οχι φυσικα, γιατι τοτε, θα εχω κανει κι εγω τα μπανια μου:)!!!!Quote:
Originally posted by MANTHES
ΑΠΟ ΤΙΣ 25 ΙΟΥΛΗ ΚΑΙ ΓΙΑ 1 ΜΗΝΑ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ.
ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΖΗΛΕΥΕΙΣ :D
:(
Θεοφανια και ΜΑρια!
Περιμενω να κανονισουμε.
Αν καταλαβα καλα, βρισκεστε Αθηνα.
Εννοείται, σε περιμένουμε πως και πως.....Εγώ θα φυγω για νησάκι την Πέμπτη, αλλά θα μείνω μόνο μια εβδομάδα, οπότε το επόμενο Σαββατοκύριακο, είμαστε όλες δικές σου.....
Υγ. Αν συμφωνεί και το Μαράκι φυσικά......