ενταξει βρε ειναι στα γουστα του καθενος,α πως να το μεταφερω στα διαφορα δν ξερω
Printable View
ενταξει βρε ειναι στα γουστα του καθενος,α πως να το μεταφερω στα διαφορα δν ξερω
καποιο μελος απο δω μεσα μου πε να ξεγραφτω γιατι δν ανηκω εδω εμενα αυτο με προσβαλλε πολυ.αν ειναι να σας ενοχλω ολους το κανω ,σας ευχομαι ολοψυχα να πετυχετε το στοχο σας εγω φευγω.
oi διακρισεις ειναι οτι το χειροτερο κ ν περιμενα να το βρω απο ατομα εδω μεσα,εγω ηθελα να βοηθηθω οποιο κ αν ηταν το προβλημα μου μεγαλο η μικρο αλλα το ατομο που το κανε απο εδω με απογοητευσε πολυ,τετοια διακριση δν την περιμενα.
να ναι καλα καποια ατομα που με επεισαν να μεινω στο forum κ τους ευχαριστω παρα πολυ........
παιδια αυτο που εγινε δεν θελω να μου το ξανααναφερετε ειναι ληξας οκ....παμε για καινουργια πολλα φιλακια σε ολους
μαριλι μου σε γουσταρω με χιλια μικρο μου φιλαικια........ γερα με τσαμπουκα και μην νοιωθεις ασχημα για κανεναν φιλακιαααααα!!!!!!!!!!!
Ax bre eygenia moy χαιρομαι πολυ που σαι διπλα μου σε οτι γραφω,δεν εχω λογια να σαι καλα.♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
pios se peiraxe marili????????????
αν ειδες βρε πριν ειπα οτι αυτο εχει ληξει.ειναι κατι που εγινε με ενα ατομο απο εδω μεσα αλλα δεν θελω να το συζητησω καθολου ενταξει βρε,μν με παρεξηγεις............♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
τι κανετε πως μου ειστε σημερά;;;;;;;;;;;♥♥♥♥♥♥♥♥♥
ποιος σου ειπε κουκλα μου να φυγεις??????εισαι πολυ καλο παιδι και μπορει για καποιους να ειναι μικρο το προβλημα σου αλλα για σενα ειναι μεγαλο....μην ακους κανενα!!!!!!!!
μου ελειψες μικρουλα που δεν τα εχουμε πει αλλα δουλευω πολυ ....ετοιμαζομαι για τα εγκαινια...με το διαβασμα ολα οκ?????
oλα μια χαρουλα ατζυ μου ,απλως κ γω χανομαι λογω διαβασματος ε κ τον αυγουστο θα με χασεται που θα μαι 1 μηνα διακοπες .με τα εγκαινια ολα καλα,αντε πλησιαζει κ ο αρραβωνας σου ποιος σε πιανει μετα................♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
ολα καλα ετοιμαζομαι αλλα τελικα δεν θα αρραβωνιαστω τωρα θα το κανουμε λιγο αργοτερα σε πολυ στενο κυκλο...τι να κανω να κανω το χατηρι της μαμας μου!!!Quote:
Originally posted by marili
oλα μια χαρουλα ατζυ μου ,απλως κ γω χανομαι λογω διαβασματος ε κ τον αυγουστο θα με χασεται που θα μαι 1 μηνα διακοπες .με τα εγκαινια ολα καλα,αντε πλησιαζει κ ο αρραβωνας σου ποιος σε πιανει μετα................♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥
σοβαρα ;;;;;;;;;;;;γιατι βρε η μαμα σου πιο μετα θελει ,αν ειναι δυνατον.με συγχωρεις κιολας