Quote:
Originally posted by mcan
Δεν περασε καιρος απο τοτε που ανοιξα αυτο το θεμα αλλα νιωθω τελειως διαφορετικα! ελπιζω οποιον ποτε απο εσας εχει εκφρασει αυτη η φραση να παρετε μια βοηθεια απο εδω....
Η ζωη συνεχιζεται δεν ειναι το παν η ζυγαρια/ Εμενα πλεον που προκαλει αηδια αυτο που καποτε ηταν ρουτινα/ Οχι η βουλιμια δεν ανηκει πλεον στη ζωη μου/ Τι να πω ισως και οτι εφυγα απο μια σχεση που μου εκανε κακο να βοηθησε... Καμια φορα βιωνουμε ολοι καταστασεις που δεν ξερουμε πως μας επηρεαζουν.
Ζεις μια χαρα και ερχεται μια μερα ο κυριος κ σου λεει τι κωλαρα εχεις κανει - βρε αντε μου στον διαολο επρεπε να του πω αλλα εκει εγω να αδυνατισω και εκει εγω να καταστρεφομαι γιατι θελω να βλεπω τα κοκαλα μου α πετανε, γιατι αυτο ειναι το ωραιο γιατι αυτο ειχε σφινωθει στο κεφαλι μου. Δεν λεω οτι δεν θελω ακομα ενα ωραιο σωμα ποιος δεν θελει? Αλλα ειπαμε δεν θα πεθανουμε και για αυτο. Σιγα- σιγα και με μετρο. Και οταν τα καταλαβα αυτα του ειπα επιτελους εκεινο το αι στο διαολο, μαζεψα τα πραγματακια μου κ δεν εφυγα μονο απο το σπιτι μας αλλα και απο την βουλιμια. Πριν λιγες ημερες που με ειδε αδυνατισμενη και μια χαρα ηρεμη αρχισε να με παρακαλαει...
Ο καθενας μας δεν ζει τα ιδια πραγματα αλλα ισως σε καποια σημεια ταυτιζομαστε, Συχνα η επιθυμια μας να αρεσουμε, να ικανοποιουμε ακομα και να προκαλουμε μας αρρωσταινει.
Καλη δυναμη και συγγνωμη που γεμισα με ασχετεσ λεπτομερειες αλλα επρεπε να τα πω τωρα που τα βλεπω αλλιως ;)
Αηδια και απογοητευση νιωθω για οσο κακο προκαλεσα στον εαυτο μου
:thumbup: μπραβο κοριτσαρα!!!