Πιστεψε με πως το χω σκεφτει αρκετα...Εχω παει σε διαιτολογους πανω απο τρεις φορες στη ζωη μου....την πρωτη φορα εχασα αρκετα κιλα..σε μεγαλο διαστημα βεβαια αλλα εχασα....την δευτερη φορα εχασα παλι αλλα δεν εφτασα στο επιθυμητο αποτελεσμα....την τριτη φορα μεσα σε 2 μηνες.....τηρωντας καταγραμμα αυτα που λεγαμε κ γραφαμε....κ κανοντας κ περισσοτερη ασκηση απο τις προηγουμενες 2 εχασα 450 γρ .....συνολο.....Αποτελεσμα??? τα παρατησα.....κ εσυ θα μου πεις κ πολυ σωστα μαλιστα αφου τα εχασες μια γιατι τα ξαναπηρες????? εγω θα σου πω οτι τα εχασα παραπανω απο μια.....κ θα μου πεις οτι δεν ειμαι αποφασιμενη γιατι τα παιρνω κ τα χανω....κ θα σου πω πως οσο αποφασισμενη κ να ειμαι....τα φαγητο για μενα ειναι κατα καποιο τροπο αμυνα....σε οτι στραβο μου συμβαινει ειναι το φαρμακο...κ μπορει καποιοι να μην το καταλαβαινουν αυτο.....αλλα εγω το βιωνω...οπως κ πολλοι αλλοι εδω μεσα....Δεν ειπα ποτε πως θελω να χασω τα κιλα χωρις να πεινασω...ο καθενας ομως ψαχνει την λυση που ταιριαζει περισσοτερο στον εαυτο του...εγω δεν μπορω να τρωω πρωινο δεκατιανο μεσημεριανο απογεθματινο βραδυνο....κ ξερω οτι ειναι λαθος αλλα δεν δεν ειναι παντα εφικτο....εσυ ας πουμε μπορει στις 11 το βραδυ να κοιμασαι..εγω αν δεν παει 4-5 το πρωι δεν μπορω να κοιμηθω.....ξυπναω 9-10 κ ξεκιναω να κανω πραγματα που μερα με τη μερα δεν ειναι ιδια...σημερα ας πουμε το μεσημερι ειμαι ελευθερη...αυριο μπορει να μην ειμαι...δεν εχω στανταρ δουλεια..ωραρια..η προγραμμα...οποτε κανω αυτο που με βολευει περισσοτερο....δεν νομιζω να ειναι κατακριτεο κ αυτο....κ ναι ξερω οτι χρειαζεται σκεψη...κ οτι χρειαζεται αποφαση...κ προσπαθω.....κ θελω κ γω το καλο μου,αλλα μερικα πραγματα δεν αποδιδουν παντα...το οτι θελω το καλο μου δεν σημαινει οτι μπορω κ να το κανω...κ θα μου πεις το γνωστο" δεν υπαρχει δεν μπορω..υπαρχει δεν θελω" ...αν το κουραστηκα να προσπαθω κ να ειμαι μεσα σε ενα φαυλο κυκλο συμαινει δεν θελω οκ....εχετε δικιο.....κ αν κανεις τελικα την επεμβαση θα αλλαξεις τροπο σκεψης απεναντι στο φαγητο????δεν μπορω να το ξερω αυτο...θα εχω ομως μερικους λογους παραπανω να προσπαθησω....θα εχω χειροπιαστω αποτελεσμα...κ ενα πολυυυυ μεγαλο διαστημα να αποκτησω διαφορετικο τροπο σκεψης για το φαγητο κ το προβλημα μου γενικα.....Ποτε δεν ειπα οτι ψαχνω τη μαγικη διαιτα με τα μαγικα αποτελεσματα...κ ΝΑΙ θελω να αδυνατισω οπως κ πολλοι αλλοι..κ ΝΑΙ εχω κανει κ σωστες επιλογες και λαθος οπως ολοι...κ ΝΑΙ εχει πεσει η ψυχιολογια μου κ οι αντιοστασεις μου κ δεν εχω δυναμη για αλλες διαιτες κ πανω κατω...κ ΝΑΙ σκεφτομαι κ την επεμβαση οχι σαν τη μαγικη λυση...αλλα σαν μια βοηθεια παραπανω....κ ΝΑΙ ψαχνω τροπους να το παλεψω που να μπορω να ανταπεξελθω σ αυτους....κ ΝΑΙ ξερω πως πρεπει να πιστεψω ...κ ΝΑΙ ξερω πως εχω μια καταθλιψουλα μου το ειπε κ ο ψυχολογος....κ ΝΑΙ ξερω τι μου συμβαινει.... αλλα δεν ξερω γιατι προκαλω τοσο αρνητικα... "" Αλεξανδρα διαβασα ολα τα ποστ πολυ προσεκτικα. ειπα να παρω θεση αλλα βλεπω εξομαλυνθκαν τα πραγματα κ προτιμω να μη σχολιασω...και βαλω φωτιιες... "" κ συγνωμη αν αυτα που αισθανομαι ειναι τοσο ασχημα για καποιους.....κ δεν εχω προβλημα στο να παρεις θεση...ελευθερα.....αν δεν ηθελα να παρετε θεση δεν θα εγραφα εδω.....θα τα κρατουσα μεσα μου...