ναι, αλλά το να κόψεις το φαί είναι και ανέξοδο!!
:-)
Printable View
ναι, αλλά το να κόψεις το φαί είναι και ανέξοδο!!
:-)
ʼθενς, το τέρας το έστειλα περίπατο, τώρα έχω ΤΟ φρύδι! Τέλεια, αν και χρειάστηκε να διαφωνήσω με έναν κύριο που ήρθε χωρίς ραντεβού για αποτρίχωση και ήθελε να μου πάρει τη σειρά! Βρε ουστ!
κρίμα το τερατάκι.. Έδωσε τη θέση του στην πεντάμορφη!! Η πεντάμορφη και το φρύδι!! χα-χα
με τις άλλες με τα μηχανήματα τι έκανες; πώς γλίτωσες;
Πήγανε να μου πασάρουν ένα σέρουμ και είπα ότι τις ευχαριστώ, αλλά όταν νομίζω εγώ ότι το χρειάζομαι, τότε θα τους το ζητήσω. Έξυπνες είναι, κατάλαβαν. Προς το παρόν βέβαια. Στην επόμενη φορά πάλι θα έχω πρόβλημα, αλλά τώρα βρήκα την απάντηση και κάποτε θα το πάρουν απόφαση.
Zwh αυτο με τον πατερα...αυτο φοβαμαι περισσοτερο απο ολα, το πω θα αντιδρασω τοοτε σχετικα με τις εξαρτησεις (τσιγαρο, φαγητο).
Ο πατερας μου ειναι το μεγαλο αφεντικο στη δουλεια μου κ ακολουθω τα χναρια του κ αν παθει κατι δε ξερω κ γω τι θα κανω,,,
Τοτε θαχω δικιαμου οικογενεια κ θα πρεπει ναμαι δυνατη...εκτος απο τα κιλα κ το τσιγαρο εχω βαλει στοχο να μαθω οσα περισσοτερα μπορω για τη δουλεια μας, σαν να προκειται να τα κανω μονη απο αυριο, οσο γινεται αυτο,...ωστε αν καποτε φυγει να μπορεσω να συνεχισω οσα εχτισε...
Ο Θεουλης δεν μου τον πηρε πριν λιγα χρονακια που επαθε εμφραγμα λογω του κωλοτσιγαρου κ μονο...Ελπιζω να δει κι απο μενα εγγονακια κ να με δει στο τιμονι της δουλειας γεματος περηφανια...
καλημερα λοιπον και απο εμενα.η αρχη του 2009 ηταν μια ασχημη χρονια για μενα και την οικογενεια μου.πολλα ασχημα γεγονοτα (οικονομικα-επαγγελματικα),στα τελη του τωρα εχουμε κανει ενα καινουργιο επαγγελματικο ξεκινημα που ακομα μας ανγχωνει πολυ μερα με την μερα,περιμενουμε με τις γιορτες τωρα μηπως γινει τιποτα αλλα....
το 2010 ελπιζω να ειναι μια πολυ καλυτερη χρονια επαγγελματικα-οικονομικα,να μην εχουμε προβληματα υγειας, να αφιερωσω πολυ περισσοτερο χρονο στα παιδακια μου,στον αντρα μου και σε εμενα που εχω παραμελησει παρα μα παρα πολυ.και φυσικα θελω να εχω φτασει τον στοχο μου.
η ευχη μου ειναι να καταφερουμε να κανουμε το 2010 τα ονειρα μας πραγματικοτητα
ΛΟΙΠΟΝ ΕΓΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ 2009 ΕΦΤΑΣΑ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΟΥ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΚΙΛΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΧΑΡΗΚΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΟΣΟ ΠΟΤΕ ΑΛΛΩΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΠΛΕΞ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΡΥΒΟΜΑΙ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ,ΑΝΟΙΧΤΗΚΑ ΠΟΛΥ ΕΠΠΑΓΕΛΜΑΤΙΚΑ (ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΝΙΖΩ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΤΣΙΓΑΡΑ ΣΤΗ ΣΤΕΝΗ),ΒΕΛΤΙΩΘΗΚΕ Η ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΣΥΖΥΓΟ (ΕΔΩ ΒΟΗΘΗΣΕ ΠΟΛΥ Η ΑΠΩΛΕΙΑ ΚΙΛΩΝ
ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΑΠΕΚΤΗΣΑ ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΕ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙ)ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΜΟΥ ΔΟΞΑ ΤΟ ΘΕΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝΩΝΤΑΣ ΗΡΕΜΟΥΝ ΚΑΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΣΩΣΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΤΟ 2010 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΝΑ ΗΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΥΓΕΙΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ ΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ ΜΑΣ !!!!
badgirl κοίτα να δείς...μην φοβάσαι καθόλου....ο πατέρας σου κάνει την ζωή που ευχαριστεί εκείνον...
μπορεί να κάνει κακό στο εαυτό του....αλλά με το να τον πιέζεις χαλιέσαι και δεν βγαίνει τίποτα...
ο δικός μου σε πληροφορώ έκανε υγιεινή διατρογή γυμναζότανε..και εφυγε πολύ νέος άπό καρκίνο..
με το να οργίζεσαι και να σου γίνεται εμμονή δεν θα διορθώσεις τίποτα...μόνο τον εαυτό σου θα χαλάς...
ζήσε την ζωή σου χαλάρωσε απόλαυσε την παρέα με τον πατέρα σου...πολλοί άνθρωποι πρόσεχαν και
έφυγαν νωρίς χωρίς προβλήματα υγείας...και άλλοι με πολλά προβλήματα έζησαν πολλά πολλά χρόνια..
πότε θα φύγει κάποιος δεν το προβλέπει κανείς..μα κανείς..
ίσως το ξέρει μόνο ο Θεούλης....ηρέμησε....
ΤΕΛΙΚΑ ΤΟ 2009 ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΑΣ ΕΠΙΦΥΛΑΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ....ΕΚΠΛΗΞΗ....
ΠΡΙΝ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ ΜΠΗΚΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ ΜΟΥ(ΕΓΩ ΜΕΝΩ ΑΠΟ ΠΑΝΩ)ΚΑΙ ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ(ΣΙΔΕΡΩΝΕ ΣΕ ΑΛΛΟ ΔΩΜΑΤΙΟ)ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ ΤΟ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙ ΤΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΜΕΣΑ ΟΛΑ ΤΗΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ .
Η ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΕΤΥΧΕ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΦΕΥΓΕ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΙ ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΖΗΤΙΑΝΕΨΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΔΩΣΑΝ 50ΛΕΠΤΑ.ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΜΟΥ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ....ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΛΙΓΑ ΛΕΠΤΑ ΑΡΧΙΣΕ Η ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ ΟΤΑΝ ΕΙΔΕ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΝΟΙΧΤΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΤΗΣ ΠΕΤΑΜΕΝΗ ΚΑΤΩ...
ΑΥΤΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΑΝΤΟΣ....
ΤΡΕΜΩ ΣΤΗΝ ΙΔΕΑ ΟΤΙ ΠΑΡΑΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΕΠΙΑΝΕ ΕΠ ΑΥΤΟΦΩΡΟ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΠΟΥ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ...
ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΗΣ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙΟΥ
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΡΑ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
Πω πω ρε ΣΟΦΗ απίστευτο!
Αμάν βρε Σόφη μου τι είναι αυτό? Με την αστυνομία μάλλον δεν θα βρείτε άκρη. ʼλλωστε αυτοί είναι επαγγελματίες του είδους (δε μιλώ για τους αστυνομικούς).
Τα λεφτά ξαναγίνονται, η υγεία δύσκολα. ʼρα να ευχαριστείτε το Θεό που δεν σας έκανε άλλη ζημιά ο αλήτης. ʼλλο κακό να μη σας βρει κορίτσι μου...
Υ.Γ. Αλλάξτε κλειδαριές πάνω - κάτω αμέσως! Μην καθυστερείτε στιγμή. Επίσης ψάξτε αν σας πήρε κινητά, κάρτες κτλ. να δράσετε αναλόγως.
Λοιπόν: καταρχήν μ' αρέσει πολύ το τόπικ αυτό. Είναι ο απολογισμός μας.
Το 2009 για μένα ήταν μια καλή χρονιά με μόνη εξαίρεση τα κιλά που παρέμειναν ακριβώς τα ίδια.
Όμως: δεν μπορεί τα παλιοκιλά να είναι το κριτήριό για το αν ζω μια ευτυχισμένη ζωή!
Το σημαντικότερο είναι τα δύο μου τα παιδάκια, οι άγγελοί μου που τους λατρεύω.
Είχα μια καλή χρονιά όσων αφορά την προσωπική μου ζωή (οικογένεια), την επαγγελματική, την υγεία...
Οι χειρότερες χρονιές της ζωής μου ήταν το 2003 που έχασα τον πατέρα μου, το 2006 που έχασα την μανούλα μου (όμως εκεί με λυπήθηκε ο Θεός και μου χάρησε την κορούλα μου) και το 2007 που είχα προβλήματα υγείας και δύο χειρουργεία.
Μπορώ να πω ότι το 2009 ήταν η πρώτη χρονιά που πάτησα στα πόδια μου μετά τις τρομερές προηγούμενων χρόνων δυσκολίες μου. Που ένιωσα πιο δυνατή και πλήρης.
Ευχαριστώ λοιπόν το 2009 και το αποχαιρετώ με την ελπίδα να φέρνει έναν ακόμα καλύτερο χρόνο.
Οι ευχές μου για το 2010 είναι να είμαστε όλοι υγιείς. Αυτό είναι το ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΤΕΡΟ. Να έχουμε αγάπη και ηρεμία στο σπίτι μας. Να δουλεύουμε. Και για το τέλος βάζω και μια μικρή προσωπική ευχή: να καταφέρω φέτος να βρω την δύναμη (του μυαλού) ν απαλλαγώ από τα κιλά των τελευταίων ετών. Όχι για να γίνω πιο ευτυχισμένη (με όσα έχω είμαι ευτυχισμένη, ευτυχώς το 2009 με βοήθησε και το κατάλαβα) αλλά για να μην ασχολούμαι πια μαζί τους μπας και ασχοληθώ με κάτι πιο εποικοδομητικό!!!
Εύχομαι για τα όλα τα κορίτσια εδώ μέσα να είναι η καινούργια χρονιά όντως το 10 το καλό!
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!ΕΧΩ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΟΥ.........ΑΛΛΑΞΑΜΕ ΚΛΕΙΔΑΡΙΕΣ,Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΚΑΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑΜΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΝΑ ΠΑΝΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ ,Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ ΕΜΕΙΝΕ ΞΑΓΡΥΠΝΗ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΟΙ ΤΡΕΜΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΣΧΗΜΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΗΡΑΝ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΟΥΝ.
ΑΥΤΑ....ΤΙ ΝΑ ΠΩ??Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!!!!
Αμάν βρε Σοφάκι μου,τι σας βρήκε γιορτινές μέρες!
Πιο πολύ είναι η ταραχή και η αίσθηση ανασφάλειας,σας καταλαβαίνω...
Ευτυχώς μένετε όλοι μαζί και δε θα νιώσει μόνη της η μητέρα σου.
Θα περάσει σιγά σιγά και θα φύγει αυτή η άσχημη αίσθηση...
Εδώ έφυγε σ'εμένα,που μένω και μόνη μου.Σημασία έχει που είστε
όλοι καλά στην υγεία σας και δεν πάθατε τίποτα!Όλα τ'άλλα ξεπερνιούνται!
Να ηρεμήσετε τώρα,να κοιτάξετε να περάσετε καλά να μη σας χαλάσει τις γιορτές.
Δυστυχώς έτσι που έχει γίνει η ζωή μας τέτοια περιστατικά έχουν γίνει ρουτίνα...
Σου στέλνω φιλάκια χαλαρωτικά και γιορτινά!Δε μας πτοεί τίποτα!Χαμογελάμε!Να σκάσουν!