Γεια σου lbp ειμαστε ιδια κιλα, θα μπορουσα κ γω να ριξω μι αματια στη διαιτα? ευχαριστω πολυ
Printable View
Γεια σου lbp ειμαστε ιδια κιλα, θα μπορουσα κ γω να ριξω μι αματια στη διαιτα? ευχαριστω πολυ
Γειά σας παιδιά, καλώς σας βρήκα, badgirl τώρα το είδα το μήνυμα, στην στέλνω αλλά πρέπει να μου πεις το εμαιλ σου σε πμ :) Lida όλα καλά είναι τώρα, παράτησα την σχολή μου γιατί δεν άντεχα άλλο, και σε λίγο θα ψάξω για δουλειά. Καλές κατηφόρες!!
αν θες στειλτη μου σε πμ lbp, σευχαριστω πολυ! καλη επιτυχια σο,τι κανεις
Δεν μπορώ να στην στείλω σε πμ, είναι σε pdf. Ευχαριστώ πολύ.
ΛΟΛΙΠΟΠ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΠΩΣ ΠΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΠΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΝΕΟ?????
Έχω επισκεφτεί και εγώ τον συγκεκριμένο. Πολύ καλά αποτελέσματα. Απλά σε μια στιγμή μπλοκάρεις και σου δίνει λύσεις πολύ ''τραγικές". Τουλάχιστον αυτό έγινε σε μένα.
Εγώ η ίδια την τελευταία φορά που πήγα του είπα πως η δίαιτες του μου θυμίζουν χημικές και φοβάμαι μήπως χανω μόνο μυϊκό ιστό. Δεν απάντησε κορίτσια.. και για λιπομέτρηση ούτε λόγος..
Τι εννοεις τραγικες; Γιατι εγω μαλλον ποτε δεν εφτασα ως εκει!! Και γιατι οχι λιπομετρηση; μπορεις να το ζητησεις μονη σου νομιζω.Αληθεια η lolipop που ειναι να μας πει πως τα παει;
Δεν μου έκανα ποτέ λιπομέτρηση.
Τραγικές π.χ. ενώ επέλεξα να πάωσ εδιαιτολόγο για να χάσω φυσιολογικά το βάρος μου δεν υπήρχε λόγος 1 φοράτη βδομάδα όλη μέρα να πίνω μόνο γάλα.
Ναι αλλα καποια στιγμη ο οργανισμος κολλαει και θελει ενα ''σοκ'' για να ξεκολλησει.Μονη σου σου θα το πετυχαινες αυτο;Aν το κανεις και δεν πετυχει τοτε μπορεις να του την πεις οτι δεν εγινε τιποτα και να σε βοηθησει να ξεκολλησεις
Joval για την εκρίβεια ξέρεις τι έγινε.. τον ακολούσα πιστά ο,τι έλεγε και αυτό γιατί είχα αποτελέσματα Όταν όμως δεν έχανα και πέρναγαν μέρες που με είχε μόνο με γάλα ή μόνο φρούτα τότε του την είπα..
μαρεσει ανανας στο tickeraki σου λια! θελω κι εγωωωω (ως γνωστον εγω αυτη τη διαιτα ακολουθω... του ανανα :) )
Αν πατήσεις πάνω σε βγάζει στο site που το έφτιαξα...;)
Ο κύριος αυτός είναι ένας από τους τρείς που σήκωσαν τα χέρι ψηλά μ' εμένα .Quote:
Originally posted by lia_lia
Joval για την εκρίβεια ξέρεις τι έγινε.. τον ακολούσα πιστά ο,τι έλεγε και αυτό γιατί είχα αποτελέσματα Όταν όμως δεν έχανα και πέρναγαν μέρες που με είχε μόνο με γάλα ή μόνο φρούτα τότε του την είπα..
Ναι έχεις δίκιο, τραγική η κατάσταση, όταν δεν χάνεις τον πιάνει το κάτι άλλο σαν εκδίκηση, και όλο και μειώνει όλο και μειώνει.....
μακρυά....
Οταν ο οργανισμος κολλαει δε θελει κανενα σοκ για να ξεκολλησει?! που τα εχετε ακουσει τελοσπαντων αυτα?Quote:
Originally posted by joval
Ναι αλλα καποια στιγμη ο οργανισμος κολλαει και θελει ενα ''σοκ'' για να ξεκολλησει.Μονη σου σου θα το πετυχαινες αυτο;Aν το κανεις και δεν πετυχει τοτε μπορεις να του την πεις οτι δεν εγινε τιποτα και να σε βοηθησει να ξεκολλησεις
συνελθετε επιτελους! σας κολλαει τον μεταβολισμο η καθε ηλιθια διαιτα κ μετα κανετε την ακομα μεγαλυτερη ηλιθιοτητα να τον ξεκολλατε με αλλη διαιτα χειροτερη?
δεν καταλαβαινετε οτι το σωμα σας κολλαει κ σας κεδικειτε για ολες τις βλακειες που κανετε κ το μονο που χρειαζεται ειναι να τρωτε ισορροπημενα κ ομορφα?
επιτελους βαλτε τελεια σε ολη αυτη την κωμωδια κ μη σκορπατε λεφτα σε αλμπανηδες που μονο στα χειρουργεια θα σας οδηγησουν για να ξαναβγαλουν λεφτα! ΞΥΠΝΗΣΤΕ
κ μονο το γεγονος οτι τετοιοι ανθρωποι, αν θεωρουνται τετοιοι, ευημερουν κ μαζευουν χρηματα θα πει οτι υπαρχουν αρκετοι ανοητοι που τους πιστευουν κ τους πληρωνουν!
Θελετε να ειστε αλλος ενας απο αυτους? πειτε επιτελους ενα δυνατο οχι, μονο αυτο χρειαζεται. ΜΟΝΟ ΕΝΑ ΟΧΙ
Bad όντως χρειάζεται ο οργανισμός ένα σοκ για να συνέλθει, αλλά όχι τέτοιου είδους. Πρέπει να κόβουμε για λίγο τη δίαιτα και να τρώμε κανονικά. Επίσης έχω δει ότι κι εσύ όλη μέρα μπορεί να τρως μόνο γάλα και τέτοια. Και αυτό είναι απαγορευτικό, το είπε η διαιτολόγος στη μητέρα μου, διαιτολόγος από ιατρείο.