Χαχαχαχαχα. Αστεροσκονη εχεις δυσκολο εργο. Δες γιατι... http://www.youtube.com/watch?v=MMHA5GZS16c
Printable View
Χαχαχαχαχα. Αστεροσκονη εχεις δυσκολο εργο. Δες γιατι... http://www.youtube.com/watch?v=MMHA5GZS16c
Α θα τον μαλώσω!!!!Πολύ θάρρος του δώσαμε...Καν'του σε παρακαλώ ένα μπλουζάκι που θα λέει "Επιβάλλεται να πέσεις δεν επιτρέπεται να σηκωθείς"....!
Απίστευτο!!!!Νομίζω ότι η συνεγασία μας θα είναι εξαιρετικά αποδοτική λοιπόν!!!!Με εντυπωσίασες...!
Απο τωρα ζοριζεται ο Αλμουνια-ς! Χεχεχε.
Καλημεραααα! :)
Ti γίνεται όταν έχει σκάσει στα γέλια κάποιος που σας διαβάζει? χαχααχα
Δεν σε εννοω!!!!Που το βλέπεις το αστείο???Κατά βάθος θα ήθελες να σε δεχτούμε ως εθελόντρια στην Οργλανωσή μας ....Εντάξει βρε...ʼντε.Αλλά μόνο για' σένα...Μη μαθευτεί και μας παρακαλάνε κι άλλοι να δουλέψουν τζάμπα΄για εμάς!!!!
'Οχι παιδί μου δε λέω τίποτα, αλλά να ειδικά στο φανελάκι του κ. Αλμούνια
θα ήθελα πολύ να προσθέσω κάτι κι εγώ, το λιθαράκι μου ας πούμε, κάτι σαν
ανοικτή παλάμη ? τι λές? :P
Ωραία όλ'αυτά που λέτε αλλά τι σχέση έχουν με το θέμα που ανοίξε το μέλος;Μήπως θα ήταν καλύτερο να επανέλθουμε;
Βασικά δεν έχουν καμία σχέση αλλά είμαστε πολυσχιδείς προσωπικότητες....
Βασικά δεν έχουν καμία σχέση απλώς προέκυψαν....Προσπαθήσαμε να ελαφρύνουμε λίγο την ατμόσφαιρα,δεν το θεωρήσαμε κακό....
Εχουμε την εγκριση της, ολα καλα :)
journey να θυμάσαι ότι όσοι άνθρωποι πέτυχαν αυτά που ήθελαν στη ζωή τους ήξεραν και να σέβονται αλλά και να αγαπάνε τον εαυτό τους....Όχι να είανι απαραίτητα εγωπαθητικά πλάσματα...Απλώς να γνωρίζουν τα υπέρ και τα κάτά τους και πάνω από όλα να μην πληγώνονται μόνοι τους...Η μεγαλύτερη βοήθεια που μπορείς να σου δώσεις είναι να ανακαλύψεις όσα θετικά έχεις σαν άνθρωπος -που σίγουρα έχεις- και να τα εκτιμήσεις...Καταλαβαίνω ότι πιέζεσαι ψυχολογικά αλλά πίστεψέ με κανένας δε μπορεί να σε βοηθήσει περισσότερο από εσένα την ίδια....Αγάπησε αυτό που είσαι με τα προτερήματα και τα ελαττώματά σου...δεν είναι κακό να προσπαθείς να αλλάξεις τα στοιχεία που δε σ'αρέσουν πάνω σου ίσα-ίσα αν δεν το έκανες θα παραδινόσουν στη μοίρα΄σου...ʼλλο αυτό όμως και άλλο να εκμηδενίζεις ουσιαστικά το χαρακτήρα σου κολλώντας του αυτή την ταμπέλα που σίγουρα δε σε αντιπροσωπεύει....
Destinity22 από αυτό που μόλις έιπες ήδη αισθάνομαι ότι ένα γραμμάριο αισιοδοξίας έχει προστεθεί μέσα σου....και χαίρομαι!!!!
Ωχ...έχουμε δουλειά εδώ μου φαίνεται!!!!!
Εξαρτάται...Αν μας γράφεις από τις Μπαχάμες....σίγουρα!!!!
Εντάξει,μη σε αγχώνουμε...!!!!Η πολιτική συζήτηση πρέπει να γίνεται το πολύ σε γήπεδα,στο δρόμο,στα μπουζούκια....αυτό της αξίζει!!!!!Πάντως όχι σε αυτό το σοβαρότατο φόρουμ!!!!