Πω πω,αλήθεια λες??Τραγικό...
Προσπάθησε να μη δίνεις σημασία gilie μου,έχεις τον άντρα σου και το μωράκι σου το όμορφο...Πρέπει να σου δίνει πολύ ευτυχία και δύναμη...να σου ζήσει και να είναι πάντα καλα!!!
Σκέψου οτι είχα να δω τη μάνα μου από Χριστούγεννα,είχε έρθει το προηγούμενο σαβ/κο,και με πήγε τόσο πίσω που έκανα 4 υπερφαγικά, τη μία με εμετό και τις άλλες δύο με καθαρτικά...Αυτό το σαβ/κο όμως μέχρι στιγμής έχει πάει καλά,αν και η χθεσινή μέρα ήταν πολύ δύσκολη,και η σημερινή ακόμα πιό δύσκολη,αλλά θα το παλέψω πάρα πολύ...
Είναι οτι δεν έχω και από κάπου αλλού να πιαστώ...δεν υπάρχει ούτε μια ηλιαχτίδα.κανονικά πρέπει να βρω τη δύναμη στον εαυτό μου,όπως πάντα έκανα αλλά είναι πολλά,πως να ξεκολλήσω από τον πάτο...
Χάλια οικογενειακό περιβάλλον,θάνατος πολύ στενού αγαπημένου οικογενειακού προσώπου,έντονη ερωτική απογήτευση (πόσο γελοίο ακούγεται αυτό),πώς να γλιτώσω από την κατάθλιψη...Έχω επικεντρωθεί στα κιλά,και όταν απογοητεύομαι και στενοχωριέμαι με το οτιδήποτε,όταν σκέφτομαι πόσο κενή νιώθω,το ρίχνω στη βουλιμία...Δράμα.