Quote:
Originally posted by GLUKOULA28
Καλησπερα κκοριτσια,μολιs επεστρεψα απο εξοδο,δεν ημουν και για πολυ ξενυχτη,περασα ομορφα ομωs,οσον αφορα την διατροφη ημουν κυρια,δεν μπηκα σε κανενα πειρασμο.Ειπια το χυμο πορτοκαλι μου,και περπατησα κοιταζωνταs βιτρινεs 4χιλιομετρακια και σημερα!Καποιοι ειπαν που να περπαταμε τωωωωρα??Α λεω δεν γινετε το εχω υποσχεθει στον ευατο μου και πρεπει να το κανω!Ενταξη δεν μου εφεραν αλλη αντιρηση,και ετσι εκανα τον ομορφο περιπατο μου και εκαψα και την πορτοκαλαδα!!Νιωθω πιο αναλαφρη,δεν τολμω να ανεβω στην ζυγαρια ομωs,την Δευτερα θα σαs πω αν κατεβουμε κανενα γραμμαριο.Αυτα απο μενα και σημερα!Εσειs τι κανετε ομωs???betty σε ευχαριστω πολυ για το κουραγιο που μου δινειs,ισωs ενα ευχαριστω εδω να ειναι λιγο κοινοτυπο,κοριτσια το ΕΝΝΟΩ,πραγματικα!Οσο για σενα ΒAD συνχωρεμενη,αλλα η αληθεια βρε κοριτσι μου εβγαλε μια ειρωνια το μηνημα σου,δεν κραταω κακια ομωs βρε,ισωs καποιεs στιγμεs να ειμαστε καπωs,το λαθοs timing που λεμε.Ε κατι τετοιο!!!Φιλια σε ολεs καλο βραδυ!!!
τι λες γλυκούλα μου, δεν χρειάζεται να πεις ευχαριστώ, το κοινό μας πρόβλημα είναι υπαρκτό και πρεπει να καταλαβαίνουμε η μία την άλλη.