...........
Printable View
...........
Δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι είσαι 26 ετών Ibp.... Ο τρόπος που αντιμετωπίζεις τα πράγματα είναι τρόπος οργισμένης 15χρονης έφηβης... Λίγος σεβασμός δε βλάπτει, λίγη αξιοπρέπεια... Δεν σε ξέρω και δε με αφορά η κάθε προσωπική σου διαμάχη, ίσως να μην πρέπει καν να μπλεχτώ, αλλά να σου πω κάτι... μου τη σπάει να μπαίνω και να σε διαβάζω να βρίζεις και να είσαι μονίμως εριστική και έτοιμη για τσαμπουκά. Κι αυτό είναι δικαίωμα μου ως μέλος του φόρουμ... Αρκετός κομπλεξισμός υπάρχει. Σύνελθε λίγο. όχι για το καλό σου, γιατί απλώς δεν με ενδιαφέρει το καλό ή το κακό σου... Σύνελθε γιατί απλά έχει καταντήσει αηδία για τους άλλους.
Δεν έχω κόμπλεξ εγώ κοπέλα μου, και άμα θέλεις μην τα διαβάζεις. Και άμα δεν ξέρεις μην ανακατεύεσαι κιόλας. Πολλή κακία υπάρχει, όχι κόμπλεξ.
Εχω διαβασει ολα οσα γραφετε εδω..κ θα πω καθενας το μακρυ του κ το κοντο του...Αλλα ρε κοριτσια τελικα πια ειναι η ουσια????Γιατι ειμαστε σ αυτο το φορουμ.....???? κ τελικα ο σκοποσ ποιος ειναι???? Υπαρχει????απλα ρωταω.....!!!!!
Σωστή ερώτηση. Υπάρχει, για να λέει ο καθένας τις κακίες του. Γιατί βοήθεια δεν πρόκειται να βρεις εδώ μέσα, άδικα ψάχνεις!!
Δεν ήξερα οτι έχουμε αυτοδιορισμένο κριτή των πάντων εδω μέσα.Quote:
Originally posted by changes
παλι ενα σωρο με κραξατε πανω επειδη λεω την αληθεια οπως ειναι.κ παλι μου χρεωσατε εμενα θεατρα κ υποκρισιες αντι να τις χρεωσετε στους εαυτους σας.
προβλημα σας.
οπως η ναντιν εχει το δικαιωμα να αναλυει κ να αναλυει κ να συμβουλευει και να ξανασυμβουλευει,να ενθαρυνει και να ξαναενθαρυνει ,ομολογω παντα ευστοχα και πετυχημενα γιατι θεωρητικα ξερει για τι πραγμα μιλαει αν κ πρακτικα δεν ξερει την τυφλα της γιατι αν ηξερε, οσα ελεγε κ συμβουλευει περι φαγητου θα τα εκανε πραξη πρωτα στη δικη της ζωη -ετσι κι εγω εχω το δικαιωμα να της λεω φτανει πια η αναλυση.
μια ζωη την εχει κ την εχει σακατεψει και καθεται και ανοιγει τοπικ για τι;!για να μας πει οτι τρωμε τη ψυχη μας με αυτα τα τοπικ κ να μας δωσει παλι ενα μικρο βιογραφικο του τι της εχει κοστισει το φαγητο στα χρονια του βιου της καταληγοντας που;στις νεραιδες και τα ονειρα μας;!!!ελεος.
μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα.αν ολη αυτην την ωρα που εγραφε αυτο το ομολογουμενως καλλιτεχνικα-λογοτεχνικα ομορφο κειμενο επιανε δυο βαρακια στα χερια της κι εκανε λιγη γυμναστικουλα θα χε προσφερει κατι στον εαυτο της.αναμασωντας τα ιδια και τα ιδια στα λογια κ σε ενα φορουμ δεν καταφερε κανεις τιποτα.
καθηστε διαβαστε πεντε δεκα πραγματα περι υγιους διατροφης κ ασκησης οσοι δεν το εχετε κανει ηδη-μερικοι ειστε εντελως στουρνοι,αν κρινω απο αυτα που τρωτε, ανασκουμπωθειτε και καντε πραξεις.
σας βαρεθηκα μερικα ατομα τα ιδια κ τα ιδια εδω μεσα δυο χρονια που σας διαβαζω.
σε ο,τι αφορα τη ναντιν,
ας κυνηγησει το ταλεντο της στη συγγραφη κειμενων,θα μπορουσε να βγαλει χρημα απ αυτο.ποσο μαλλον που ειναι μια δουλεια που η εμφανιση ειναι πανασχετη.την πενα σου δειχνεις στον κοσμο.ας το κυνηγησει,γιατι δεν το κυνηγα;ας κανει κατι τελοσπαντων για τον εαυτο της.φτανει η συμπαρασταση στους αλλους,φτανει η αναμασηση των ιδιων κ των ιδιων σε ενα φορουμ.φορουμ ειναι.δεν ειναι η ζωη.ξυπνατε!ναντιν,σε διαβαζω δυο χρονια τωρα κ ειμαι πολυ θυμωμενη μαζι σου,αφορμη ηταν αυτο το θεμα για να σου τα πω.εισαι πολυ καλη περιπτωση ατομου για να σε πετας στα σκυλια τοσα χρονια.κριμα κι αδικο.
Ποια είσαι εσύ, που ανοίγεις και ξανανοίγεις τόπικ , για να σε συμβουλέψουν, τη μία για τα ισοδύναμα τροφών, την άλλη για μια δίαιτα 1400 θερμίδων, την άλλη για ότι σου κατέβει και μας τη λές κιόλας, επειδή κανείς δε σου δινει σημασία!
Επιτίθεσαι σε ανθρώπους που είναι "κοσμήματα" του φόρουμ, μόνο γιατί είσαι κομπλεξική και κανείς δε σε βλέπει σοβαρά!
Ποιός σου ζήτησε να κρίνεις τους άλλους?
Ποιός σου είπε οτι έχουμε ανάγκη από τις συμβουλές σου και τις δικιές σου και άλλων αυτόκλητων συμβουλατόρων?
ʼσε μας κοπέλα μου ήσυχους,
και αν ήσουν τόσο μάγκας όπως λές δε θα κρυβόσουν στην ανωνυμία σου, βγάζοντας την κακία σου εκ του ασφαλούς.
Μαζεψου λοιπόν στα κυβικά σου και πήγαινε αλλού να αφησεις τις αναθυμιάσεις σου!
Ποπό χαμός γίνεται σήμερα!
Όταν διάβασα το ποστ της Nadine σκέφτηκα να κάποια που της αρέσει να γράφει, και εγώ και πολλές εδώ μέσα νοιώθουμε και έχουμε σκεφτεί και κάνει τα ίδια με τη Nadine απλά δεν τα διατυπώνουμε έτσι δραματικά και λογοτεχνικά!
Εγώ συγκεκριμένα ΘΕΛΩ να αδυνατίσω και σε αυτό με βοηθάει να μιλάω για το τι έφαγα ,τι δεν έφαγα ,να ακούω και να λέω ένα μπράβο ,γι αυτό και μπήκα σε αυτό το forum,με βοηθάει πολύ να διαβάζω ιστορίες και προσπάθειες από άλλες κοπέλες που τα κατάφεραν ή που προσπαθούν μαζί με μένα.
Υπάρχει ευτυχίαQuote:
MKEH78
και στα 2 μηνυματα σου δεν ξεχνας να αναφερεις τη λεξη ευτυχια
τη μια ευτυχισμενη συζυγος και μανα
την αλλη ευτυχισμενος γαμος...
κι απο πανω η απο κατω αντιστοιχα αραδιαζεις μια ασχημη καθημερινοτητα που σε πνιγει!
τα λες να τα βγαλεις απο μεσα σου μιας που μαλλον δεν ξερεις που να τα πεις...και καλα κανεις.
αλλα γιατι επιμενεις να μιλας για ευτυχια;εκτος αν το λες ειρωνικα και δεν επιασα το σαρκασμο...
παντως αν με τον αντρα σου βγαζεις ακρη θα ηταν καλο να του μιλαγες για ολα αυτα.ισως να σε ακουγε ισως να προσπαθουσε να κανει κ τιποτα να σε κανει να μη νιωθεις ετσι πια.μικρα πραγματα εστω.οσα επιτρεπει η κατασταση σας.
Ώμος υπάρχουν και υποχρεώσεις
Ναι αγαπάω πολύ τον άντρα μου
Ναι αγαπώ πολύ το παιδί μου.
Δεν θα γύριζα πίσω αν ήταν δυνατόν να επιλέξω.
Αλλά υπάρχει μια νοσταλγία.
Ο χρόνος είναι που με θλίβει
Αλλάζουμε, όλα γύρω μας αλλάζουν
Και εγώ μέσα στην καθημερινότητά μου
Νοιώθω να χάνω στιγμές??
<<Και έμεινα εδώ να μην σου λείψει τίποτα>>
το τραγουδάκι του Ρόκκου το έχεις ακούσει.?
Είναι λίγο μελαγχολικό αλλά μαρέσει πολύ?..
Του είπα να πάμε Σέρρες στην κουμπάρα μας
αλλά δεν ήθελε μόνο για το διήμερο
μετά σκέφτηκα να πάω μόνη μου
να κάνω κάτι για μένα αλλά?..
μου είπε σας θέλω εδώ μαζί μου??
πώς να του χαλάσω το χατίρι
τον λατρεύω με όλοι μου την ψυχή?..
Το πρόβλημα βρίσκεται στην δεύτερη πρότασηQuote:
Originally posted by MKEH78
είμαι μια ευτυχισμένη μάνα και σύζυγος.
Και δεν θα ξαναγίνω ποτέ μια ευτυχισμένη κοπέλα 21 χρόνων
Μάλλον τα δραματοποίησα λίγο τα πράγματα
στο αρχικό μου κείμενο. Ήταν δύσκολη ώρα?.
Εδώ ήθελα να τονίσω ότι όταν όντως έχεις έναν καλό γάμο,Quote:
Originally posted by MKEH78
Απλά το πιο άσχημο μέσα σε έναν ευτυχισμένο γάμο όπως ο δικός μου
είναι ότι περνάνε τα χρόνια σαν νερό και δεν έχω προλάβει ακόμα να
χαρώ τον άνθρωπο μου?..
το μοναδικό σου πρόβλημα είναι αυτό.
Ότι δηλ. φεύγει γρήγορα και δεν τον χαίρεσαι.
Πάντως γνωρίζοντας τα προβλήματα που έχουν
άλλες οικογένειες μόνο δόξα το Θεό πρέπει να λέω εγώ.
Απλά θέλω να δικαιολογήσω κάπως τον εαυτό μου για τα περιττά κιλά
Αυτή είναι δυστυχώς η πραγματικότητα?
παιδια ας μην τα ισοπεδωνουμε ολα, αμα θελεις να βρεις βοηθεια εδω μεσα την βρισκεις, αμα θες να τσακωθεις παλι επισης υπαρχει εδαφος. το ζητημα ειναι τι θελουμε να κανουμε. η nadine εκανε μια παρατηρηση πολλοι απο εμας θα συμφωνησουμε αλλοι θα διαφωνισουμε με την αποψη της, καποιοι πιο ευεξαπτοι που δεν αντεχουν να διατυπωνεται μια γνωμη που δεν τους αρεσει θα κανουν επιθεση. αν το καλοσκεφτουμε ομως αυτο δε συμβαινει και στην καθημερινη μας ζωη?
το τελευταιο διαστημα παρατηρω πολυ προσεκτικα τους ανθρωπους γυρω μου και διαπιστωνω πως ενα ποσοστο της ταξης του 80% ειναι τοσο απολυτο που αν τολμησεις να διατυπωσεις κατι στο οποιο δεν συμφωνουν πεφτουν να σε φανε, μετα σκεφτομαι οτι ειναι αστειο διοτι την πραγματικη αληθεια δε τη γνωριζει κανεις μας, ουτως η αλλως εχουμε πολυ λιγη πληροφορηση για το τι πραγματικα ισχυει και τι οχι αρα ειναι ματαιο να ταμπουρωνομαστε πισω απο ενα statement λες και ειναι οχυρο και να πυροβολουμε τους απεναντι. μονο ακουγωντας τους αλλους θα μαθουμε, αλλα δεν εχουμε μαθει να ακουμε το διαφορετικο και αυτο ειναι λυπηρο. η συμβουλη μου : ανοιχτε τα αυτια σας και ακουστε μονο κερδισμενοι θα βγουμε.
αν εχουμε επιθετικοτητα που θελουμε να εκτονωσουμε - ανθρωποι ειμαστε- ας την φυλαξουμε για το αδικο και οχι για το διαφορετικο.
Quote:
Originally posted by BettyG
παλι ενα σωρο με κραξατε πανω επειδη λεω την αληθεια οπως ειναι.κ παλι μου χρεωσατε εμενα θεατρα κ υποκρισιες αντι να τις χρεωσετε στους εαυτους σας.
προβλημα σας.
οπως η ναντιν εχει το δικαιωμα να αναλυει κ να αναλυει κ να συμβουλευει και να ξανασυμβουλευει,να ενθαρυνει και να ξαναενθαρυνει ,ομολογω παντα ευστοχα και πετυχημενα γιατι θεωρητικα ξερει για τι πραγμα μιλαει αν κ πρακτικα δεν ξερει την τυφλα της γιατι αν ηξερε, οσα ελεγε κ συμβουλευει περι φαγητου θα τα εκανε πραξη πρωτα στη δικη της ζωη -ετσι κι εγω εχω το δικαιωμα να της λεω φτανει πια η αναλυση.
μια ζωη την εχει κ την εχει σακατεψει και καθεται και ανοιγει τοπικ για τι;!για να μας πει οτι τρωμε τη ψυχη μας με αυτα τα τοπικ κ να μας δωσει παλι ενα μικρο βιογραφικο του τι της εχει κοστισει το φαγητο στα χρονια του βιου της καταληγοντας που;στις νεραιδες και τα ονειρα μας;!!!ελεος.
μπλαμπλαμπλαμπλαμπλα.αν ολη αυτην την ωρα που εγραφε αυτο το ομολογουμενως καλλιτεχνικα-λογοτεχνικα ομορφο κειμενο επιανε δυο βαρακια στα χερια της κι εκανε λιγη γυμναστικουλα θα χε προσφερει κατι στον εαυτο της.αναμασωντας τα ιδια και τα ιδια στα λογια κ σε ενα φορουμ δεν καταφερε κανεις τιποτα.
καθηστε διαβαστε πεντε δεκα πραγματα περι υγιους διατροφης κ ασκησης οσοι δεν το εχετε κανει ηδη-μερικοι ειστε εντελως στουρνοι,αν κρινω απο αυτα που τρωτε, ανασκουμπωθειτε και καντε πραξεις.
σας βαρεθηκα μερικα ατομα τα ιδια κ τα ιδια εδω μεσα δυο χρονια που σας διαβαζω.
σε ο,τι αφορα τη ναντιν,
ας κυνηγησει το ταλεντο της στη συγγραφη κειμενων,θα μπορουσε να βγαλει χρημα απ αυτο.ποσο μαλλον που ειναι μια δουλεια που η εμφανιση ειναι πανασχετη.την πενα σου δειχνεις στον κοσμο.ας το κυνηγησει,γιατι δεν το κυνηγα;ας κανει κατι τελοσπαντων για τον εαυτο της.φτανει η συμπαρασταση στους αλλους,φτανει η αναμασηση των ιδιων κ των ιδιων σε ενα φορουμ.φορουμ ειναι.δεν ειναι η ζωη.ξυπνατε!ναντιν,σε διαβαζω δυο χρονια τωρα κ ειμαι πολυ θυμωμενη μαζι σου,αφορμη ηταν αυτο το θεμα για να σου τα πω.εισαι πολυ καλη περιπτωση ατομου για να σε πετας στα σκυλια τοσα χρονια.κριμα κι αδικο.
Ποια είσαι εσύ, που ανοίγεις και ξανανοίγεις τόπικ , για να σε συμβουλέψουν, τη μία για τα ισοδύναμα τροφών, την άλλη για μια δίαιτα 1400 θερμίδων, την άλλη για ότι σου κατέβει και μας τη λές κιόλας, επειδή κανείς δε σου δινει σημασία!
Επιτίθεσαι σε ανθρώπους που είναι "κοσμήματα" του φόρουμ, μόνο γιατί είσαι κομπλεξική και κανείς δε σε βλέπει σοβαρά!
Ποιός σου είπε οτι έχουμε ανάγκη από τις συμβουλές σου και τις δικιές σου και άλλων αυτόκλητων συμβουλατόρων?
και αν ήσουν τόσο μάγκας όπως λές δε θα κρυβόσουν στην ανωνυμία σου, βγάζοντας την κακία σου εκ του ασφαλούς.
Μαζεψου λοιπόν στα κυβικά σου και πήγαινε αλλού να αφησεις τις αναθυμιάσεις σου!
παταξον μεν, ακουσον δε.
αναμεσα σε αυτα που ειπε η κοπελια υπαρχει και το
"αν ολη αυτην την ωρα που εγραφε αυτο το ομορφο κειμενο επιανε δυο βαρακια στα χερια της κι εκανε λιγη γυμναστικουλα θα χε προσφερει κατι στον εαυτο της.αναμασωντας τα ιδια και τα ιδια στα λογια κ σε ενα φορουμ δεν καταφερε κανεις τιποτα."
εκει διαφωνεις? ποσο διαφωνεις και γιατι?
To θεμα ειναι "Τι έφαγα σήμερα,Τι θα φάω αύριο,Τι έφαγα σήμερα που δεν έπρεπε,Τι δεν έφαγα σήμερα...ΤΡΩΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!"
και εγω ναι μεν συμφωνω με το οτι οταν κατι σου γινεται εμμονη και για να το εξωτερικευσεις θες ενα προγραμμα τοτε ναι δεν σε βοηθαει να ξεκολλησεις, απο την αλλη αν θελει καποιος μια προγραμματισμενη σωστη διατροφη με τοσες φυτικες ειναι τοσο σιδηρο κτλ τοτε ο πιο ευκολος τροπος ειναι να εχεις προγραμματισει τι θα φας τι θα μαγειρεψεις κτλ/ αυτο αλλωστε κανουν και οι διαιτολογοι.
Quote:
Originally posted by mcan
To θεμα ειναι "Τι έφαγα σήμερα,Τι θα φάω αύριο,Τι έφαγα σήμερα που δεν έπρεπε,Τι δεν έφαγα σήμερα...ΤΡΩΜΕ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!"
και εγω ναι μεν συμφωνω με το οτι οταν κατι σου γινεται εμμονη και για να το εξωτερικευσεις θες ενα προγραμμα τοτε ναι δεν σε βοηθαει να ξεκολλησεις, απο την αλλη αν θελει καποιος μια προγραμματισμενη σωστη διατροφη με τοσες φυτικες ειναι τοσο σιδηρο κτλ τοτε ο πιο ευκολος τροπος ειναι να εχεις προγραμματισει τι θα φας τι θα μαγειρεψεις κτλ/ αυτο αλλωστε κανουν και οι διαιτολογοι.
+1
ΟΙΣΟΙΧΟΙΑ!
αιτσοιιιι αιτσοιιιι ανθη μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ υυυ
Σημασία δεν έχει άν συμφωνώ ή διαφωνώ εγώ με αυτό, σημασία έχει οτι κανείς δεν έχει κανένα δικαίωμα να κρίνει τι κάνει ή τι δεν κάνει ο άλλος , όταν αυτό αφορά τον εαυτότου και όχι τους άλλους , εννοείται αυτό.Quote:
Originally posted by device
Quote:
Originally posted by BettyG
προβλημα σας.
σε ο,τι αφορα τη ναντιν,
παταξον μεν, ακουσον δε.
αναμεσα σε αυτα που ειπε η κοπελια υπαρχει και το
"αν ολη αυτην την ωρα που εγραφε αυτο το ομορφο κειμενο επιανε δυο βαρακια στα χερια της κι εκανε λιγη γυμναστικουλα θα χε προσφερει κατι στον εαυτο της.αναμασωντας τα ιδια και τα ιδια στα λογια κ σε ενα φορουμ δεν καταφερε κανεις τιποτα."
εκει διαφωνεις? ποσο διαφωνεις και γιατι?
'Οταν ανοίγονται τα τόπικ και γράφονται οι αερολογίες με το καντάρι εδω μέσα, δε θα κρίνουμε ένα απόλυτα αληθινό κείμενο, με τέτοια κακία και εμπάθεια, και ούτε μπορεί να αξιολογηθεί ο χρόνος που αφιερώθηκε εκεί, με μια ώρα ενόργανης γυμναστικής.
Τότε να κάναμε μόνο γυμναστική και βαράκια, ουτε να γράφαμε, ούτε να διαβάζαμε, ούτε τίποτε άλλο, μέχρι να αδυνατίζαμε! Έλεος πια.....