τι εννοεις "αλλά μόνο οτι δε κάνει" ?
Printable View
τι εννοεις "αλλά μόνο οτι δε κάνει" ?
Είχα πει δύο εκδοχές για να χάσουμε 7700 θερμίδες σε μία βδομάδα, δλδ ένα κιλό. Η μία είναι να τρώμε 1100 θερμίδες λιγότερες τη μέρα, και η άλλη είναι να κάνουμε γυμναστική. Όμως η πρώτη δεν κάνει καλό, αυτό εννοώ, γιατί μόλις αυξήσεις τις θερμίδες στην συντήρηση, θα τα πάρεις αμέσως τα κιλά.
θα πρέπει να γίνονται και οι σωστοί συνδιασμοί των τροφών, εχεις διατροφή απο διαιτολόγο ή μόνη σου απλα μειώνεις?
Μετράω θερμίδες 1400.. πιο λίγες όπως είπα δεν είναι καλό, αναγκαστικά θα κάνω υπομονή και όσο χάνω. Βέβαια τώρα χάνω πολύ λίγο, αλλά θα το κοιτάξω τι φταίει, μπορεί να φταίνε και τα χάπια που παίρνω για την κατάθλιψη, παχαίνουν αυτά.
η γυμναστικη οπως κ ναχει ειναι το παν!
σε συνδιασμο με διατροφη κανει θαυματα....!
Quote:
Originally posted by lbp
Μετράω θερμίδες 1400.. πιο λίγες όπως είπα δεν είναι καλό, αναγκαστικά θα κάνω υπομονή και όσο χάνω. Βέβαια τώρα χάνω πολύ λίγο, αλλά θα το κοιτάξω τι φταίει, μπορεί να φταίνε και τα χάπια που παίρνω για την κατάθλιψη, παχαίνουν αυτά.
εχεις σκεφτεί οτι μπορεί να παιρνεις 1400 θερμίδες αλλά να μην γινονται οι σωστοί συνδιασμοί τροφών ωστε να καιει ο οργανισμός?
Ξέρω κάποια μικρά τρικς όπως ποτέ μακαρόνια με ψωμί..Ποτέ δύο άμυλα μαζί πατάτες με ρύζι πχ αλλά τους άλλους που να τους ξέρω; Ξέρεις εσύ να με βοηθήσεις; Αν και πάλι νομίζω είναι από τα χάπια.
ειχα παρει αποφαση να παω γυμανστηριο σημερα... θα εσφιγα τα δοντια και θα πηγαινα..
αλλα επειδη θα το εκανα με το ζορι αλλαξα αποψη και θα παω στο κολυμβητηριο που μου αρεσει. εκλεισα ραντεβου στους γιατρους για να παρω τα χαρτια που χρειαζομαι και θα ξεκινησω τη δευτερα!! με το γυμανστηριο ειμαι σιγουρη πως το μηνα δεν θα την εβγαζα θα σταματουσα γιατι δεν μπορω καθολου .. τα νευρα μου να καθομαι με τις ωρες στο διαδρομο- ποδηλατο- βαρη..... :) ευκαιρια να κανω και ενα τσεκ απ σε καρδιολογο, παθολογο, δερματολογο!
ασε που πιστευω πως με το κολυμβητηριο σμιλευεται ολο το σωμα! και βοηθαει και περισσοτερο στην κυταριτιδα.. και επειδη εχω χαλαρα μπρατσακια πιστευω πως θα εχω πιο καλα αποτελεσματα απο οτι με τα βαρη στο γυμανστηριο... κολυμβητηριο λοιπον και μετα κρεμουλα συσφιξης και για να δουμε!
οχι δεν τους γνωρίζω δυστυχώς, αυτα τα ξερουν οι ειδικοί, γιατι δεν πας σε καποιον διαιτολόγο?
αυτος θα σου βγαλει και διατροφή στα μέτρα σου, θα του πεις τι πρόβλημα εχεις αν εχεις καποιο ορμονολογικό , οτι παιρνεις αντικαταθλιπτικά και αυτός θα ξέρει ακριβώς που να σε "χτυπήσει" ωστε να αδυνατήσεις, ειναι κριμα να βασανιζεις τον εαυτό σου με διατροφή που θα βγαλεις εσυ με την οποία μπορει να χαλασεις και τον μεταβολισμό σου για να χασεις τοσα κιλακια μονο.
μαρια θα ψαξω τα χαρτια μου ... ειχα παει μια περιοδο σε διαιτολογο που εδινε τα παντα με συνδιασμους.. απλα την σταματησα γιατι δεν μου εδινε ακριβως ποσοτητα και ετσι ξεφευγα... ελεγε πχ. κοτοπουλο σαλατα... λαδερο-σαλατα-τυρι... εμενα δεν με βοηθουσε αυτος ο τροπος διατροφης.. ελπιζω να τα βρω και να σου γραψω τους συνδιασμους
Όχι δεν θα τον χαλάσω εγώ τον μεταβολισμό μου αλλά η διαιτολόγος που θα μου βάζει μόνο 1200 θερμίδες. Και αυτό γιατί, ο οργανισμός θα συνηθίσει στις λίγες θερμίδες, και μετά όταν πάω να κάνω συντήρηση, πες ότι τα χάνω, θα τα πάρω αμέσως τα κιλά.
Αφού δεν σε βοήθησε εσένα πως θα βοηθήσει εμένα; Αν και επιμένω, οι συνδυασμοί είναι το λιγότερο, και η διαιτολόγος μου δεν νομίζω ότι μου τα έδινε με βάση συνδυασμούς, αλλά με βάση θερμίδων. Τα χάπια μου φταίνε που το λένε ότι παχαίνουν ή ο θυροειδής μου αν έχω΄.Quote:
Originally posted by zwhtsa
μαρια θα ψαξω τα χαρτια μου ... ειχα παει μια περιοδο σε διαιτολογο που εδινε τα παντα με συνδιασμους.. απλα την σταματησα γιατι δεν μου εδινε ακριβως ποσοτητα και ετσι ξεφευγα... ελεγε πχ. κοτοπουλο σαλατα... λαδερο-σαλατα-τυρι... εμενα δεν με βοηθουσε αυτος ο τροπος διατροφης.. ελπιζω να τα βρω και να σου γραψω τους συνδιασμους
zvitsa αφτο ειναι πολύ τυπική και κρύα διαιτα, τετοιο στυλ μου είχε δωσει αυτός που μου ειχε πει να παρω και χαπια, κατι το οποίο δεν ακολουθησα.
Εγω μιλάω για διαιτολόγο ο οποίος κάθεται και βγάζει διαιτα αποκλειστικα για εσενα, αλλη για εμενα του καθενα με διαφορετικά στανταρ, ωστε να σε δελεασει να την συνεχίσεις και να μην την σταματησεις, πριν 3 χρονια που εκανα φαντασου το πρωι (όχι όλα) μου ειχε μερεντα με ψωμί ηταν μια περιοδος που ειχα εθιστει στην σοκολάτα και ομως με τετοιου ειδους διαιτα εχασα 12 κιλα σε 2 μηνες.
σου εξηγησα για πιο λογο δεν με βοηθησε μαρια. γιατι δεν μου εγραφε γραμαμρια αλλα με ειχε ελευθερη.. ειχε ομως τους σωστους συνδιασμους που επρεπε να κανουμε.Quote:
Originally posted by lbp
Αφού δεν σε βοήθησε εσένα πως θα βοηθήσει εμένα; Αν και επιμένω, οι συνδυασμοί είναι το λιγότερο, και η διαιτολόγος μου δεν νομίζω ότι μου τα έδινε με βάση συνδυασμούς, αλλά με βάση θερμίδων. Τα χάπια μου φταίνε που το λένε ότι παχαίνουν ή ο θυροειδής μου αν έχω΄.Quote:
Originally posted by zwhtsa
εγω φταιω που ειπα να σε βοηθησω. ελεος.
δεν εχεις βτρει σωστη διαιτολόγο τότε, γιατι εμενα και σε αλλα ατομα οταν ειχα αρχισει με ειχε με 1600 θερμιδεςQuote:
Originally posted by lbp
Όχι δεν θα τον χαλάσω εγώ τον μεταβολισμό μου αλλά η διαιτολόγος που θα μου βάζει μόνο 1200 θερμίδες. Και αυτό γιατί, ο οργανισμός θα συνηθίσει στις λίγες θερμίδες, και μετά όταν πάω να κάνω συντήρηση, πες ότι τα χάνω, θα τα πάρω αμέσως τα κιλά.