Originally posted by mtsek85
βαση του σχολιου που έκανες καλη μου BAD, θελω να εκφρασω το φόβο μου, τις σκεψεις και την απογοητευση μου και να ανοιξω ενα νεο θεμα για συζητηση....
Φανταζομαι πως οι πολλοι εχουν κακη ψυχολογια κατα την περιοδο της διαιτας.
Πως αντιμετωπίζετε την ολη αυτη κατασταση?
παρακάτω αναφερω μερικους μου φοβους που με βασανιζουν αυτη την περίοδο....
εχω εναν πολυ ομορφο αντρα διπλα μου, τρωει τα παντα και ειναι μονιμα 65 κιλα (με υψος 1,87), με λυπαται που με βλπει να μη τρωω πολυ και συνεχεια με τσιγκλαει να του κανω συντροφια στην αμαρτια....
καποιες στιγμες καταλαβαινει πως κανει λαθος και με αφηνει στον αγωνα.... καποιες αλλες φορες παλι επιμενει να φαμε μαζι ξανα κ ξανα αλλα τα παραταει οταν με βλεπει πως αρνούμαι....
και σκεφτομαι γεματη θληψη και απογνωση....
θα φτασω το στοχο μου?
θα γινω ξανα 70 κιλα να νιωθω καλα?
αν ναι ποσο θα χαρω αυτο το νεο μου σωμα?
στον αρραβωνα μου σκεφτομουν να ειμαι ωραια, ξεχωριστη, να αδυνατησω (ενα χρονο πριν γινει) για να ειμαι ωραια.... και απο τη στιγμη που μου εκανε την προταση και ορισαμε τον αρραβωνα, ημουν 69 κιλα και στον αρραβωνα εφτασα τα 94..... πραγματικα βλεπω φωτο και με πιανουν τα κλαμματα.. δεν ειμαι αυτη που ηθελα να του δωσω εκεινη την ημερα... και δε θελω να ειμαι ετσι κ τη μερα του γαμου μου.... λεμε να ερθει αυτη η ωρα σε 2 χρονια,,, θα ειμαι σωστη αυτη τη φορα?
απο την αλλη σκεφτομαι πως ο αντρας μου θελει παιδια.... σε 2-3 χρονια θα εχω οπως το βλεπω.... δλδ ολη η προσπαθεια να αδυνατησω θα χαθει και παλι???
και μετα παλι αγωνες?
παλι στερησεις?
παλι θληψη?
παλι αναζητηση?
θελω να πετυχω.... αλλα ωρες ωρες δεν εχω τη δυναμη.... με περνει εντελος απο κατω και δε βλεπω κανενα νοημα....
υπαρχει αραγε?
συγνωμη αν μετεφερα εντονα τη θληψη μου.... πραγματικα θελω να διορθωθει η ολη κατασταση, να αρχισω και παλι να ζω εντονα, να νιωθω χαρουμενη... Η αληθεια ειναι πως μου εχει γινει ψυχωση το θεμα της διαιτας, διατροφης κλπ με αποτελεσμα να νιωθω συνεχως ενοχες οταν τρωω, να ζυγιζομαι συνεχεια και να με παιρνει απο κατω οταν αποτελεσμα δε διχνει κατι μειον....
:(
Quote:
Originally posted by BaD
μπα δε σκεφτομαι το νυφικο...αλλα τον εγγαμο βιο. δε θελω ναμαι παχουλη νοικοκυρουλα, μια ζωη ημουν παχουλη! ε φτανει!