Ναι :D
Printable View
Ναι :D
Έτσι χαμογέλασε λίγο....:)
thantil, καλώς ήρθες κοντά μας.Quote:
Originally posted by thantil
γειά σας, ξέρω τη μαρία, και μου έλεγε κάθε μέρα τι έτρωγε και μόνο μερικές φορές είχε κάνει ατασθαλίες, όπως όλοι σε μία δίαιτα αλλά μετά τη συνέχιζε
Το ξέρω αυτό που λές, είναι απόλυτα φυσιολογικό.
Όταν μιλάμε καλά, γιατί να μη χαμογελάω;
έλα βρε παραπονιάρικο !Quote:
Originally posted by lbp
Αναγκάζομαι να ξαναποστάρω εδώ, μετά από αυτά που είδα σήμερα
και φυσικά χωρίς να τα έχω διαβάσει όλα, δεν θα μπω στη διαδικασία να τα δω,
έχω πιο σημαντικά πράγματα να ασχοληθώ στην ζωή μου έξω από το φόρουμ
που δεν μου αφήνουν χρόνο για κάτι τόσο ανούσιο)?..
στεναχωρήθηκα πολύ ώμος με εσένα lbp.
Quote:
Originally posted by lbp
Εσένα σου πα τόσα, μυαλό δεν βάζεις. Ε άι στο δ.. λοιπόν και παράτα μας ήσυχους!Quote:
Originally posted by Esprit
δεν νομιζω οτι η Ζωη εχει αναγκη απο τα μπραβο μιας ανικανης να χασει μισο κιλο και να κανει μια σωστη διατροφη για ενα μηνα.... η Ζωη κανει την προσπαθεια της και τα αποτελεσματα ειναι κατι παραπανω απο εμφανη...
δεν με ενδιαφέρει τι σου είπε και ποιόςQuote:
Originally posted by lbp
ποιός είπε ότι εγώ είμαι μικρή μωρή π...;
όταν κάποιος έχει άπρεπη συμπεριφορά απέναντι μας απλά τον αγνοούμε
δεν ανοίγουμε και καινούργιο θέμα για να δώσουμε τροφή??.
Από πού να το πιάσω και που να το αφήσω.Quote:
Originally posted by lbp
Πραγματικά, έχω βγει έξω από τα ρούχα μου. Το site είναι site υποστήριξης και όχι να κρίνουμε τους άλλους. Που είναι ο admin? Τι κάνει επιτέλους; Δεν βλέπει ότι όλοι επιτίθονται; Βγάζουν τις αδυναμίες τους και αυτά που δεν μπορούν οι ίδιοι να κάνουν και ξεσπάνε στους άλλους; Που θα τραβήξει αυτή η βαλίτσα; Εχτές διάβασα για μία κοπέλα που κάνει 1700 θερμίδες δίαιτα και άλλη μία 1600. Και κανείς δεν τους είπε τίποτα! Και τη λένε συνέχεια σε μένα που κάνω με 1400..............Έλεος. Ρε άντε κάντε ασχοληθείτε με τα μούτρα σας ασχολείστε όλη την ώρα με τους άλλους λέω εγώ κοιτάξτε να χάσετε κανένα κιλό που ακόμα και στο τσατ κουτσομπολεύετε τους άλλους!!!!!!Ποιές είστε εσείς που θα κρίνετε; Λες και ζήτησα τη γνώμη από τους αυτοδιοριζόμενους κριτές των πάντων. Εχθές γελάγανε μόλις έλεγαν ότι το site είναι αλληλουποστήριξης. Αυτά να τα βλέπουν οι καινούριες για να μαθαίνουν.
Δεν μιλάμε έτσι κοπέλα μου?
Δεν διώχνουμε τους καινούργιους
Μην μιλάς για αλληλοϋποστήριξη, προφανώς δεν ξέρεις τι σημαίνει
Και τέλος αν δεν σε ενδιαφέρει η γνώμη τους μην ασχολείσαι
Λοιπόν για να εξηγούμαι
Αυτό το θέμα το άνοιξα πριν 2 μέρες για 2 λόγους
Πρώτον:
Για να ζητήσω συγνώμη για ένα και μοναδικό σχόλια που έκανα
αλλά όχι υβριστικού περιεχομένου, σε ένα άτομο που γνωρίζω ελάχιστα.
και φυσικά το θεώρησα άδικο από πλευράς μου.
Με άλλα λόγια καλή μου, το έκανα για να αισθάνομαι εγώ καλά με τον εαυτό μου
και όχι επειδή έκρινα ότι έχεις δίκιο (δεν θα πάρω θέση σε αυτό)
αν και εσύ απάντησες υβριστικά εκείνη την ημέρα.
Όμως λόγο φορτισμένου κλίματος δεν το κατέκρινα.
Και δεύτερον:
Για να σου ζητήσω μία χάρη που περίμενα ότι θα μου έκανες
εφόσον δέχτηκες τη συγνώμη μου.
δηλαδή το να μην αντιδράς αλλά να αδιαφορείς σε κάποια σχόλια
έτσι ώστε να μην αναλώνετε κανείς με μακροσκελή και ανούσια κείμενα.
Σου παραθέτω κάποια από τα οποία έγραψα αρχικά, για το λόγο του αληθές
Quote:
Originally posted by MKEH78
πρέπει όλοι να προσέχουμε τον τρόπο και τις εκφράσεις που χρησιμοποιούμε
Ειδικά στον γραπτό λόγο.
Δεν το λέω μόνο σε σένα σαν παρατήρηση, μην το πάρεις έτσι.
Για όλους το λέω. Και για μένα που βιάστηκα να σε κρίνω χωρίς να σκεφτώ τα συναισθήματα σου.
Λοιπόν σου χρωστάω ένα συγνώμη, δεν είχα δουλειά να ανακατευτώ?..
Αλλά και εσύ θέλω να μου κάνεις μια χάρη?
Μην αρπάζεσαι με το παραμικρό?
Και αν κάποιος σου πει κάτι που δεν πρέπει προσπέρνα το
Θα τον κρίνουν οι υπόλοιποι χρήστες.
Μην χάνεις το δίκιο σου με λάθος χειρισμούς είναι κρίμα.
Δεν έκρινα τη διατροφή σου, μου είναι αδιάφορο το τι τρως στην τελική.
Αλλά το πως εκφράζεσαι και το πως αναγκάζεις με τον τρόπο σου,
και τους άλλους να εκφράζονται αλλά και να
ασχολούνται μαζί σου, με ενοχλεί ιδιαίτερα?
Και κάτι τελευταίο
Έχεις αναφερθεί ξανά και ξανά στον τίτλο του φόρουμ?
ΟΤΑΝ Η ΤΡΟΦΗ ΓΙΝΕΤΕ ΕΧΘΡΟΣ, ΑΝΑΖΗΤΙΣΤΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ
Αλλά μάλλον κάτι δεν έχεις καταλάβει καλά??
Το φόρουμ φτιάχτηκε για ανθρώπους που μπορούν να αναγνωρίσουν
τη σημασία της λέξης φίλος?
Τους φίλους που αναζήτησα τους βρήκα
Αν τους είχα βρίσει ώμος, όπως έκανες εσύ, στην συνεχή προσπάθεια
τους να με συμβουλέψουν, τώρα δεν θα είχα κανέναν.
Και κατάλαβε και κάτι τελευταίο
Όποιος σε έχει κρίνει μέχρι τώρα, δεν είναι για το αν τρως πολύ ή λίγο ή σωστά
αλλά γιατί πάντα διαφωνείς με τα όσα σου λένε??
και τους κουράζεις με την συνεχή άρνηση σου
αλλά πιο πολύ με το υφάκι σου?
έτσι δεν καταφέρνεις να βρεις φίλους?..
Αυτά είχα να πω, δεν θα ασχοληθώ άλλο με το θέμα??.
Λυπάμαι μόνο που το ξεκίνησα
Θα σου ήμουν ευγνώμον, αν δεν απαντούσες υβριστικά.
Ότι άλλο σχόλιο θέλεις δεκτό
Έτσι κι αλλιώς δεν θα πάρεις απάντηση για το συγκεκριμένο θέμα
Για ότι άλλο θέλεις είμαι στη διάθεσή σου?
και εγώ θέλω να χαμογελάς αλλά δεν με βοηθάςQuote:
Originally posted by lbp
Καταλαβαίνω πως θες να επαναφέρεις τη Μαρία στην τάξη αλλά τότε κρίνε και τα λόγια της εσπριτ απέναντί της σε κάποια ποστ.
Γιατί αν κάποια ποστ της Μαρίας είναι υβριστικά κάποια άλλα της εν λόγω χρήστριας είναι ανήθικα.Και είναι η ίδια χρήστρια που μαζί με τη Ζωή μπήκαν στο φόρουμ δακτύλιος και άρχισαν εν είδει ασφαλίτη να παρουσιάζουν το ποιόν της Μαρίας στους εκεί χρήστες με τους οποίους συζητούσε.Εκεί τις έκραξαν βέβαια.
κοριτσια φυσικο ειναι οταν η μια πλευρα βριζει συνεχεια. ε τι να κανει και η αλλη? να κατσει και να τα ακουει?δεν μιλω εκ μερουσ της εσπριτ αλλα επειδη ετυχε να παθω και εγω το ιδιο με τη λβρ καταλαβαινω πως την εξωθησε στα ακρα. πραγματικα. δεν ξερω αν ειδες καθοκου απο τα ποστ τα δικα μου.. προσπαθουσα πολυ γλυκα να της πω καποια πραγματα και δεν της αρεσαν και αρχισε να με σολιζει. και το ιδιο κανει με ολους. εμενα με εφτασε στα ακρα πραγματι και απορω που αντεξα να μην μιλησω οπως η λβρ
Προσωπικά σανέλ αντέχω χίλιες βρισιές.Αλλά όταν κάποιος καταθέτει ένα προσωπικό του πρόβλημα στο φόρουμ και ο άλλος το χρησιμοποιεί εναντίον του είναι ανήθικο.Οι βρισιές δεν είναι κακία δεν έχουν την πρόθεση να πληγώσουν είναι απλά χυδαίες και κουβαλούν θυμό.
Σε πήρε και σένα η μπάλα βέβαια κι είναι κρίμα αλλά όπως λέει και η μάνα μου "όχι το να παιδί καλό παιδί τ'άλλο γμ τη μάνα του"Να τα λέμε όλα.
Πρώτον και καλύτερον εγώ τους διώχνω τους καινούριους ή οι άλλοι τους διώχνουν όπως και μένα με τη συμπεριφορά τους; Να μην τα ξέρουν αυτά οι καινούριοι; Να κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας; Αφού είναι τόσο ανούσιο γιατί ασχολείσαι; Δεν σε ενδιαφέρει τι μου είπε και ποιός, όμως σε ενδιαφέρει τι είπα εγώ! Ε, όχι και δεν ξέρω τι σημαίνει αλληλοουποστήριξη! Πρόσεξε τα λόγια σου!!! Πότε απάντησα υβριστικά στο συγγνώμη; Να σου πω κάτι; Κουράστηκα όλο εμένα να κατηγορούν και να μου επιτίθονται χωρίς να τους έχω κάνει κάτι! Εγώ αναγκάζω τους άλλους να μου μιλάνε έτσι; Για τράβα δες κοπέλα μου πως μου μιλάνε! Μάλλον τυφλή θα είσαι! Αλλά είσαι ίδια σαν κι αυτές, τι να περιμένει κανείς. Δεν θέλω συμβουλές από κανένα και ιδιαίτερα από αυτές. Τι έχει το υφάκι μου; Είδες που σου είπα ότι είσαι ίδια; Κάτι ξέρω. Όλο ειρωνεία και κακό είστε! Λυπάσαι που το ξεκίνησες μπράβο σου τότε! Και εις ανώτερα!
Τότα συμφωνώ με όλα όσα λες. Να πω μόνο για τη Σανέλ ότι μου μίλησε πολύ άσχημα και μη λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη το πως μου συμπεριφέρθηκαν οι άλλες λέει ότι απλά με συμβούλευαν και εκεί εξοργίστηκα. Γι'αυτό την έβρισα! Δεν είναι αθώα και αυτή λοιπόν, τα ίδια με τις άλλες έλεγε χωρίς να μιλάει πολύ άσχημα.Quote:
Originally posted by tota72
Προσωπικά σανέλ αντέχω χίλιες βρισιές.Αλλά όταν κάποιος καταθέτει ένα προσωπικό του πρόβλημα στο φόρουμ και ο άλλος το χρησιμοποιεί εναντίον του είναι ανήθικο.Οι βρισιές δεν είναι κακία δεν έχουν την πρόθεση να πληγώσουν είναι απλά χυδαίες και κουβαλούν θυμό.
Σε πήρε και σένα η μπάλα βέβαια κι είναι κρίμα αλλά όπως λέει και η μάνα μου "όχι το να παιδί καλό παιδί τ'άλλο γμ τη μάνα του"Να τα λέμε όλα.
ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΝΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΟΥ???????????????????????????????????????????? ?????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????
?????????????????????????????????????????????????? ??????????????????????
Σε ντουβάρια μιλάω.
Ρεζιλικια!!!!!!!!!!!!!! Δεν ξερω και εγω ποσες φορες διαβασα οτι απαξιουν να της απαντησουν ξανα και γραψανε και σε αλλο φορουμ? Τι σκατα εχετε στο κεφαλι σας ρε?Quote:
Originally posted by tota72
Καταλαβαίνω πως θες να επαναφέρεις τη Μαρία στην τάξη αλλά τότε κρίνε και τα λόγια της εσπριτ απέναντί της σε κάποια ποστ.
Γιατί αν κάποια ποστ της Μαρίας είναι υβριστικά κάποια άλλα της εν λόγω χρήστριας είναι ανήθικα.Και είναι η ίδια χρήστρια που μαζί με τη Ζωή μπήκαν στο φόρουμ δακτύλιος και άρχισαν εν είδει ασφαλίτη να παρουσιάζουν το ποιόν της Μαρίας στους εκεί χρήστες με τους οποίους συζητούσε.Εκεί τις έκραξαν βέβαια.
Αμα δεν βγαζουμε ακρη με καποιον/α, παμε παρακατω, δεν συνεχιζουμε να ασχολουμαστε. Ενα γαμ#^%@^@ενο φορουμ ειναι που μερικες εδω του εχουν δωσει τετοια αξια οσο η ζωη τους.....
Εξακολουθω να πιστευω στο δικαιωμα του να γραφει και να λεει οτι θελει ο καθενας! Οι υπολοιποι αναγνωστες και μελη εχουν μια αναθεματισμενη κριση. Ας την αξιοποιουν και να μην το παιζουμε οτι θα σωσουμε τον κοσμο επειδη καποιος λεει πραγματα που μας φαινονται διαστημικα και χαζα.