Quote:
Originally posted by kika*
ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ.....!!!ΧΑΧΑΧΑΧ
δεν καταλαβα τι εννοεις???
Printable View
Quote:
ΕΙΠΑ ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΙΟΣ ΚΟΠΕΡΦΙΛΝΤ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ.....!!!ΧΑΧΑΧΑΧ
δεν καταλαβα τι εννοεις???
χαχ ετσι οπως διαβασα τον τιτλο πριν μπω να δω περι τινος προκειται..."ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ"
σκεφτηκα οτι καποιος απο εμας επιτελους βρηκε το μυστικο του αδυνατισματος ...μετα καταλαβα οτι ψαχνεις κατι συγκεκριμενο...και ψαρωσα αμεσως!!
χαχαχα
ειναι ψαρωτικος ο τιτλος εννοω...(με την καλη εννοια)
Quote:
χαχ ετσι οπως διαβασα τον τιτλο πριν μπω να δω περι τινος προκειται..."ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΑΔΥΝΑΤΟΥΣ"
σκεφτηκα οτι καποιος απο εμας επιτελους βρηκε το μυστικο του αδυνατισματος ...μετα καταλαβα οτι ψαχνεις κατι συγκεκριμενο...και ψαρωσα αμεσως!!
χαχαχα
ειναι ψαρωτικος ο τιτλος εννοω...(με την καλη εννοια)
απλα λειτουργει με 4 κανονες...
1) τρως μονο οταν πραγματικα πεινας
2)τρως αυτο που πραγματικα επιθυμεις
3)τρως αργα μασωντας καλα το φαγητο σου και το απολαμβανεις
4)σταματας μολις εχεις την υποψια οτι χορτασες...
απλα τα dvd ειναι βοηθητικα εχουν ασκησεις και τετοια...
δεν ειναι κανενα θαυμα απλα σε βοηθαει να τρως συνειδητα και οχι επειδη βαριεσαι και δεν εχεις τι να κανεις...ολα ειναι στο μυαλο μας...ξερω ανθρωπους που πινουν νερο στο ονομα του...ετσι τον εμαθα και εγω
εγω ρε παιδια ενω διαβασα λιγο πολυ τα προηγουμενα ποστ του τοπικ, δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει και τι λεει αυτο το βιβλιο...
λεει κατι που δεν το ξεραμε??ενημερωστε με καποιος εν συντομια...αν μπορειτε φυσικα!
Quote:
εγω ρε παιδια ενω διαβασα λιγο πολυ τα προηγουμενα ποστ του τοπικ, δεν εχω καταλαβει πως λειτουργει και τι λεει αυτο το βιβλιο...
λεει κατι που δεν το ξεραμε??ενημερωστε με καποιος εν συντομια...αν μπορειτε φυσικα!
νομιζω σου εξηγησα στο προηγουμενο ποστ μου
ααααα τωρα το επιασα..ευχαριστω pennou.
ναι! καταλαβα!
ειναι καλες αρχες να τις εχεις στο μυαλο σου καθε φορα που πας να ανοιξεις το ψυγειο ή το ντουλαπι με τα καλουδια...
αν ειναι δυνατον να τις αφισοκολλησεις στον τοιχο ή με μαγνητακι στο ψυγειο...
καταλαβα!
απλα νομιζω οτι αυτο θα λειτουργουσε υπεροχα αν γινοταν την περιοδο της συντηρησης μετα πο μια διαιτα.
γιατι αν μπορουσαμε ολοι να σκεφτομαστε αυτα και να μην τρωμε θα ειχαμε λυσει το προβλημα μας, διοτι λιγο πολυ ολοι γνςριζουμε οτι αυτοι οι κανονες ειναι οι χρυσοι κανονες για να παραμενεις στα κιλα σου..
κατ' εμε πρωτα θα ηθελα εναν δραστικο τροπο να χασω...τα πολλα και μετα να ακολουθησω τους χρυσους κανονες..
διοτι η ψυχολογια του ανθρωπου ειναι μεγαλο πραγμα!
επισης μπορω να κανω προσωρινο delete των χρυσων κανονων αν θελω επιμονα ενα γλυκακι ή να μασαμπουκιασω κατι σα γουρουνα.
ολα στο μυαλο ειναι εχεις απολυτο δικιο.Αρα...πρεπει να θεραπευσουμε και να ελενξουμε το μυαλο πρωτα, μετα το στομα και μετα το κορμι!
εγω ταπεινα θα πω οτι νομιζω πως βρηκα τον τροπο να ξεκινησω με σωστες βασεις...με βοηθεια ειδικου.υπαρχει ειδικο τοπικ που το συζηταμε... "βελονισμος και αδυνατισμα"
θα κανω βελονισμο.
και επειδη και μεσα απο το φορουμ και απο γνωστους και απο στομα σε στομα εχω ακουσει τα καλυτερα για τα αποτελεσματα του βελονισμου...
θα το τολμησω.σημερα κιολας εχω την πρωτη συνεδρια.
αλλα θα εχω στο μυαλο μου τους χρυσους κανονες...οπως και να χει!
καλο ακουγεται το βιβλιο...δεν βλαπτει μια ματια!!
παραγγειλα το βιβλιο γιατι βαρεθηκα να βγαζω τα ματια μου στον υπολογιστη...για οποια ενδιαφερεται κανει 11,70 απο το e-shop....
ξεκιναω παλι σημερα στα 73,400 και σκοπευω να ζυγιστω σε 2 βδομαδες...
η μαλλον σε μια βδομαδα γιατι αμα δεν δω διαφορα δεν θα εχει νοημα
Λοιπον δεν το πιστευω, ανοιξα το πισι απογοητευμενη, σκεπτομενη οτι αλλη μια διαιτα δεν καταφερα να κανω κ
οτι θα νιωσω ασχημα να πω οτι παλι αρχισα αλλα δεν την κρατησα.
Ειχα σκοπο να βρω αυτο το τοπικ, να πω οτι θα αρχισω να διαβαζω ξανα το βιβλιο κ να το εφαρμοζω, κ ο,τι χασω...
κ ειδα οτι συζητατε γιαυτο οποτε να σας πω τη γνωμη μου ξανα, απο αλλη σκοπια ισως αυτη τη φορα.
Ξερετε κατι?
Τελικα η μονη διαιτα που κρατησα τοσους μηνες ηταν αυτη του βιβλιου "μπορω να σας κανω αδυνατους"
σε ολες τις αλλες απετυχα.
ο,τι κι αν αρχιζα το εκανα μισο, ημιτελες,
και τις λαθος κ τις σωστες διαιτες (απο το διατροφολογο μου) δεν καταφερα να τις κανω.
Πολυ απλα δεν ειμαι σε φαση διαιτας, εδω κ μηνες ολο αυτο συμπεραινω,
εδω κ μηνες ομως με πιεζω να μπω σε τετοια φαση,
ξερετε ομως κατι?
αφου εδω κμηνες εχω χασει 20 ολοκληρα κιλα γιατι να με πιεζω αλλο?
πολυ απλα θα κανω αυτο που εκανα κ αδυνατισα τοσο καιρο, δηλαδη ΤΙΠΟΤΑ.
Το βιβλιο ακριβως αυτη τη διαιτα περιεχει, την διαιτα του τιποτα :D
ισως τελικα να μην ειναι αλλο ενα εμπορικο βιβλιο αλλα μια μεγαλη αληθεια,
ισως εχουμε τις μεγαλυτερες αληθειες μπροστα στα ματια μας κ δε τις βλεπουμε...
Οπως κ ναχει αυτη τη φορα θα με ακουσω καλα, τερμα οι διαιτες, η πιεση,
τερμα ολα.
Θα με ακουσω, θα ξεφυλισσω το τευτερι μου να δω στην πορεια πτωσης των κιλων τι εκανα...
αλλα το θυμαμαι...αδυνατιζα οταν δεν εκανα τιποτε συγκεκριμενο,
βεβαια τοτε γυμναζομουν αλλα τι να κανουμε αυτο δε γινεται πια...
θα μειωσω λοιπον την ενεργειακη προσληψη κ τελειωνει το θεμα.
αλλα οχι με διαιτα, με ΤΙΠΟΤΑ.
θα εφαρμοσω ξανα οσα λεει το βιβλιο κ θελω να πιστευω οτι θα ξαναπιασει, ακομα κ σε νεο σπιτι με νεο συγκατοικο κ με νεο ψυγειο γεματο σοκολατες!
εγω θα τα καταφερω να με κανω αδυνατη!
απλα αναρωτιεμαι πως γινεται οταν κανω διαιτα να πειναω συνεχεια και να καταληγω το βραδυ να μπουκωνομαι με φαγητο και οταν λεω θα ακολουθησω το βιβλιο οπως σημερα να καταληγω μεχρι το βραδυ να παιδευω το μεσημεριανο μου που ηταν μια σαλατα με 2 μπιφτεκια...αλλα το φαγα εκνευριστικα αργα και σε 3 δοσεις...τελικα αμα τρως αργα και μασας αρκετα το φαγητο σου χορταινεις γρηγορα...
ψυχολογικο ειναι το ιδιο παθαινω κ γω πλεον, με τις διαιτες παχαινω, κι ας μην ειχα κανει ποτε διαιτες στη ζωη μου πριν!
ναι αληθεια αμα ξερεις οτι αν θες μπορεις να φας οτιδηποτε δεν σε ενδιαφερει τοσο οσο αμα στο απαγορευαν....
παω να ξαναδιαβασω το βιβλιο μια στα γρηγορα,
αυτη τη φορα λεω να εφαρμοσω κ καποιες πρακτικες του, αν κ χλωμο, αλλα ας τις εχω αποστηθισει...
εσυ τις κανεις? αυτα που λεει για αμα πεινας κτλ...
(τα θεωρω ολιγον χαζα αλλα αφου ειναι τοσο καλο το υπολοιπο θα τα δοκιμασω...)
κοιτα...εγω κανω τις 4 αρχες που λεει...
πραγματικα δεν πειναω ισως επειδη επαψα να σκεφτομαι τι θα φαω και τι θα φαω...τρωω οποτε πειναω μεχρι να ψιλοκαλυψω την πεινα μου και αυτο που εχω ορεξη...σημερα σου λεω ολη μερα ειμαι με μια σαλατα και 2 μπιφτεκια..ετρωγα 2-3 πηρουνιες και το αφηνα...