Μέσα και ο μπακλαβάς. Και καμία πλαστική σακούλα, για να σώσουμε το φαί μας, όταν μας πετάξουν στη θάλασσα...
Printable View
Μέσα και ο μπακλαβάς. Και καμία πλαστική σακούλα, για να σώσουμε το φαί μας, όταν μας πετάξουν στη θάλασσα...
Στα "Εγκλήματα", λατρεμένη ελληνική σειρά, ρεμβάζουν δίπλα στο κύμα και μπροστά σε μία φωτιά οι ερωτευμένοι Φλώρα και Αλέκος. Και ο Αλέκος λέει ωραία Φλωρίτσα μου, αλλά να είχαμε και κανένα λουκάνικο...
Τα εγκλήματα και το είσαι το ταίρι μου είναι κορυφαίες σειρες και έχουν πει τα καλύτερα για τους παχουλούς :)
Κορυφαία ατάκα της Βογιατζάκη στο τάιρι μου :
'είμαι με ενα φρούτο από το πρωί'
'τι φρούτο;'
'Καρπούζι'
χαχαχαχα
Αν σου πω ότι το έχω κάνει, θα με πιστέψεις?
Γι' αυτό όταν είδα το συγκεκριμένο επεισόδιο έπεσα κάτω από τα γέλια!
Και φυσικά αποδίδει αυτή η δίαιτα. Μία η Βογιατζάκη και μία εγώ! Και όλες όσες κάναμε τη δίαιτα του φρούτου!
χαχαχα σοβαρα; Απίστευτο.
Και ο Γεωργούλης ακόμα πιο απίστευτος σε αυτό το σίριαλ :)
και κούκλος επίσης! Εκεί, γιατί σε άλλη σειρά δεν μου άρεσε καθόλου, πολλή λαικούρα, παιδί μου!
Περισσότερο γελούσα βέβαια με το Λάζαρο :)
Ο Λάζαρος με εκνεύριζε μερικές φορές, άσε που έκλεψε τη γυναίκα του κολλητού του στο τέλος. Μία ατάκα που θυμάμαι είναι με την ξινή αδελφή του Γεωργούλη που τη ρωτάει η υπηρέτρια τι θα πάρει για το γάμο (εννοείται να φορέσει). Απαντάει, δύο αταράξ για να μην καταλαβαίνω τι μου γίνεται!
καλοκαιρακι Σκυρο σπιτακι μου!!!
και Ιθακι για camping!
και λεω φετος να εκπληρωσω και το ταμα μου στη Μυκονο :)
Danai και Ava μόλις διάβαζα τα όσα γράφετε και έχω λυθεί...
Είσαι από Σκύρο mtsek μου?...τι ωραία, τυχερή...Και η Ιθάκη πρέπει να ναι πολύ ωραία, ιδανικά για ξεκούραση και χαλάρωση...και μετά Μύκονο...τέλεια..ο ιδανικός συνδυασμός!
εγω θα δουλεύω :(
Και εγώ ελπίζω να δουλεύω!!! Δε θέλω διακοπές λέεεεμε, θέλω δουλειά! Και αν όλα πάνε καλά ταξιδάκι στο εξωτερικό το Σεπτέμβριο για επιβράβευση στα κιλάκια που ΄΄εχασα-θα χάσω :D
karamela μου ελπίζω να μπορέσεις να πάρεις έστω μια παρασκευή ή μια δευτέρα και να κάνεις ένα ωραιότατο τριημεράκι, να πας σε ένα νησάκι εδώ κοντά!
dew μου σου εύχομαι να βρεις γρήγορα μια ωραία δουλίτσα όπως τη θέλεις και τα σαββατοκύριακα να κάνεις και τα μπανάκια σου!Σίγουρα ένα ταξίδι θα είναι το ωραιότερο δώρο!
κοριτσια! επαναφερω το θεμα των διακοπων γιατι πλησιαζει ο καιρος!!
λεμε να παμε 2 ζευγαρια στην κεφαλονια!εχει παει κανεις??δεν ξερουμε τπτ απο κανεναν γνωστο δυστυχως...οποτε καθε εμπειρια ευπροσδεκτη!
επισης ξερετε πως ειναι το νησι απο τιμες??οχι τοσο για διαμονη αλλα στο φαγητο,στη διασκεδαση κλπ??επισης ξερετε καθολου πως ειναι οι δρομοι του?γιατι ειμαστε νεοι οδηγοι και εχουμε μια σακαρακα!!!
Πριν μερικές μέρες γύρισα από την Κεφαλλονιά.Γι'εμάς στη νότια Ελλάδα είναι συχνός προορισμός.Λοιπόοοοοοοοοο� �οον:
Η Κεφαλλονιά είναι πανέμορφο νησί μ'εκπληκτικές ομορφιές.Ενδεικτικά αναφέρω τις παραλίες που πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να πας:Πρώτη και καλύτερη η πολυβραβευμένη παραλία του Μύρτου.Θα ξετρελαθείς!Είναι μέσα στις καλύτερες του κόσμου!Πολύ καλά είδες,μην τρίβεις τα μάτια σου.:)2)Οπωσδήποτε στην ʼσσο.Εξαιρετικού κάλους χωριό χτισμένο σ'ένα κομμάτι στεριάς ανάμεσα σε δύο κόλπους!3) Πετανοί 4) Αντίσαμο 5)Στο κοσμοπολίτικο Φισκάρδο 6)Τουρκοπόδαρο και δίπλα Μακρύς και Πλατύς Γιαλός και πολλές άλλες.
Ασφαλώς οι κωμοπόλεις της είναι πολύ ωραίες με μια δική μου προτίμηση στο Αργοστόλι,όπου μπορείς να βρεις τα πάντα εκεί!Ασφαλώς και το Ληξούρι δεν πάει πίσω - είδα ένα τέλειο ηλιοβασίλεμα φέτος...
Μην ξεχάσεις να επισκεφθείς τον Αγιο Γεράσιμο όπου έχουν το σκήνωμα του καθώς και το σπήλαιο της Μελισσάνθης.
Γενικά είναι μεγάλο νησί και θες μέρες να το γυρίσεις ολόκληρο.Εγώ σε 4 μέρες έκανα 520 χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο , αλλά είμαι και πολύ της εξερεύνησης.:)Οι δρόμοι θέλουν ΠΟΛΥ προσοχή.Είναι απότομοι και οι στροφές πολλές και χωρίς προειδοποίηση.Αν οδηγείς αργά δε θα έχεις πρόβλημα ασφαλώς.
Οι τιμές είναι αρκετά τσουχτερές.Αυτό όμως δε σημαίνει ότι δε θα βρεις και προσιτές υπηρεσίες.Το θέμα είναι να μην πας στο πρώτο μέρος που βλέπεις αλλά να κοιτάς και παραμέσα,σε πιο «αντιεμπορικά » μέρη.
Εν συντομία,αυτά, και άλλα πολλά, πάρα πολλά, που όμως θ'ανακαλύψεις εκεί.Αν θες κάτι άλλο, μη διστάσεις να με ρωτήσεις.Καλές διακοπές με υγεία και αγάπη.