χαχαχαχαχα!
Printable View
χαχαχαχαχα!
Καλά θα μου επιτρέψετε να διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως...μιας και 130 κιλά υπήρξα, και υπήρξα και 80 με 7% λίπος κάνοντας πρωταθλητισμό στο ju jutsu.Quote:
Originally posted by BettyG
Αυτό ακριβώς! άρα καταλήγουμε οτι το μυαλό είναι το παν, το μέσα του να είναι γοητευτικό, όχι οι φέτες και οι κοιλιακοί!
(όχι οτι δε θα τα θέλαμε όλα μαζί, λέμε τώρα)
Καμιά σχέση το πώς με αντιμετώπιζαν όλων των ειδών οι γυναίκες. Μα καμιά απολύτως σχέση, και το μυαλό μου ήταν και είναι το ίδιο...
αναλογα το ταργκετ γκρουπ,αναλογα το μυαλό+το πόσο καλλιεργει καποιος το μεσα του. οπως και να εχει ομως αλλο να κινεισαι στα 90-110 κιλα μαξιμουμ,κι αλλο μια αλλαγη απο τα 70 στα 130.
εγώ πιστεύω ότι για να χάσεις κάποια κιλά πρέπει να αλλάξεις κ μυαλά μέχρι ένα σημείο.
Αντίθετα,από προσωπική εμπειρία,έχω να δηλώσω,πως ο ρατσισμος απεναντι στις γυναικες ξεκινα ακόμα κι από τα 70 κιλα και πανω[για μια κοπελα στο 1.68]
δηλαδή σοβαρά πιστεύεις ότι μια γυναίκα που όλα τα άλλα τα βρίσκει υπέροχα πάνω σου και κολλάει μόνο στα κιλά σου, της αξίζει να σε έχει;Quote:
Originally posted by salvage
Καλά θα μου επιτρέψετε να διαφωνώ καθέτως και οριζοντίως...μιας και 130 κιλά υπήρξα, και υπήρξα και 80 με 7% λίπος κάνοντας πρωταθλητισμό στο ju jutsu.Quote:
Originally posted by BettyG
Αυτό ακριβώς! άρα καταλήγουμε οτι το μυαλό είναι το παν, το μέσα του να είναι γοητευτικό, όχι οι φέτες και οι κοιλιακοί!
(όχι οτι δε θα τα θέλαμε όλα μαζί, λέμε τώρα)
Καμιά σχέση το πώς με αντιμετώπιζαν όλων των ειδών οι γυναίκες. Μα καμιά απολύτως σχέση, και το μυαλό μου ήταν και είναι το ίδιο...
Sorry που επεμβαίνω στη μέση της συζήτησης αλλά ρε παιδιά νομίζω μερικά πράγματα είναι διαχρονικά και έχουν ισχύ παντού. Ο Όσκαρ Ουάιλντ είχε πει πως η ομορφιά είναι ανώτερη της ευφυίας επειδή είναι αυταπόδεικτη! Συνεπώς Salvage, εννοείται πως όταν ήσουν 80 κιλά σε αντιμετώπιζαν αλλιώς- σε πρώτη ανάγνωση- διότι αν εσύ άνοιγες στα 80 κιλά το στοματάκι σου και πετούσες βατράχια αυτό καμιά γυναίκα άνω των 16 ετών δεν θα στο συγχωρούσε! Με εννοείς φαντάζομαι... :)
Μπράβο Goa που άνοιξες το τόπικ και μαζεύτηκαν εδώ οι άντρες του φόρουμ! (Salvage, δεν ήξερα ότι υπάρχεις! :) ;) )
κ από πιο κάτω ξεκινάει ο ρατσισμός κ από 65 κ πιο κάτω. αλλά αυτοί που κρίνουν τότε δεν έχουν καθόλου μυαλά.
Μην πας μακριά! Έχει γίνει και σχετική έρευνα! ΒΜΙ πάνω από 27 λέει, προδιαθέτει τους ανθρώπους να κάνουν διακρίσεις ακόμα και σε προσλήψεις κτλ. Έλεος δηλαδή...Quote:
Originally posted by cat82
Αντίθετα,από προσωπική εμπειρία,έχω να δηλώσω,πως ο ρατσισμος απεναντι στις γυναικες ξεκινα ακόμα κι από τα 70 κιλα και πανω[για μια κοπελα στο 1.68]
αληθεια! ε ειπα 70 για τους όχι εντελως κολλημενουςQuote:
Originally posted by bouliana
κ από πιο κάτω ξεκινάει ο ρατσισμός κ από 65 κ πιο κάτω. αλλά αυτοί που κρίνουν τότε δεν έχουν καθόλου μυαλά.
Quote:
Originally posted by cat82
αληθεια! ε ειπα 70 για τους όχι εντελως κολλημενουςQuote:
να με συγχωρείτε, εγώ πιστεύω πώς αν κάποιος έχει δομημένη προσωπικότητα και αυτοεκτίμηση δεν υπάρχει περίπτωση να νιώθει μειονεκτικά αν έχει 5 ή 10 κιλά παραπάνω απ΄το κανονικό...
αν θέλει να κάνει φιγούρα στις κολλητές είναι κάτι άλλο. Αλλά σοβαρό ρατσιστικό πλήγμα δεν δέχεται άνθρωπος στα 70 κιλά...
καλά γιατί δεν το κάνω σωστά αυτό με το quote,τεσπά.
ξες τι ρε συ όμως?ακόμα κ αυτόι που ξέρουμε οτι είναι κολ΄λημένοι με επηρεάζουν κ με στεναχωρούν καμιά φορά. το λέω γιατί είμαι 68 με 1,65
Γενικά υπάρχει μια τάση και στα δύο φύλα να απαιτούν το ταίρι τους να θυμίζει 20άχρονο αθλητή, με το χιούμορ του Γούντι ʼλεν, την καλλιέργια του Ελύτη, το μυαλό της Ελένης Γλύκατζη Αρβελέρ και τα λεφτά του Κόκκαλη....εύχομαι να το βρούνε όλοι, αλλά είναι κομμάτι δύσκολο :)
τότε μάλλον πρέπει να εξασκήσεις εσύ τον εαυτό σου. Δεν φταίει ο άλλος που είναι ηλίθιος, φταις εσύ που δεν προσπαθείς να αναπτύξεις αντιστάσεις;)Quote:
καλά γιατί δεν το κάνω σωστά αυτό με το quote,τεσπά.
ξες τι ρε συ όμως?ακόμα κ αυτόι που ξέρουμε οτι είναι κολ΄λημένοι με επηρεάζουν κ με στεναχωρούν καμιά φορά. το λέω γιατί είμαι 68 με 1,65