Quote:
Originally posted by 2sweet2b4go10
χμμμμ
καλως η κακως, δεν "αρχιζω " να βλεπω τα πραγματα,
τα πραγματα τα βλεπω εδω και παρα πολλα χρονια, να εχουν την ιδια πορεια και ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΑ κι οταν ειδα οτι κατι δεν παει οπως θα επρεπε, επεκταθηκα στους γυρω, κι εκει εμαθα την πικρη αληθεια και τις στατιστικες...
σε διαβεβαιω, οτι αν δεν ειχα κανει την παρατηρηση πρωτα στον εαυτο μου, μεγαλη συμπονια θα ενοιωθα, αλλα καθολου δεν θα ασχολουμουν με τα κιλα που χανουν και ξαναπαιρνουν οι γυρω μου :)
και ΟΧΙ, δεν μπορουμε να ειμαστε ολοι το 1% της στατιστικης, αλλιως δεν θα λεγοταν στατιστικη αλλα σολομωνικη....
και επειδη ακριβως δεν μπορουμε, προτιμω να κανω οτι περναει απο το χερι μου για να βρω που ειναι το λαθος, η αν το θες θετικα, που ειναι το ΣΩΣΤΟ στους τοσο λιγους που τα καταφερνουν, ωστε να εχω καποια πιθανοτητα να ανηκω καποτε στο 1%, αντι να παιδευομαι ξανα και ξανα με προσθαφαιρεσεις και προσπαθειες στα τυφλα, ελπιζοντας στο τζακ ποτ της κωλοφαρδιας(κυριολεκτικα και μεταφορικα) και να καταληγω με αλλα 5 κιλα πανω στα αρχικα..
(πιο κατανοητο τωρα?)
Μα όλοι μας ξέρουμε ποιο είναι το σωστό και τι έχουμε κάνει λάθος στο παρελθόν.Δεν υπάρχει μυστικό! Το θέμα είναι αν είμαστε έτοιμοι να δεχτουμέ ότι πρέπει να κάνουμε θυσίες ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ (ή τουλάχιστον μέχρι να μη τις βλέπουμε σαν θυσίες πλέον), πρέπει να αλλάξουμε το τρόπο που βλέπουμε το φαγητό και πρέπει να φτιάξουμε τη ψυχολογία μας. Απλά αυτά ακούγονται τόσο εύκολα και κοινά, αλλά στη πραγματικότητα είναι τόσο δύσκολα και πολύπλοκα. Αν πραγματικά συνειδητοποιήσουμε τι είναι αυτό που ζητάμε,ένα αδύνατο σώμα, θα δούμε ότι δεν είναι τόσο ευχάριστο και ανέμελο σε σύγκριση με αυτό που ζούμε τώρα.