Αααα, άκυρο λοιπόν το wii fit. Απορώ γιατί μου το παίνεψαν έτσι... Η κοπέλα που το πήρε, ισχυρίζεται πως είναι ο μόνος τρόπος για να γυμναστεί.
Έτσι εξηγείται.... σαν εμένα θα είναι και αυτή! :-)
Printable View
Αααα, άκυρο λοιπόν το wii fit. Απορώ γιατί μου το παίνεψαν έτσι... Η κοπέλα που το πήρε, ισχυρίζεται πως είναι ο μόνος τρόπος για να γυμναστεί.
Έτσι εξηγείται.... σαν εμένα θα είναι και αυτή! :-)
Να σου πω κατι! Αν ειναι να παρεις το Wii που κανει 250 ευρω και το Wii fit που κανει 100 πας και κανεις μια συνδρομη στο καλυτερο γυμναστηεριο!
Συμφωνώ!
Μετά όμως την τελευταία μου τραυματική εμπειρία, δεν εγγυώμαι πως δεν θα χτυπήσω το γυμναστή μόλις με ζορίσει!
Ξέρεις τι θα πει να λες στον άλλο φτάνει, δεν αντέχω άλλο και να η γλώσσα να κρέμεται και να να αγκομαχάς σαν το ψοφάλογο και να απαντάει έλα μωρέ, ούτε έξι χιλιόμετρα δεν κάναμε, συνέχισε......
εγώ που διάφασα μία διαφήμιση σε ένα περιοδικό το για ένα wii που έχει μόνο πρόγραμμα γυμναστικής ΄΄ελεγε γύρω στα 50-60 ευρώ αλλά δεν ξέρω αν πρέπει να έχεις Play station η αν συνδέεται και σε υπολογιστή.και επίσης άκουσα οτι είναι καλό.αυτό που έχει ΄και παιχνίδια(τεννις και ιστορίες) κάνει 250 εύρώ. μια επίσκεψη σε ένα από αυτά τα καταστήματα με τέτοια είδη θα σε πείσει για το τι σου χρειάζεται. εγώ πάντως παραπάνω από 50 ευρώ δεν θα δινα για πρόγραμμα γυμναστικής όταν κυκλοφορούν dvd τσάμπα σε περιοδικά που είναι πολύ καλά τα προγράμματα και εύκολα. θα σελεγα να βρεις κανα τέτοιο dvd
Ωραία ιδέα. Παλιά είχα κάτι τέτοιο με αερόμπικ και όλο και κάτι γινόταν. Θα το ψάξω. Πάντως το wii fit δεν το παίρνω.
Παιδια οι τιμες ειναι οπως σας τις λεω. Εγω αγορασα το Wii την πρωτη μερα π κυκλοφορησε στην Ευρωπη!
Χωρίς να θέλω να κάνω διαφήμιση,ένα περιοδικό έδινε παλιότερα dvd Les Mills.Δεν έχω ξανακάνει πιο απολαυστικό πρόγραμμα...πίστευα ότι με το αερόμπικ θα πέσω στα πατώματα,αλλά αυτό το άντεξα κι ένιωθα σούπερ μετά.Ψάξτε το,αξίζει τον κόπο
bouliana
δεν έχει σχέση με το πόσα κιλά είσαι ή έχεις να χάσεις, αλλά το πόσο αντέχεις. Αρχίζεις δλδ χαλαρά και σταματάς όταν κουράζεσαι. Κάθε φορά πας και λίγο παραπέρα και λίγο περισσότερο χρόνο. Αργότερα θα αυξήσεις και την ταχύτητα χωρίς να το καταλάβεις, θα το ζητάει το σώμα σου. Και έτσι θα σου γίνει καθημερινή συνήθεια και θα φύγουν και τα κιλά και θα νιώθεις και σούπερ.
Έχω δει ας πούμε ανθρώπους που είχαν 30 παραπάνω κιλά να μπορούν να περπατήσουν δίωρο από την πρώτη μέρα και αδύνατες κοπελίτσες που τα φτύνουν στο 20άλεπτο. Εσύ θα βρεις τους δικούς σου ρυθμούς.
Ava
δεν το ξέρω καθόλου το wii. Δεν το έχω δοκιμάσει, ούτε μου έχουν πει κάτι. Η Πηνελόπη που το πήρε είναι η μόνη που μπορεί να μας διαφωτίσει.
Γενικά όμως είμαι περισσότερο της κίνησης σε εξωτερικούς χώρους. Νομίζω σε βοηθάει σε πολλά επίπεδα, σωματικά και πνευματικά.
κάνω καιρό τώρα τρέξιμο και περπάτημα οπότε ξέρω τις αντοχές μου πάνω κάτω.απλά καμιά φορά νιώθω οτι καταπονώ τα ποδια μου .κ οτι πρέπει να ρίξω λίγο τους τόνους
το εχουμε, για να παιζουμε με τανηψια μου!Quote:
Originally posted by penelope1985
Βρε Αva το wii ειναι κονσολα σαν το Playstation και το Χ-Βox! Το Wii Fit στο οποιο λογικα αναφερεσαι ειναι ενα παιχνιδι με ενα Step στο οποιο ανεβαινεις και κανεις ασκησεις... Αλλα ειναι παιχνιδι και οχι γυμναστικη....
δεν ειναι για γυμναστικη σε καμμια περιπτωση παιδια.
εξυπακουεται,Quote:
Originally posted by Danai20
Την προπονήτρια μου την αφήνανε να περπατάει όσες ώρες θέλει. Αλλά δεν ξέρω αν είχε να κάνει με τη δουλειά της. Δε νομίζω να σε περιορίσει κανείς δλδ αλλά καλού κακού πρέπει να ρωτάμε για όλα το γιατρό
απλα δεν νομιζω να υπαρχει γιατρος στον κοσμο που να σου πει μη περπατας.
δεν υπαρχει καλυτερη ασκηση ψυχης κ σωματος για μενα,
αλλα εξω, οχι διαδρομο.
προς το παρον το αποφευγω το περπατημα ενω ξερω οτι στην εγγυμοσυνη θα το αναζητω για εκτονωση...
αν ειναι καταχειμωνο βεβαια θα πηγαινω γυμναστηριο να περπατω παρα πολυ χαλαρα στο διαδρομο βλεποντας τιβι.
ειναι πολυ πιο μαλακος κ αντικραδασμικος του γυμναστηριου απο τον δικο μου,
σα να πατας σε πουπουλα!
bouliana
να μην τα καταπονείς. Είναι συναγερμός του οργανισμού να σου πει πως κάτι δεν πάει καλά. Τώρα το καλοκαίρι χρησιμοποίησε και το κολύμπι που δεν έχει κραδασμούς και καταπονεί λιγότερο.
koralaki
να σου πει να μην περπατάς δε νομίζω, παρά σε περιπτώσεις ειδικές. Το να σου πει όμως πόσο να περπατάς, μόνο ο γιατρός σου μπορεί.
danai πωσ τοφτιαχνεισ το μαυρο ψωμακι?
Νινα
βάζω αλεύρι μαύρο βιολογικό(όσο πάρει) 1/2 κούπα ελαιόλαδο, 2 κουταλιές μέλι, 1 φακελάκι ξηρή μαγιά και 1 κούπα νερό.
Κοίτα δεν είμαι κανένας σοβαρός τεχνίτης να πω την αλήθεια:)
Έχω ακούσει κυρίες που το αφήνουν και κρυώνει, ζεσταίνεται, το χτυπάνε έτσι, αλλιώς, τέλος πάντων κάνουν διάφορα κόλπα, που προφανώς πιάνουν. Εγώ να είμαι ειλικρινής απλά το ζυμώνω, το αφήνω λίγο και μετά το ψήνω.
Με την ίδια ακριβώς συνταγή κάνω και σοκολατένιο κέικ μόνο που βάζω πολύ περισσότερο μέλι και 3 κουταλιές κακάο. Βγάινει σούπερ!
danai σε ευχαριστω παααααρα πολυ.
θα προσπαθησω να το φτιαξω! !