bravo se oles mas!
Printable View
bravo se oles mas!
παιδια σημερα πειναω ολη την ωρα...
εχω φαει κανονικα, αλλα και παλι πειναωωωωωωωωω!
μου εχει περασει απειρες φορες να τα καταβροχθισω ολα και μετα να τα βγαλωωωωωω
σημερα ειναι η 6η μερα χωρις βουλιμικο..
Αυτο σκεφτομαι και με κραταειι :(:(
Καλησπέρα και από μένα. Επανέρχομαι μετά από μία πολυήμερη αποχή, αν και προσπαθούσα να βρίσκω λίγο χρόνο να διαβάζω τουλάχιστον τα ποστς... Εγώ κοντεύω μήνα άνευ εμετού, αλλά με αρκετές υπερφαγίες, οι περισσότερες ελεγχόμενες. Αν συλλογιστεί κανείς ότι πέρασα και μία πολύ έντονη στεναχώρια με θέματα υγείας μέσα στην οικογένειά μου, και πάλι καλά! Το πρόβλημα είναι ότι δεν μπορώ πλέον να χάσω ούτε γραμμάριο και με πιάνει απογοήτευση. Νομίζω ότι έχω χάσει το μέτρο. Δεν νιώθω ποτέ το αίσθημα της πείνας, νιώθω συνέχεια φουσκωμένη, και παρόλα αυτά τρώω. Νομίζω ότι βρίσκομαι μονίμως σε κατάσταση κορεσμού. Προς το παρόν προσπαθώ να ισορροπήσω με τις εμμονές μου και γι'αυτό δεν ξεκινάω κάποια δίαιτα ή διαιτολόγο. Ελπίζω μέχρι τέλος Σεπτέμβρη να συμπληρώνω 3 μήνες αποχής από εμετό και να προσπαθήσω να επανέλθω στα κιλά μου. Προς το παρόν διατηρώ την μέθοδο της πλήρους καταγραφής τροφής και συναισθημάτων.
Για μία ακόμη φορά, πολύ χαίρομαι που σας έχω βρει.
nina ηρθε μονο του.δεν ειναι οτι μου βγαινει κι ως φυσικο χωρις πχωρις προσπαθεια,μην τρελλαθουμε.Quote:
Originally posted by nina11
qwert πραγματικα μπραβο!!!!!!!!!!!!!
να σε ρωτησω μονο πωσ πηρεσ αυτη την αποφαση, ποια ηταν η αφορμη να σταματησεισ τα βουλιμικα?
και εγω τοσα χρονια ειμαι βουλιμικη, γνωριζω πολλα χρονια απο τι πασχω, αλλα το ειχα υποτιμισει....
αλλα ηρθε μονο του υπο την εννοια οτι 13 χρονια ειναι πολλα χρονια.
τα χω δει ολα.δεν οδηγει πουθενα.
η βουλημια μου με εκανε υπολειτουργικη.τα παρατησα ολα και της παραδωθηκα τα τελευταια χρονια.
η βουλημια ηταν ε συμπτωμα των οσων μου συνεβαιναν και ενιωθα αλλα δεν εχει σημασια.απο ενα σημειο και μετα,οταν η βουλημια γινεται καθημερινοτητα οι αιτιες και τα συμπτωματα ανακατευονται.η βουλημια που ηταν συμπτωμα,αποτελεσμα εγινεαιτια για ενα σωρο αλλα κακα.
εφτασα σε ενα σημειο,
που διαπιστωσα οτι δεν ειμαι εγω πια.εχω χασει τον εαυτο μου,τα ονειρα μου,τη ζωη μου,τοσες ικανοτητες και τοσες ευκαιριες χαμενες γιατι;
η επρεπε να το ληξω η δεν ξερω που θα κατεληγα.δεν πηγαινε πιο κατω.δε ζουσα.
ο τελευταιος χρονος ηταν ενας αγωνας.πειραματιζομουν με τον εαυτο μου να δω τις κινησεις και τις αντιδρασεις μου,γιατι,πως...και σταδιακα τα καταφερα!
εφαγα και μια γερη σφαλιαρα που δεν περιμενα απο στενο συγγενικο μου προσωπο και γενικοτερα συνεβησαν διαφορα με τις διαπροσωπικες μου σχεσεις -βγηκαν ολα τα προβληματα στην επιφανεια,στα συσκολα, βλεπεις,οταν ο κομπος φτανει στο χτενι φαινονται τα παντα-και γενικοτερα ειδα τους ανθρωπους γυρω με αλλο ματι.σαν να ξυπνησα..γνωστοοι φιλοι κλπ ολοι ανταγωνιζονται για το καλυτεροτερο κι εγω ημουν παραδιπλα και τους κοιταγα τοσα χρονια.κι αυτοι χαιρονταν κακα τα ψεματα.ενας ανταγωνιστης λιγοτερος...και ξεπηδησε απο μεσα μου ενας εγωισμος,ο εγωισμος μου που χα πεταμενο καπου μες στους εμετους τοσα χρονια.
masta, σε καταλαβαίνω απόλυτα.
Loustam σε καταλαβαίνω απόλυτα.
πεινάω πολύ και τρώω αρκετά δεν χάνω βάρος αντιθέτως έχω φουσκωμάρες αν και δεν έχω πάρει ακόμα κιλά.
είμαι στις 86 μέρες χωρίς βουλιμικό.
πάω διακοπές σε 3 μέρες και όταν επιστρέψω θα προσπαθήσω πια να μπω σε ένα πρόγραμμα πιο ισορροπημένο με περισσότερη άσκηση και λιγότερα junk. δεν μπορώ να πω οτι μου είναι δύσκολο να αντισταθώ απτην όλη διαδικασία του υπερφαγικού και του εμετού αλλά νιώθω και εξαιρετικά δυσάρεστα όταν πρέπει να χωνέψω διαδικασία που την κάνουν όλοι οι υπόλοιποι γύρω μου.
Η διαδικασία της χώνεψης, ενώ πραγματικά είναι μία φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού, κι εμένα με τρομάζει. Ώρες ώρες νιώθω σαν ένα βαρελάκι που είναι καλύτερα να πηγαίνω τσουλώντας παρά περπατώντας. Σε μία συζήτηση που είχα κάνει με την ψυχολόγο μου είχε πει ότι αυτό το φούσκωμα που θέλεις να νιώσεις στην κοιλιά έρχεται για να καλύψει άλλα κενά. Πιθανώς και μία πιθανή επιθυμητή εγκυμοσύνη. Και πλάκα πλάκα μετά από επεισόδια υπερφαγίας η κοιλιά μου άνετα συγκρίνεται με κοιλιά 5 μηνών εγκύου... Και κάποιες στιγμές σκέφτομαι την εικόνα πώς θα είναι όταν... Έχετε σκεφτεί εσείς ποτέ κάτι αντίστοιχο?
Πάντως ναι μεν υπερφαγία, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τις ποσότητες που κατανάλωνα στα επεισόδια βουλιμίας. Μου φαίνεται σαν όνειρο, ότι δεν τα έχω κάνει στην πραγματικότητα εγώ αυτά. Τώρα θα προσπαθήσω να σταματάω το φαγητό πριν φουσκώσω τελείως και να κρατάω την υπόλοιπη ποσότητα για λίγο αργότερα μπας και ωθήσω λίγο τον μεταβολισμό μου να αρχίσει να καίει χωρίς να τον βομβαρδίζω ξαφνικά και να μπλοκάρει και να κάθεται ανύμπορος με όλο αυτό το φαγητό στο στομάχι.
νομιζω οτι διαβαζω εμενα...Quote:
Originally posted by loustam
Η διαδικασία της χώνεψης, ενώ πραγματικά είναι μία φυσιολογική λειτουργία του οργανισμού, κι εμένα με τρομάζει. Ώρες ώρες νιώθω σαν ένα βαρελάκι που είναι καλύτερα να πηγαίνω τσουλώντας παρά περπατώντας. Σε μία συζήτηση που είχα κάνει με την ψυχολόγο μου είχε πει ότι αυτό το φούσκωμα που θέλεις να νιώσεις στην κοιλιά έρχεται για να καλύψει άλλα κενά. Πιθανώς και μία πιθανή επιθυμητή εγκυμοσύνη. Και πλάκα πλάκα μετά από επεισόδια υπερφαγίας η κοιλιά μου άνετα συγκρίνεται με κοιλιά 5 μηνών εγκύου... Και κάποιες στιγμές σκέφτομαι την εικόνα πώς θα είναι όταν... Έχετε σκεφτεί εσείς ποτέ κάτι αντίστοιχο?
Πάντως ναι μεν υπερφαγία, αλλά τίποτα δεν συγκρίνεται με τις ποσότητες που κατανάλωνα στα επεισόδια βουλιμίας. Μου φαίνεται σαν όνειρο, ότι δεν τα έχω κάνει στην πραγματικότητα εγώ αυτά. Τώρα θα προσπαθήσω να σταματάω το φαγητό πριν φουσκώσω τελείως και να κρατάω την υπόλοιπη ποσότητα για λίγο αργότερα μπας και ωθήσω λίγο τον μεταβολισμό μου να αρχίσει να καίει χωρίς να τον βομβαρδίζω ξαφνικά και να μπλοκάρει και να κάθεται ανύμπορος με όλο αυτό το φαγητό στο στομάχι.
παρε το βιβλιο η ψυχολογια της διαιτας,
με βοηθα πολυ να μη τρωω μεχρι να σκασω,
τα δε βουλιμικα τα εχω κανει περα εδω κ μερες που το διαβαζω! ελπιζω να πανε στον αγυριστο
ΥΓ τις προαλλες μετα απο "τσιμπουσι"
κοιταχτηκα στον καθρεφτη κ με ειδα με την κοιλια απεναντι κ σκεφτηκα "θαμαι πολυ ομορφη εγγυος"
κ απο τοτε υποσχεθηκα οτι θαμαι κ υγιης εγγυος χωρις ταλαιπωρημενο απο την υπερφαγια κ τις διαιτες οργανισμο!
ελπιζω να πιασει...
ψαχνω απο που να πιαστω!
τρελοbad!
Loustam άμα ισχύει η θεωρία σου τότε εγώ έχω ανάγκη από τρίδυμα για να καλυφθούν τα συναισθηματικά κενά μου γιατί τόσο μοιάζει η κοιλιά μου όταν τρώω πολύ.μάλλον γιαυτό τρώμε για δύο.χιχιχι αστειεύομαι.
όλο και κάποιο δίκιο έχει η ψυχολόγος σου,αφού η βουλιμία έρχεται να καλύψει κενά γιατί όχι και ανάγκη για μητρότητα,ούτως η άλλως γυναίκες είμαστε.
τελευταία είμαι πεσμένη ψυχολογικά παρόλο που έρχονται οι διακοπές.νομίζω φταίει αυτό το διάστημα της αναμονής που δεν έχεις όρεξει να δουλέψεις, να έίσαι σε πρόγραμμα,σταμάτησα και την άσκηση και το μέτρημα θερμίδων το μόνο που κάνω όλη μέρα είναι να κρατάω με το χέρι μου το πηγούνι μου και να ονειροπολώ. ας κάνω ένα διάλειμμα από την ενασχοληση με το φαγητό.τι το τόσο τραγικό μπορώ να πάθω.το πολύ να βάλω κανα 2κιλό στις διακοπές μου αν και δεν νομίζω.μπορεί κ να χάσω κιόλας.
πως το καταφέρνεις αυτό???
να χάνεις στις διακοπές ...
καλά και εγώ την επόμενη εβδομάδα απο την παρασκευή και μετά θα είμαι αδειούχα αλλά έχει καθυστερήσει τόσο πολύ ο καιρός που εκεί που δεν άντεχα άλλο τώρα αντέχω !!!!!!!
με λυπήθηκε ο θεούλης!
καλέ δεν χάνω κιλά στις διακοπές.λέμε τώρα.λέω μήπως.
Λοιπόν, bouliana, φέτος θα χάσεις στις διακοπές διότι θα σου στέλνω από τη δική μου παραλία ρακετικά vibes :cool::cool2::cool: Φεύγω αύριο και μπήκα αφ' ενός να σου υπαγορεύσω τελικές οδηγίες για το ρακετικό τουρνουά :smug:, αφ' ετέρου να σου δώσω ένα φιλί στο μπρατσουλάκι που από τη ρακέτα θα γίνει μπράτσο Jillian Michaels.
Η ιστορία με το πηγούνι στο χέρι περιγράφει τη ζωή μου εδώ και πολλέεεες πολλέεεεες μέρες, μόνο σήμερα έσπασε η ρουτίνα επειδή έβαζα πλυντήρια και πήγα για μαγιό. Απ' ό,τι κατάλαβα, σε καμιά δυο μέρες και το δικό σου χέρι θα φύγει από το πηγούνι για να πιάσει ασφαλώς άλλα, πιο ενδιαφέροντα πράγματα [κοχυλάκια, ρακετόμπαλα, μοχίτα, καραβιδούλες και τέτοια εννοώ :dork:], οπότε μένω ανήσυχη και σου εύχομαι καλά μακροβούτια και απόλυτη χαλάρωση. Μουάτς :love:
papa καλές βουτιές.να περάσεις υπέροχα.!!!!!!επειδή θα δεις την απάντησή μου μόλις γυρίσεις ,σου έυχομαι να είσαι μάυρη αραπίνα, με λερωμένα τα φρεσκοπλυμένα σου συνολάκια με άμμο αντηλιακά κ μπύρα.την ίδια τύχη ναχει το καινούριο σου μπικίνι.φιλιά και στο δικό σου μπρατσουλάκι που εύχομαι να χει καλύτερη τύχη απτο δικό μου .το δεξί σίγουρα τουλάχιστον. και μην έχεις τύψεις που παράφαγες καραβιδομακαρονάδες ,κ μη νιώθεις άσχημα που τώρα κάθε κατεργάρης στον πάγκο του,γιατί σκέψου οτι θα χεις κ εμένα συγκάτοικο σε αυτή την τρέλα!
μπράβο βρε κορίτσια! πολύ χαίρομαι με τον ενθουσιασμό σας για τις διακοπούλες σας! εύχομαι να περάσετε τέλεια, και την επόμενη φορά που θα γράψετε στο φόρουμ να είναι απλά για να μας περιγράψετε πόσο υπέροχες και λυτρωτικές ήταν αυτές οι διακοπές για εσάς και την ψυχολογία σας!!!
φιλιά και καλά να περάσετε
και εσύ να περάσεις καλά loustam.θα μου λείψετε όλες.αύριο την κάνω.δεν ξέρω αν θα τα καταφέρω χωρίς εσάς. δεν φαντάζεστε πόσο πολύ ανάγκη έχω αυτή την καθημερινή μου περιπλάνηση στο φορουμ..την προηγούμενη παρασκευή που βγήκα έξω και ξενύχτισα ήμουν ένα βήμα πριν τα βγάλω,είχα καιρό να νιώσω έτσι,και δεν είχα φάει πολύ ,είχα φάει όμως κ επίσης είχα πιει πολύ και ανακατευόμουν.ξάπλωσα στο κρεββάτι μου,κ ενώ όλα γύριζαν προσπαθούσα να ηρεμίσω έπερνα ανάσες και σκεφτόμουν.κ αλήθεια δεν σκέφτηκα ούτε τον εαυτό μου ούτε τους φίλους μου ούτε το αγόρι μου,σκέφτηκα εσάς. σκεφτόμουνα,τι θα πω στη loustam και στην ροζ και στην αλεξανδρίτα στη νίνα κ σταλλα΄κορίτσια.?
ξέρω πως ακόμα και αν μια μέρα κάνω το λάθος να ξαναπέσω θαχω ακόμα περισσότερη δύναμη να ξαναρχίσω κ θα χω κ εσάς που νιώθω τόσο υπεύθυνα απέναντι σας. καλό καλοκαίρι
bouliana να πας διακοπουλες κ να περασεις τελεια!καλο καλοκαιρι κ σε εσενα!