Quote:
Originally posted by koralaki
ελα βρε αγαπη μου μια χαρα εισαι, επανηλθες κ θα επανελθουν ολα.
μην παραδειγματιζεσαι ασχημα απο εμενα, πολλες μεταβατικες φασεις
φαγητο οπου βρω κι ο,τι κατσει οποτε λογικο να μην εχω επανελθει.
εσυ δε θα παθεις το ιδιο, οκ πηρες 2 κιλα, οκ θα τα ξαναχασεις.
ξεκολλα το μυαλο σου απο την αποτυχια, ειναι ο χειροτερος συμβουλος.
οσο για μενα περναω περιεργα καλη φαση, αν εξαιρεσεις οτι ειμαι αρρωστη κ δεν πηγα ταξιδι δουλειας,
τα γνωστα, δουλεια, αναζητηση τροφης σε πεθερα μαμα,
προσπαθεια για σωστη διατροφη κ διαιτα,
καποιες φορες πιανει αλλες καταληγω σε ...πιτσες!
τα βουλιμικα τα εχω ξεχασει, γιαυτο δε πολυγραφω, μην επανελθουν,
περναω περιεργη φαση σχετικαμε το φορουμ κ το καταλαβα απο την περιπτωση της ριας,
κατι αντιστοιχο περνω κ γω.
δεν μου κανει παντα καλο να γραφω εδω κ ετσι χανομαι,,,
που κ που σας διαβαζω μου λειπετε!
Ευτυχώς μπορώ να πω οτι επανήλθα κοραλάκι μου, ζυγίστηκα κι είμαι και πάλι στα κιλά μου αλλά το θέμα είναι να χάσουμε και τα υπόλοιπα..Διαφωνώ στο οτι δε πρέπει να παραδειγματίζομαι από σένα γιατί το οτι έχασες τόσα κιλά το θεωρείς μικρό κατόρθωμα?Σίγουρα όλοι κάποια στιγμή περνάμε μια φάση με τη διατροφή μας αλλά είμαι σίγουρη πως θα το ξεπεράσεις και θα επανέλθεις δριμύτερη.Γιατί το οφείλεις στον εαυτό σου αλλά και στο μωράκι που θέλεις πολύ σύντομα να κάνεις.Εάν πιστεύεις οτι δε σε βοηθάει να γράφεις πια εδώ δεν υπάρχει λόγος να το κάνεις αλλά είτε το κάνεις είτε όχι βγάλε απτο μυαλό σου το φαγητό, βρες άλλα ενδιαφέροντα, εστίασε στα πιο σημαντικά της ζωής σου.Να τι προσπαθώ εγώ να κάνω τελευταία επειδή με έχουν πιάσει πάλι οι λιγούρες μου..σκέφτομαι οτι θέλω ένα παγωτό ή ένα σουβλάκι και περιμένω να το φάω εκεί που έχει το καλύτερο, το πιο νόστιμο κι έτσι περνάνε οι μέρες και δεν τρώω συνέχεια χαζομάρες και παίρνω και την ανταμοιβή μου.Τουλάχιστον αν είναι να το φάμε, να αξίζει το κόπο, μη πάνε τσάμπα τόσες θερμίδες!:D