Oυπς!Μας πήρε χαμπάρι!
http://img530.imageshack.us/img530/6360/donkey1r.gif
Printable View
Oυπς!Μας πήρε χαμπάρι!
http://img530.imageshack.us/img530/6360/donkey1r.gif
ΡΜ κατ'αρχην καλή τύχη.
Για την τύχη σου... σιγουρα δεν είσαι κανένα απο τα βαφτηστήρια του Μητσοτάκη??? Για ρωτα λίγο τους δικούς σου:)
Οσο για τους γιατρούς γνωρίζοντας λίγο καποιες καταστάσεις από μέσα επέτρεψέ μου να πω τα εξής...
1 Υπάρχουν παρα πολλοι μ@λ@Κ$ς στο χωρο. Ειναι αυτοι που γιναν γιατροι γιατι ετσι ηθελε η οικογένεια, ή γιατι μόνο έτσι θα ειχαν ΚΥΡΟΣ (μη χ$σω). Ειναι κομπλεξικα ατομα που εχουν ξεχασει τι σημαινει να εισαι ανθρωπος και που θωλωμενοι στην ψευδαισθηση του μεγαλείου τους εχουν χασει αυγα και πασχαλια. Το μονο ασχημο ειναι οτι την πληρωνει καποιος αθωος που ζητα βοηθεια.
2 στα δημοσια ταμεια γινεται χαμος. Ηδη εδω και κανα χρονο (προ κρισης) υπηρχαν εσωτερικές οδηγείες για "εξορθολογισμό" εξετασεων και φαρμακων με αποτελεσμα οι γιατροι μετα απο πιεση να αναγκαζονται να "κοβουν" φαρμακα και εξετάσεις ενώ οι "εξυπνοι - δικτυομένοι " να συνεχίζουν το μαγαζάκι τους. Το τελευταίο διαστημα (μετα κρισης) η κατασταση εχει χειροτερεψει πολυ, με καλυμενες "απειλες" για ποινες για να μην γραφονται ακριβα φαρμακα (ασχετα αν αυτα είναι τα πλεον ενδεδειγμένα στην περιπτωση) ή να μην εγκρινονται προληπτικες εξετάσεις (ακομα και σε ασθενεις με βαρυ ιστορικό) Δεν μιλαω φυσικα καθολου για χειρουργεια οπου κρινονται "απαραιτητες αρθροπλαστικες σε 90 χρονων ανθρωπους και "αναιτια" χειρουργία οπως το δικο σου, αποδειξη οτι οι "εξυπνοι" παντα βρισκουν τροπους να επιζησουν.
3 Η μοναδα εντατικης ειναι δυστυχως ΑΝΑΓΚΑΙΑ για καθε υπερβαρο που χρειαζεται χειρουργειο, για οσους εχουν εστω και μικρα καρδιακά ή πνευμονικά προβληματαλογω της πιθανότητας απνοιας - συγκοπης και ΘΕΜΙΤΗ για ατομα με νευρολογικα προβληματα, για την πιθανοτητα εισροφησης κατα την αναισθησια ή στο ξυπνημα. Ειναι το μοναδικο που δεν θα πρεπει να αφησεις στην τυχη του
3 ο ρατσισμος υπαρχει και ειναι εδω σε ολες τις εκδηλωσεις του. Οι ιατροι ειναι ανθρωποι και η συμπεριφορα τους (αν και θα επρεπε να ειναι πιο προσεκτικη) εξαρταται απο το παρελθον τους.
Και παλι καλη τυχη και καλη επιτυχία αν και ειμαι σιγουρη οτι ολα θα κυλησουν μελι...:)
ουπς!
Μαλλον ημουν λιγο δεικτική στο προηγούμενο post! :)
Ελπιζω να μην ενιωσε θιγμενος καποιος στο forum και επισης συγνωμη για την καταληψη με κατι εκτος θεματος, της thread του ΡΜ,
καλη τυχη και παλι φιλε μου
Αγαπητή m&m, προσωπικά δεν παρεξηγούμαι, το ίδιο φαντάζομαι και οι υπόλοιποι εδώ μέσα.
Δε γράφουμε για κοινή κατανάλωση αλλά να αλληλοβοηθιόμαστε όπως μπορεί ο καθένας. :)
Όχι δεν είμαι ανιψιός του πολιτικού με μόνιμη γκαντεμοβλογιά.
Είμαι σίγουρα όμως προσωπικά, πολύ άτυχος γενικώς στη ζωή μου, αλλά οκ, shit happens. :bigsmile:
Ξέρω και γω αρκετά από νοσοκομεία, όντας στο χώρο της υγείας, αλλά κάτι τέτοιο δεν μου έχει ξανασυμβεί.
Το μεγαλύτερο μου πρόβλημα είναι ότι λόγω της ανοσοτροποποιητικής θεραπείας που λαμβάνω, οι τρανσαμινάσες μου είναι στο 482, 501 και 460.
Για όποιους δε καταλαβαίνουν πόσο εκτός είναι, τα φυσιολογικά όρια είναι το μέγιστο 35-40 σε ενήλικες.
Αυτό επίσης σημαίνει, ότι αν σε σύντομο χρονικό διάστημα, δε γίνει κάτι, θα πάω από συκώτι αν και δεν πίνω ποτέ αλκοόλ χαχαχα.
Το επίσης μεγάλο πρόβλημα, είναι ότι έκανα σπιρομέτρηση, αναλύσεις αίματος, ακτινογραφία θώρακα κλπ.
Είναι όλα τέλεια. Η σπιρομέτρηση ειδικά, την περίμεναν χαμηλή, αλλά έχω γερά πνευμόνια.
Μετά απ'όλα αυτά, ακόμα επιμένει ο τύπος για την εντατική.
Αν είχα και κανά άλλο πρόβλημα μαζί, τι θα ήθελε να γίνει? Δε μπορώ καν να φανταστώ.
Μάλλον κανά χειρουργείο στη ΝΑΣΑ με βοηθό το Γιακούμπ και χειρουργό τον Θεό τον ίδιο.
Θα επιχειρήσω να του μιλήσω πάλι μες την εβδομάδα, αν και ο χειρουργός μου είπε:
Φιλαράκο, αν καταφέρεις να πείσεις αυτό τον καρεκλοκένταυρο, εγώ σε χειρουργώ αύριο το πρωί.
Φαντάσου...
καλησπερα και καλη χρονια,ευχομαι δηλαδη να ειναι καλη και τυχερη αυτη η χρονια για σενα.
Εχω τρελαθει με ολα αυτα που διαβασα,αν ειναι δυνατον.Δυστυχως ενος κακου μηρια επονται,αλλα καποια στιγμη γυριζει και ο τροχος ευχομαι να εχεις χειρουργηθει τωρα που σου γραφω και ολα να ειναι καλα.
Να χαιρεσαι τα ζουζουνακια σου και ο Θεος να σε φυλαει να εισαι κοντα τους γιατι τι καλυτερο απο εναν τοσο δυνατο μπαμπα?
Καλή χρονία!!!!!
Και επειδη κοντεύω να φάω τα ωύχια μου μέχρι το κοκκαλο, κανένα νέο από τον pm79?
ΕΛΠΙΖΩ ΌΛΑ ΝΑ ΠΉΓΑΝ ΚΑΛʼ!!!
Καλημέρα και καλή χρονιά σε όλες/όλους.
Όχι δεν έχει γίνει ακόμα το χειρουργείο.
Ακόμα παλεύουν να βρουν κρεβάτι κανονικό, πόσο μάλλον να βρουν στην εντατική.
Μιλάω συχνά με το χειρουργό, ο οποίος κοντεύει να τρελαθεί (αντί εγώ χεχε) και παλεύει να βρεθεί το κρεβάτι να τελειώνει το θέμα.
Μιλάω με διάφορα παιδιά που κάναν το χειρουργείο και είμαι πολύ χαρούμενος που βλέπω ότι χάνουν πολλά κιλά χωρίς ιδιαίτερες προσπάθειες.
Εύχομαι να τελειώσει και για μένα σύντομα η αναμονή και να μπω στο club της κατηφόρας :)
Αδαμαντία και yannaki μην τρελαίνεστε, θα βρεθεί η λύση.
Ευχαριστώ για τις ευχές σας, στις ανταποδιδώ εις διπλούν :)
Kαλέ μου ειλικρίνα απόρω με την υπομονή σου!!! Εγώ που από τότε που αποφάσισα να κανω την επέμβαση και έχω μπει(ας πούμε) στην τελική ευθεία έχω χιλιοεκενευριστεί πότε με τους γιατρούς που έχω πάει πότε με το ικα κλπ κλπ και εσύ ακόμα αντέχεις!!!!Είσαι παράδειγμα προς μίμιση για εμάς τους υπόλοιπους !!!
Αχ καλε μου κανενα νεο ακομη ε?
Πωπω εισαι πολυ υπομονετικος ΜΠΡΑΒΟ σου,εγω ετσι καιμουμιλησουν ασχημα μπορει και να τους βρισω,δεν ειμαι ετσι γενικα αλλα καμια φορα τους χρειαζεται.
Ευχομαι γρηγορα να μας πεις καλα νεα και ακομη πιο γρηγορα τα καλυτερα.:starhit::starhit:
Για άλλη μιά φορά θαυμάζω την ψυχραιμία και τη δύναμη σου!
Μακάρι να δημιουργηθούν το συντομότερο δυνατό οι προϋποθέσεις
για την αίσια έκβαση της πολυπόθητης επέμβασης!Να πάνε όλα κατ'ευχήν,
να βρεις επιτέλους την υγειά σου!Είσαι στη σκέψη μου!Φιλάκια πολλά πολλά!
Όταν κτυπάει το τηλέφωνο στις 23:00 το βράδυ, σπανίως είναι για καλό.
Όμως, ίσως για πρώτη φορά στη ζωή μου, στάθηκα τόσο τυχερός.
Στην άλλη άκρη της γραμμής ήταν ο χειρουργός.
Μου είπε ότι κατάφερε επιτέλους να πείσει τον αναισθησιολόγο και να σταματήσει να ψάχνει κρεβάτι στην εντατική μονάδα.
Αύριο θα με ξαναπάρει για πιο ακριβή ημερομηνία αλλά γύρω στα μέσα Φεβρουαρίου μπαίνω χειρουργείο!!!
Δεν ξέρω τι εμπειρίες έχουν οι περισσότεροι με το συγκεκριμένο χειρουργό, αλλά προσωπικά τον έχω στην καρδιά μου ακόμα περισσότερο τώρα.
Εκτός και αν είναι τόσο καλός ηθοποιός, ακουγόταν συγκινημένος στο τηλέφωνο.
Μου είπε: Επιτέλους τα καταφέραμε!!! Θα σε ξαναπάρω την Παρασκευή αλλά περί τα μέσα Φεβρουαρίου, αποχαιρέτησε το στομάχι σου.
Οπότε μάλλον το μαρτύριό μου επιτέλους έφτασε στο τέλος του.
Σας υπερευχαριστώ όλες και όλους που αγωνιάτε μαζί μου.
Να'στε πάντα καλύτερα και έχετε την αγάπη μου. :)
Καλέ τί ευχάριστα νέα είναι αυτά? άντε να δούμε, να σε πάρει να σου δώσει και την τελική ημερομηνία να ησιχάσεις επιτέλους από αυτή την ταλαιπορεία!
Με το καλο PM79! Η αντιστροφη μετρηση εχει αρχισει για τα καλα νομιζω! :thumbup:
ότι διάβασα μόλις τώρα χτύπησε μάλλον κάποιο πολύ ευαίσθητο σημείο στα μάτια μου κ βούρκωσαν... PM79 συγχαρητήρια για ότι είσαι, ότι κάνεις.... ότι κ να πω είναι πολύ λίγο...εγώ στα μισά όσων διάβασα πιστέυω θα το είχα βάλει κάτω.... ΜΠΡΑΒΟ!!!!!σου αξίζουν τα καλύτερα και είμαι σίγουρη πως κάπου παρακάτω έρχονται....και είμαι σίγουρη ότι αυτό το παρακάτω είναι ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ.... σου ευχομαι απο καρδιάς να σου πάνε όλα κατ'ευχήν....
i am sending you all my positive thoughts....
:thumbup:
PM79 , το μονο που μπορω να πω ειναι συγχαρητηρια :D.
Ντρεπομαι γιατι χτες πηρα καποια αποτελεσματα απο γενικες εξετάσεις . Δεν ήταν και τα καλυτερα αποτελεσματα . Οπωσδηποτε διαιτα και άσκηση. Αρχισα διαιτα αλλα ............ Με έπιασε καταθλιψη και χαλασα τα γενεθλια της κορης μου .
Ειμαι 94 κιλα με ελαφρο υποθειριδιοσμο που ψαχνω αλλα τα πραγματα δεν ειανι και τοσο τραγικά .
Διαβαζωντας την ιστορια σου ειπα μπράβο και παλι μπράβο ............. Ευχομαι καλη επιτυχια στην εγχειρηση . Αληθεια τη εγχειρηση κανεις ? sleeve ή γαστρική παρακαμψη ?