Quote:
Originally posted by aliki_d
Μολις έμαθα τι έχει συμβεί, τον έπιασαν οι γονεις του στην οικογενειακη επιχειρηση στην οποια απασχολουνται ολοι μαζι και πιο συγκεκριμένα ο πατέρας του και του μιλησε για μένα πολύ αρνητικά. Εκτός απο την αρνητική κριτικη για την εμφάνισή μου (εξάλλου ήταν το μοναδικό αρνητικό που μου σέρνουν ) εμπλεξε και όλους τους αδερφικούς του φίλους και του αποκάλυψε οτι όλοι είναι εναντίον μου και εύχονται να με παρατήσει γιατί δεν του ταιριάζω .... Επίσης του απαγόρευσαν την είσοδό μου στην εξοχική τους κατοικία απο δω και πέρα ... μονο να γελάσω μου έρχεται.
Μιλήσαμε απο κοντά πρίν λίγο, είναι καλό παιδί η αλήθεια είναι και πολύ ευαίσθητος, ήρθε μέσα στα κλάματα και μου εξομολογήθηκε οτι κόλλησε και δεν ήξερε πώς να το διαχειριστεί διότι ακόμη και οι αδερφικοί του φίλοι με θάβουν σε κάθε ευκαιρία. Η έκταση δε της φήμης οτι τα έχει με μία κακάσχημη έχει φτάσει σε όλο του το σόι...και Αμερική και όλοι είναι εναντίον μου, λέει πάντα ο μπαμπάς του . Τελοσπάντων αυτή την ρατσιστική παράνοια μπορώ να την κατανοήσω αλλά έχω και μια αξιοπρέπεια να περισώσω
Ευτυχώς είμαι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση τώρα , μπορώ να πώ ανακουφισμένη . Μου υποσχέθηκε οτι για αυτόν είμαι η ωραιότερη γυναίκα στον κόσμο και οτι με λατρέυει , αλλά στενοχωριέται που έγινε όλο αυτό και νευριάζει γιατί οι φίλοι του(σχετικό είναι αυτό) λειτούργησαν παρασκηνιακά όλο αυτό τον καιρό.
Σημειωτέον οτι μπροστά μου όλοι με λατρεύουν .... Τελικά μερικές φορές έχει και τα θετικά του να διαφέρεις, ανακαλύπτεις πιο εύκολα τα γουρουνια που σε πλαισιώνουν !!!