πιστεύω οτι συμβαίνει αυτό με τα κορν φλέικς γιατί φουσκώνουμε γρήγορα (πράμα που μας αρέσει) κ ξεφουσκώνουμε γρήγορα για να ξαναφάμε μετά πάλι. κ επίσης βγαίνουν κ εύκολα με εμετό. δεν φταίνε μωρέ τα κορνφλέικσ απλά μας αρέσει η αίσθηση του γεμίσματος ξεφουσκώματος κ ξαναγεμίσματος.πρέπει να μάθουμε να χορταίνουμε χωρίς να σκάμε. εκεί βρίσκεται το μυστικό. σε ένα βιβλίο που διάβαζα είχε το εξής κόλπο. βαθμολογούσα τη πείνα μου κ περιέγραφα την αίσθηση στο στομάχι κ στο στόμα.μετά κατά τη δίάρκεια ξαναέκανα το ίδιο,μετά αμέσως αφού τελείωνα,κ 20 λεπτά μετά. για ολόκληρη την εβδομάδα η βαθμολογία μου πήγαινε ,5 πριν φάω,4-5 την ώρα που έτρωγα, 7 αφού τελείωνα και 1-2 20 λεπτά μετά.
σχετικά με τον ύπνο εκτός από το οτι είμαι πολύ δύσκολη στον ύπνο,δεν μαρέσει να κοιμάμαι με άλλον στο ίδιο δωμάτιο,τότε κάνω πολύ ανύσηχο ύπνο άν καταφέρω να κλείσω μάτι.κ αυτό το πρόβλημα το έχω κ με τον φίλο μου ,κ με προηγούμενους κ με φίλες.
'
loustam αφού είναι λιτοδίαιτες οι φίλες σου,μην παίρνεις πολλά γλυκά σνακ σοκολατες κτλ κτλ θερμιδούχα.μπορείς να επιδείξεις φιλοξενία κ με πιο λάιτ επιλογές που θα τις εκτιμήσουν κ περισσότερο. μη ξεχνάς οτι κ αυτές μπορεί να σκέφτονται οτι ωχ τώρα θα πάω ταξιδάκι κ όλο θα τρώμε κ θα πάρω κιλά.γέμισε νόστιμα φρούτα κ σαλάτες το ψυγείο σου,υγιεινά σνακ
(ποιος δεν αγαπάει το τοστ με γαλοπούλα κ τυρί,πάρε με χαμηλά λιπαρά) κρέατα άπαχα κτλ κτλ.