ωραιο θα το κανω αυριο εχω απειρα κ θα σαπισουν :(Quote:
Originally posted by click
το νεο μου πειραμα, βασισμενο στις ιδεες σας! με μια πινελια δικη μου (=φετα light)
το εχω στο φουρνο, να δουμε τι θα βγει...
Printable View
ωραιο θα το κανω αυριο εχω απειρα κ θα σαπισουν :(Quote:
το νεο μου πειραμα, βασισμενο στις ιδεες σας! με μια πινελια δικη μου (=φετα light)
το εχω στο φουρνο, να δουμε τι θα βγει...
na rvthsw λαδοκολλα γιατι βαζεις? πρεπει να βαλω?
γιατι βαριεται να πλενει το ταψι(στην περιπτωση που ειναι αντικολλητικο παντα) :P
καλα δεν το πιστευω! εγω ειμαι συν 1-2 κιλα και ταχα ολα κανω διαιτες! πω πω, τωρα ζηλεψα. αρχιζω εντατικα απο σημερα κιολας! τα βραδυα τι θα κανω μου λες? καθε βραδυ σαβουριαζω!Quote:
και απο κιλα καλα παμε. 83,8 τελευταιο ζυγισμα.
πως τα πας εσυ??
για να μην κολλανε επειδη δεν ειναι αντικολλητικο.Quote:
Originally posted by badgirl11
na rvthsw λαδοκολλα γιατι βαζεις? πρεπει να βαλω?
αλλα και αντικολλητικο να ηταν, παλι θα εβαζα για να μην το πλυνω (α ρε σμαρτ πως με πιανεις!!!!!!!!!!!:smilegrin: )
καλημεραααααααααααααααααα αααααα!!!!!!
εφαγα δεκατιανο και παω βολτα παιδικη χαρα, εχει ωραια μερα σημερα. φιλια!
κι εγω σημερα κατι τετοιο εκανα για πρωινο! σε τοστ βεβαια αλλά ειναι τελειος συνδιασμος!
γλυκοπατατα εχετε φαει ποτε? δεν ξερω ποσο παχαινει αλλά αγορασα μια και την εβαλα στον φουρνο ολοκληρη μαζι μεκατι παπατες λιλυς που εφτιαξα και η γευση της με ξετρελανε! κατι σαν καστανο αλλά σε πολυ χορταστικη εκδοση! πως αλλιως αραγε να μαγειρευεταια και τι θερμιδες εχει? κλικ ειναι αληθεια οτι στην κερκυρα τις τρωνε πολυ τις γλυκοπατατες?
καμια νεα λαχανικοσυνταγη?
oυπς τωρα το ειδα αυτο.Quote:
Originally posted by BARB3
κι εγω σημερα κατι τετοιο εκανα για πρωινο! σε τοστ βεβαια αλλά ειναι τελειος συνδιασμος!
γλυκοπατατα εχετε φαει ποτε? δεν ξερω ποσο παχαινει αλλά αγορασα μια και την εβαλα στον φουρνο ολοκληρη μαζι μεκατι παπατες λιλυς που εφτιαξα και η γευση της με ξετρελανε! κατι σαν καστανο αλλά σε πολυ χορταστικη εκδοση! πως αλλιως αραγε να μαγειρευεταια και τι θερμιδες εχει? κλικ ειναι αληθεια οτι στην κερκυρα τις τρωνε πολυ τις γλυκοπατατες?
μπα μαλλον φημη θα ειναι. ουτε μια φορα δεν ετυχε να δω γλυκοπατατες σε κανενα τραπεζι.
χμ... νεα συνταγη.. εγω δεν εχω καμμια. κολλησα.
παλι μπριαμ θα φαω σημερα
ιδέα για φαγητό! κανελόνια γεμιστά με μείγμα λαχανικών: μελιτζάνα κολοκυθάκι καρότο κρεμμύδι μανιτάρια πιπεριές.
πωωωωωωω μολις ειδα τη λεξη "μειγμα" περιμενα να ακολουθει η λεξη "τυριων"Quote:
Originally posted by bomo
ιδέα για φαγητό! κανελόνια γεμιστά με μείγμα λαχανικών: μελιτζάνα κολοκυθάκι καρότο κρεμμύδι μανιτάρια πιπεριές.
καμμενη?
αθεράπευτα καμμένη όμως..Quote:
πωωωωωωω μολις ειδα τη λεξη "μειγμα" περιμενα να ακολουθει η λεξη "τυριων"Quote:
Originally posted by bomo
καμμενη?
αχαχαχαχαχααχαχαχααχαχαχα
σοβαρα, καλη η ιδεα σου παντως!
πάνω απ'τα κανελόνια βρε συ κλικ-για να λειτουργήσω και κάπως πυροσβεστικά(!)-μπορείς να ρίξεις τριμμένα τυριά. θεσπέσιο γίνεται. Απλά η πιο διαιτητική εκδοχή είναι με λίγη τριμμένη παρμεζάνα
ή φετα light, ανθοτυρο, αλλο λευκο τυρι με 40% λιγοτερα λιπαρα, μιλνερ τριμμενο.
οπως τη βρισκει κανεις