θα πρεπε να υπάρχει ένα like button..συμφωνω με τα προηγουμενα παιδια..ειμαστε εμεις εδω μαζι σου και να σκεφτεσαι οτι άτομα που σκέφτονται έτσι για σένα αποτελούν την αιτία του προβληματός σου κι όχι τη λύση του..
Printable View
θα πρεπε να υπάρχει ένα like button..συμφωνω με τα προηγουμενα παιδια..ειμαστε εμεις εδω μαζι σου και να σκεφτεσαι οτι άτομα που σκέφτονται έτσι για σένα αποτελούν την αιτία του προβληματός σου κι όχι τη λύση του..
:thumbup: συμφωνω.Quote:
Originally posted by ira22
αυτο για το like button τοχω σκεφτει απειρες φορες.
για το τικερ στην υπογραφη σου, εχεις το σωστο λινκ, αλλα οχι τον κωδικα
επρεπε να ειναι γραμμενο ετσι, αλλα ΧΩΡΙΣ ΚΕΝΑ στις αγκυλες.
εβαλα κενα για να φαινεται σαν κωδικας και ΟΧΙ σαν εικονα
[ url=http://www.ticker.7910.org/eng][ img ]http://www.ticker.7910.org/wg__83__022v0000-Sf-NDUwNTBofDAwMDEyODZofHRpIG5hIHB3.gif[ /img ][ /url ]
AliceSante μου καλημέρα..... μια κουβέντα είναι να λες άσε του άλλους στο περιθώριο που εκείνοι σε εχουν βάλει κτλ.... το θέμα είναι που βρίσκεις την δύναμη να το κάνεις αυτό? Πού βρίσκεις την δύναμη να πας κόντρα στο ρέμμα που σε παρασύρει?
Οταν εισαι μεσα σε μια κατασταση ειναι δυσκολο να τη δεις στις διαστασεις της γιατι σε περασυρει.Αν απομακρυνθεις ειτα μα ενα ταξιδι ειτε με οτιδηποτε αλλο σε ΑΠΟΣΤΑΣΙΩΠΟΙΗΣΕΙ θα δεις οτι το ρευμα γινεται ρυακι.Quote:
Originally posted by polinaki1983
AliceSante μου καλημέρα..... μια κουβέντα είναι να λες άσε του άλλους στο περιθώριο που εκείνοι σε εχουν βάλει κτλ.... το θέμα είναι που βρίσκεις την δύναμη να το κάνεις αυτό? Πού βρίσκεις την δύναμη να πας κόντρα στο ρέμμα που σε παρασύρει?
εκτώς από τους γονείς μου, τον αντρα μου, την κολλιτή μου και εσάς δεν ξέρει κανείς ότι πρόκειτε να κάνω τέτια επέμβαση. και αποφάσισα πως μέχρι χριστούγεννα δεν θα πάω πουθενά που να με δούν καπιοι που αποτελούν το "ρεμμα" και θα με δουν μεστες γιορτές αναγκαστικά και τότε πιστεύω θα μίνουν με το στόμα ανοικτό..... Φυσικά εννοείτε ότι είπα στους γονείς μου ότι δεν θέλω να ξέρει ΚΑΝΕΙΣ το τι θα κάνω, ή το πως αδυνάτισα. ο πιο πολλύς κόσμος θεορεί αυτές τις επεμβάσεις ότι είναι για τους τεμπέλιδες, που δεν μπορούν να κουμαντάρουν το τι βαζουν στο στόμα τους. Κατα εμένα, αυτές οι επεμβάσεις θέλουν πολύ πιο μεγάλη δύναμη από κάπιον που κάνει απλή δίαιτα, επιδή πρώτον πέρνεις απόφαση να μπεις κάτω από τα μαχαιρια με όπιες συνεπειες και να εχεις, και δευτερο είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρεις μόνο καιμόνο άμμα είσαι έτυμος να αλλάξεις όλη σου την ζωή, από τις διατροφικές σου συνήθειες μέχρι τον τρόπο που ζεις. και επειδή λιπόν κανείς δεν με καταλαβαίνει, αποφάσισα πως δεν θα το ξέρει κανείς, δεν θα με δει κανείς πριν τα χριστούγεννα και μετά πάλι οχι ξανά πριν το πάσχα.
Πωλινακι καλησπέρα και καλη χρονια
τί έγινε με τον άντρα σου τελικα και τα προβλήματα που υπήρχαν?
ειχα καιρο να μπω αλλα ησουν απο τα ατομα που σκεφτομουν το τι εγινε, ειδα οτι με το χειρουργειο ολα οκ και χαρηκα;)
polinaki τικανεις?
Καλησπέρα καραμέλα μου!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου!!! Συνχαριτήρια και από εδώ για τον αραβώνα σου. Τίποτα καλή μου, απλά αποφάσησα να βάλω μια σειρά στις πρωτεραιότητές μου, και να μην δείνω σημασία σε αυτά που λέει και ίσως με προσβάλλουν. Όσο τον γράφω, τόσο πιο σπάνεια το κάνει, αφού βλέπει πως τώρα πια δεν με στεναχωρεί (τουλαχιστον δεν φαίνετε....). Επίσεις στις προσευχές μου κάθε βράδυ παρακαλούσα να έχω μια νέα αρχή στην ζωή μου με την αλλαγή του χρόνου, και μπορώ να πω ότι εισακούστηκα, αφού με την αλλαγή του χρόνου είναι άλλος άνθρωπος. ναι μπορεί να έχουμε τις συζητήσεις μας, μπορεί να με αμφισβητεί σε κάπια πράγματα (όπως το ότι θα αδυνατήσω μετά το χειρουργείο) αλλά δεν τσακονόμαστε όπως παλιά, και ούτε το κρατάει μούτρα. Φτου φτου μην τον ματιασω!!!!!
Τώρα όσο για το χειρουργείο, ναι παν καλά πιστεύω τα πράγματα, την τρίτη θα πάω για την τελευταία μου εξέταση και αν είναι μέσα ο χειρούργος μάλλον θα έχω και την ημερομηνία μου.
Καλά είμαι Αδαμαντία μου, καθαρίζω το σπίτι!!! Εσύ?Quote:
Originally posted by Αδαμαντια
polinaki τικανεις?
μπράβο ρε Πωλινάκι πολ΄χαρηκα για εσενα, ευχομαι να πανε ολα οπως ακριβως τα θελεις
Σε ευχαριστώ πολύ καραμέλα μου, να'σαι καλά!Quote:
Originally posted by karamela
μπράβο ρε Πωλινάκι πολ΄χαρηκα για εσενα, ευχομαι να πανε ολα οπως ακριβως τα θελεις
Γλυκιά μου Πωλίνα, σου μιλάω εκ πείρας .... αυτή τη στιγμή εκρύγνησε και ξεσπάς μέσα στο σώμα σου, καταπίνεις τα σκατά των άλλων, την κακία και την απόρριψη... ΚΑΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ... βάλε μανίκι, φύγε (έχεις διαβάσει την μεγάλη πράσσινη της Φακίνου; ʼφησε τις πατάτες στην κουζίνα και εξαφανίστηκε ....). Μόνες μας επιλέγουμε κακούς συντρόφους για διαφόρους λόγους .... αλλά αλλάζουμε .... καλύπτουμε κενά και συνεχίζουμε ..... Η φυγή και η αλλάγή είναι το ίδιο πράγμα... Ίσως αυτό προσπαθώ και εγώ με τις δίαιτες .... να φύγω μακριά .... να τα αφήσω όλα πίσωQuote:
Εχεις δίκαιο... είμαι πολύ ανεκτική... ξέρω πως κάπια στιγμή θα εκραγώ... το πότε και το πώς δεν το ξέρω.... αλλά ξέρω πως θα εκραγώ.... και τότε δεν τον΄σώζει κανείς.....Quote:
Originally posted by click
Πωλινα, εκτος απο αυτα που αναφερεις κατα καιρους για τα προσωπα στο περιβαλλον σου και τη ζωη σου, ακομα και απο τις αντιδρασεις σου στο φορουμ φαινεται ποσο υπερβολικα ανεκτικη εισαι, θαβοντας και τις σκεψεις και τα θελω σου.
που θα παει αυτο?
μαθηματικα εξακριβωμενο οτι ολοι αυτοι που αφηνουν τους παντες να τους πατανε, καποια στιγμη κανουν μια εκρηξη και διαλυουν τα παντα.
αληθεια, πως και δεν εχεις ζητησει βοηθεια απο ψυχολογο ως τωρα? Σε φρεναρει κατι? Εκει στην Κυπρο θεωρειται ταμπου?
Σε ψυχολόγο δεν έχω πάει καθαρά λόγο οικονομικού.... και έτσι και αλιώς αν εγώ δεν τα βρώ με τον εαυτό μου, δεν μπορει ο ψυχολόγος από μόνος του να με βοηθήσει....
Sorry δεν διάβασα το νέο μύνημα!!! ΜΠΡΑΒΟ!!! ΚΑΛΗ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ, ΜΑ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΤΕΥΧΗΝQuote:
Καλησπέρα καραμέλα μου!!!! Σε ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σου!!! Συνχαριτήρια και από εδώ για τον αραβώνα σου. Τίποτα καλή μου, απλά αποφάσησα να βάλω μια σειρά στις πρωτεραιότητές μου, και να μην δείνω σημασία σε αυτά που λέει και ίσως με προσβάλλουν. Όσο τον γράφω, τόσο πιο σπάνεια το κάνει, αφού βλέπει πως τώρα πια δεν με στεναχωρεί (τουλαχιστον δεν φαίνετε....). Επίσεις στις προσευχές μου κάθε βράδυ παρακαλούσα να έχω μια νέα αρχή στην ζωή μου με την αλλαγή του χρόνου, και μπορώ να πω ότι εισακούστηκα, αφού με την αλλαγή του χρόνου είναι άλλος άνθρωπος. ναι μπορεί να έχουμε τις συζητήσεις μας, μπορεί να με αμφισβητεί σε κάπια πράγματα (όπως το ότι θα αδυνατήσω μετά το χειρουργείο) αλλά δεν τσακονόμαστε όπως παλιά, και ούτε το κρατάει μούτρα. Φτου φτου μην τον ματιασω!!!!!
Τώρα όσο για το χειρουργείο, ναι παν καλά πιστεύω τα πράγματα, την τρίτη θα πάω για την τελευταία μου εξέταση και αν είναι μέσα ο χειρούργος μάλλον θα έχω και την ημερομηνία μου.
Καλή μου Τατο, όλα θα γίνουν στον χρόνο τους. Προς το παρόν πρωτερεότητα για μένα έχει το χειρουργείο, να το κάνω, να ξεινήσω να ζω για μένα και από κει και πέρα αν θέλει ακολουθεί. Αν δεν θέλει, θα πάει στη μαμά του. όχι δεν το έχω διαβάσει. Είναι ωραίο? Πως το ζητάω στα βιβλιοπολεία?Quote:
Originally posted by tato
Γλυκιά μου Πωλίνα, σου μιλάω εκ πείρας .... αυτή τη στιγμή εκρύγνησε και ξεσπάς μέσα στο σώμα σου, καταπίνεις τα σκατά των άλλων, την κακία και την απόρριψη... ΚΑΝΕ ΤΟ ΒΗΜΑ ... βάλε μανίκι, φύγε (έχεις διαβάσει την μεγάλη πράσσινη της Φακίνου; ʼφησε τις πατάτες στην κουζίνα και εξαφανίστηκε ....). Μόνες μας επιλέγουμε κακούς συντρόφους για διαφόρους λόγους .... αλλά αλλάζουμε .... καλύπτουμε κενά και συνεχίζουμε ..... Η φυγή και η αλλάγή είναι το ίδιο πράγμα... Ίσως αυτό προσπαθώ και εγώ με τις δίαιτες .... να φύγω μακριά .... να τα αφήσω όλα πίσω
Quote:
Καλησπέρα σε όλους.......
Σας παρακαλώ βοηθήστε με..... ʼμα ήσασταν με έναν άνθρωπο που δεν σε στηρίζει σε κάτι που προσπαθείς να κάνεις, ή να πω καλύτερα, σε υποτιμά και σε υποβιβάζει ότι δεν θα καταφέρεις τίποτα, τότε τί κάνεις?
Όταν οι γύρω σου, σου λένε δεν τα κατάφερες τότε με το δακτυλίδι, θα τα καταφέρεις τώρα ? και δεν σε στηρίζουν τί κάνεις?
Όταν όλα γύρω σου, σου πάνε ενάντιά σου τι κάνεις?
Ειλικρινά από την μια λέω θα προσπαθήσω και θα τα καταφέρω και τότε θα αποδείξω πως άμα θέλω μπορώ. Από την άλλη λέω αφού κανείς δεν με στηρίζει, μήπως έχουν δίκαιο? Μήπως όντως δεν μπορώ να ανταπεξέλθω και να τα παρατήσω από τώρα, για να μην έχω ακόμα μια αποτυχία?
Δεν θέλω να τα παρατήσω, αλλά ούτε και να βγούν οι άλλοι αληθηνοί..... :(:(:(:(:(:(:(:(:(:(
η γυναικα ειναι φτιαγμενη να ΑΝΤΕΧΕΙ σωματικους και ψυχικους πονους :)